Şimdi Ara

Sanirim PS3 hard disk goctu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar bu sabah kardesim ps3 ile oynarken makine birden donmus ve kardesimde arkadan kapatmis.Playstationu actigimda hard disk file system is corrupted and will be restored diye bi hata veriyo.Restore yapmama ragmen hata hep devam ediyo ne yapmam lazim lutfen yardim...

Pal 80 gb - garantisi devam ediyo

• Yardimci olabilcek birileri yok mu tamda yeni tv almistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexDeSouza10

Yardimci olabilcek birileri yok mu tamda yeni tv almistim
    format bas hocu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyintiakis

format bas hocu

Alıntıları Göster
    Format at ps 3 üne garintiliyse götür yaparlar değise yakınında bilen biri varsa format attır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Format at ps 3 üne garintiliyse götür yaparlar değise yakınında bilen biri varsa format attır

Alıntıları Göster
    1 Nisan şakasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

1 Nisan şakasıdır.

Alıntıları Göster
    Benimde başıma gelmişti harddiski çıkarıp tekrar taktığımda sorun çözülmüştü. Denemende fayda var.
  • Keske 1 nisan sakasi olsa ama maalesef...Format nasil aticam bide tasinabilir hd falan taksam sorun cozulebilir mi
  • Hard diski cikarip taktim fakat sorun cozulmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexDeSouza10

Hard diski cikarip taktim fakat sorun cozulmedi
    garantisi varsa hiç uğraşma belkide yeni hdd takarlar
  • dostum sana hayırlı göçmeler ama format at format atarkende önce bölümü sil hiç bölüm olmasın yani tek bölümlenmemiş alan olsun sonrada bölüm oluştur ve format at ondan sonrada windowsu kur sorun kalmaz ama bu durumda format attığın windows dahil windowstaki herşey silinir bilesin.
  • nisandaki konuyu hortlatan, hatta ps3 ile windows arası ilişki kurma başarısı gösteren bu arkadaş ne içtiyse bende istiyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: vilyam

dostum sana hayırlı göçmeler ama format at format atarkende önce bölümü sil hiç bölüm olmasın yani tek bölümlenmemiş alan olsun sonrada bölüm oluştur ve format at ondan sonrada windowsu kur sorun kalmaz ama bu durumda format attığın windows dahil windowstaki herşey silinir bilesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

nisandaki konuyu hortlatan, hatta ps3 ile windows arası ilişki kurma başarısı gösteren bu arkadaş ne içtiyse bende istiyorum
    quote:

dostum sana hayırlı göçmeler ama format at format atarkende önce bölümü sil hiç bölüm olmasın yani tek bölümlenmemiş alan olsun sonrada bölüm oluştur ve format at ondan sonrada windowsu kur sorun kalmaz ama bu durumda format attığın windows dahil windowstaki herşey silinir bilesin.

Alıntıları Göster
    ahzuaha gece gece öldüm gülmekten yaa .d

windows ne alaka

kardeş bence mac e format at linux le çalıştır windows msn e gir ahzaha

• quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ps3 storeye girdigimde donma oldu tekrar açtıgımda bu yazı çıktı the hard disk's file system is corrupted and will be restored tıklıyınca yükleme çıktı ama yükle bitince hep aynı yazı çıkıyor ve tekrar yükleme çıkıyor ne yapmam gerekiyor format atılınca trophy ve yüklü oyunlar silinirmi kendim nasıl format atabilirim şimdiden tşklr

• quote:

Orijinalden alıntı: grayhill

arkadaşlar ps3 storeye girdigimde donma oldu tekrar açtıgımda bu yazı çıktı the hard disk's file system is corrupted and will be restored tıklıyınca yükleme çıktı ama yükle bitince hep aynı yazı çıkıyor ve tekrar yükleme çıkıyor ne yapmam gerekiyor format atılınca trophy ve yüklü oyunlar silinirmi kendim nasıl format atabilirim şimdiden tşklr

Alıntıları Göster
    silinmez elinde harici usb hdd varsa sistemi ona yedekle yeni hdd yi tak sistemi ona aktar internette anlatimlar dolu ps3 hdd degistirme diye arat google da.. hatta bu forumda da anlatim vardi yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

silinmez elinde harici usb hdd varsa sistemi ona yedekle yeni hdd yi tak sistemi ona aktar internette anlatimlar dolu ps3 hdd degistirme diye arat google da.. hatta bu forumda da anlatim vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Alıntıları Göster
    Sagolasın bi bakayım inş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: grayhill

Sagolasın bi bakayım inş olur

Alıntıları Göster
    kardes ps acilmadan nasil yedeklemeyi dusunuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

kardes ps acilmadan nasil yedeklemeyi dusunuyorsun

Alıntıları Göster
    Harbiden konu hortlamış. Tebrik ediyorum

"grayhill"
    Dostum en güvenli yöntem için Restore Mode'a gireceksin.
    Cihazındaki FW ne ise aynısını netten bul indir.
    Bi flash disk içine sırasıyla şu klasörleri aç
    PS3>UPDATE>(Buraya da FW dosyasını koy)
    Cihazını aç hata yazısını gör.
    Kapatma tuşuna basık tutarak kapat.
    Sonra aynı tuşa cihaz tekrar kapanana kadar basık tut.
    Tekrar açma tuşuna 3 bip sesi (1 bip ardına 2bip) duyana kadar basık tut ve elini çek.
    Açılan menüden en alttaki 6.ydı sanırım seç ve devam et.
    Hiçbir bilgin kaybolmadan kullanmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Harbiden konu hortlamış. Tebrik ediyorum

"grayhill"
    Dostum en güvenli yöntem için Restore Mode'a gireceksin.
    Cihazındaki FW ne ise aynısını netten bul indir.
    Bi flash disk içine sırasıyla şu klasörleri aç
    PS3>UPDATE>(Buraya da FW dosyasını koy)
    Cihazını aç hata yazısını gör.
    Kapatma tuşuna basık tutarak kapat.
    Sonra aynı tuşa cihaz tekrar kapanana kadar basık tut.
    Tekrar açma tuşuna 3 bip sesi (1 bip ardına 2bip) duyana kadar basık tut ve elini çek.
    Açılan menüden en alttaki 6.ydı sanırım seç ve devam et.
    Hiçbir bilgin kaybolmadan kullanmaya devam

Alıntıları Göster
    arkadaşım dedigin şekilde yaptım ama yine aynı yazılar çıkıyor

youtube,dehttp://www.youtube.com/watch?v=yZWye1CLTVo bu işlemi yaptım degişen bişey yok

bende devamlı buhttp://www.youtube.com/watch?v=v3QQ441dTuE&NR=1 hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grayhill -- 5 Haziran 2011; 20:08:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.