Şimdi Ara

sanırım psu patladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadasın pc surekli kendine reset atıodu, temizleyelim dedim actım temizledim, kapattım. Sonra pcyi actıgımda goruntu gelmiyordu. fanlar dönüyor ama görüntü gelmiodu. guc kaynagıyla oynarken arkada kırmızı bi yer war 360-180 yazıor onu 180e getirdim bildiginiz pat die 1 ses geldi guclu 1 ses. hemen kabloyu falan cektim kapadım pcyi, asus guc kaynagı. Sanırım yandı arkadaslar? Ne yapam sizce acıp 1 daha denesemmi baska biseyede zarar vermek istemıyorum simdi. Yada direk yeni 1 guc kaynagımı alsam??

• 220-110 olmasın o?
  • 230-115 mis simdi gidip baktım, ayrıca pcyi acmayı denedim acılmıyor. Patladı sanırım bu pcu?
  • PSU tamirinden anlamıyorsanız, yeni bir PSU almanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 17 Nisan 2010; 18:48:58 >
  • PSU'nun arkasında ki voltaj switchini 110V'ye aldıysan, patlaması çok normal.
  • Hocam psuyu tamamen sistemden sök ve anakart dışında çalıştırmayı dene bakalım çalışıcak mı, tabi bi tane fan takılı kalsın ki çalışıp çalışmadıgını anlayabilesin
    Bi yandan da psu fiyatlarına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 17 Nisan 2010; 18:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

PSU'nun arkasında ki voltaj switchini 110V'ye aldıysan, patlaması çok normal.

Başka söyleyecek bişey yok olan olmuş çalıştırmayı denemeyin artık

İçini açın bi resmini çekin bakalım mümkünse tabi
  • Neyse anladığım kadarıyla yeni pcu alcaz
    Sistem bileşenlerini tam olarak hatırlamıorum ama şöle kabaca
    amd athlon x2 (modelini hatırlamıyorum)
    hi level ddr2 667mhz 2gb
    asus gts8600
    seagete barracuda 7200rpm 250gb
    Bu sisteme uygun bir güç kaynağı önerirmisiniz?
  • hocam siparişi versem ortalama ne kadar surede yollarlar bu urunu bana ve kargo ucreti talep ediyorlar mı? Ben baktım ama sinirim bozuk su an goremedim sanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born2Bekiller

hocam siparişi versem ortalama ne kadar surede yollarlar bu urunu bana ve kargo ucreti talep ediyorlar mı? Ben baktım ama sinirim bozuk su an goremedim sanırım:)

Hocam kesin birşey söylemiyorum ama ortalama teslimat süresi olarak şunu söyleyebilirim, ödemeyi yaptıktan sonraki ilk iş günü kargoya teslim ediyolar, teslimden sonraki ilk iş gününde de senin eline geçmiş olur.
  • Hocam ben Aydında oturuyorum, burada 1 2 yer ver var psu bakabilcegim, 1-2 yere sordum aopen marka var dediler elimizde 400w-75tl, Gold var burada ona baktım cooler master exreme power plus 460w-120tl, aklıma yattı gibi aslında biraz pahalı olmasına rağmen. Aslında internetten bu paraya cok daha iyi bir psu alınabilir yada daha ucuza aynı psu alınabilir, ama is görsün patlamasın benim için yeterli. Şimdi arkadaşa karşı da mahçup olmak istemiyorum internette sipariş ettiğimizde ne zaman gelcegini de bilmiyoruz, mağdur etmek istemiyorum onu da.Yani 20-30tl fark muhim degil artık. Yarın açıklarmış montaj için goturcem kasayı hocam tamam derseniz.
  • up.
    Arkadaşlar yok mu fikri olan bu psu ile ilgili? Alacağım yarın tamam derseniz elden.
  • 75 tl olan yeter ama arkadaşın tavsiye ettiğini alın bence
    ama aopen de güzeldir
    120 tl ye netten 500w civarı alırsınız hiç gerek yok ona
    saygılar
  • bugun gold!a kasayı da goturdum, ekran kartı da guc kaynagıyla birlikte pert olmus. Cooler master extreme power plus 500w + palit gts250 aldım. 380 tl nin uzerine burger king'de 1 bardak soguk milk shake ictim:). Yardımcı olan herkese cok tessekürler.
  • Arkadaşlar dün oyun oynarken pc durduk yere kapandı, dedim voltaj falan düsüor ondan kapandı galiba, power tuşuna bastım açılmıyor. Tum denemelerime ragmen pc acılmadı. Kabloyu tamamen cıkardım bekledm 1 saat taktım, çalışmıyor. Fakat anakartın uzerindeki ısık yanıyor , Power supply+ekran kartım daha once yandıgında bariz bi yanık kokusu ve iz vardı, bu sefer ole bise de fark etmedik. Bu 2 bileşeni degistireli 15 gün falan oldu acaba sorun bu ikisinden birinde mi arkadaslar nasıl anlayabilirim. Diyelim ki bu ikisinden birinde sorun var, yasal olarak bunları direk değistirme hakkım var mı ya da garanti cıkmazına mı gircez günlerce şimdi? Cünkü daha 1 ay bile olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.