Bildirim
Sanırım Riot Yeni Skinleri; (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Orta Dünya, Arda'nın sadece bir parçası yalnız. Küçük parçası mı büyük parçası tam bir şey diyemem ama Tolkien eserleri sadece Orta Dünya'dan da ibaret değil. Tıpkı yukarıda arkadaşın dediği gibi ("yüzüklerin efendisi sadece küçük bir parçası") Tolkien'in ömrü ne yazık ki yetmedi evreni genişletmeye. Wc evrenini bilmiyorum detay bakımından ama daha Türkçeye çevirilmeyen 12 kitap var sanırım Arda evrenini kapsayan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bir LOTR sever olarak Silmarillion kitabını yeni bitirdim. Arkadaşlar doğru söylemiş Lotr kitabin sadece çok küçük bir kısmı, kitabı okumanı tavsiye ederim. O zaman ne kadar geniş bir dünya olduğunu anlayabilirsin.
@Mediv
Verdigin cevaplara baktim teker teker
O yüzden aklınca bişeyler yazmaya çalışma, yorumları oku önce öyle gel.
Yok hayır, kabullen geç ;)
Bak orda ne yazıyor, ( HATIRLADIKLARIMI YAZAYIM )
Okumayı bilmemek OP ;)
Uslubun tartismaya degilde kufur etmeye yaktin gibi simdi bak canim bak bitanem.
9yildir takip ediyorum falan demissin istersen 19yildir takip et.
Warcarft i severim dunyasini severim saygim sonsuz 2-3tanede kitabini okumuslugum var yorumlarindan birisinde yazmissin ki.
Örnegin birisi gelip LOTR izler okur orclardan nefret edebilir, fakat aynı kişiyi Warcraft evrenine sokarsan Orc'lara hayran olabilir.
Simdi canim buyuk sefi okumussun anladik.
15 yasina giren herkez okuyor o kitabi senin gibi 199yildir takip edenlerle ozel bir kitap degil o.
Warcraft dedigin evren ne kadar dir var bunu hic sorgulandin mi kendine.
Lore donemi hikayeleri guzelmi gayet guzel.
Ama senin karsilastirdigin seyler biri dunya biri kasaba bilmem anlatabildim mi.
Ve warcraftin hikayesini yazan senin anan baban heralde kendini kesicek kadar biseyleri savunma yasin kac bilemiyorum ama tartismak akil kari bir istir guzel sohbetler icerir bilgileri pekistirir ama yeni nesil insanlarin yaptigi bir sey vardir oda fan-boyluk.
Kesinlikle warcrafti itin bilmem neresine sokmuyorum saygim sonsuz ve gercekten inanilmaz bir evreni var.
Ama o okudugun bilmem kac cilt kitaplar o kadar abartilicak kitaplar degil keske warcrafti J.R.R Tolkien yazsaymis basit yazarlarin elinde harap olmus kitaplar cogu.
Hikaye bütünlüğü o kadar anlamsiz şacma sapan yazılan kitaplariyla ünlendi warcraft biraz arastir.
2 3 tane baba kitabida su an satilan hit kitaplar arasinda ve cevirisi olan kitaplardir gerisi cop demek istemiyorum ama vasattir.
Turkce klavye yok kusuruma bakmayin.
Burdan IOS-Andorid ci arkadaslara sesleniyorum sizde gelin.
Galatasaray-Fenerbahce-Besiktas Bolumunude aldikmi.
En sonra araba bolumu kaldi ordada cok manyak tartismalar donuyor.(Herkezin lamborghini si varmis gibi tum arabalara kaka atan tipler falan)
Yemin ederim bu konuyla forumu yonetiriz biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 13 Kasım 2015; 12:56:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mediv
İstedigin kadar kabullenme, bu bi gerçek çocuk. Warcraft'ın evreni LOTR'den çok daha geniş. Sadece Dreanor bile LOTR'in 2 filminden daha geniştir :D Gelipte burda benim gibi 9 seneyi aşkın süredir Warcraft takipçisi olan adamla bilgini ölçme.
sen ciddisin?
Fanatizme gerek yok Warcraft orta dünyadan esinlenerek oluşturulmuş bir fantazi evreni fakat çoğu şeyi kendi usülüne göre oluşturmuş bir evren. Lore konusunda ise Warcraft'ın hala devam eden bir lore'u var daha geniş olması kadar doğal bir şey yok yani daha geniş denilince daha kaliteli olarak algılanmamalı. Ben ikisi arasında ayrım yapamam ikisi de benim hayranlık duyduğum seriler. Fanboyluk yapmaya gerek yok siz kaybedersiniz yani tadını çıkarmak varken. Kostümlere gelecek olursam Gragas ve Ryze kesinlikle orta dünyadan esinlenilmiş ama Hecarim bana daha çok Warcraft'tan esinlenilmiş gibi geldi. Varus ise melez düşünülmüş gibi -
quote:
Benim söylemekten kaçınmadığım bir şey bu zaten, ben ÜST DÜZEY Bİ DERECEDE, AKLININ ALMAYACAGI BİR BİÇİMDE Warcraft hayranı biriyim. Bunu zaten söyledim, her 2 evrenide biliyorum kitaplarını okuyup oyunlarını / filmlerini bitirdim. LOTR filmlerini hiç izlemediysem her birini 4 kere izlemişimdir, hobbit hariç. Ve gördüğüm bi gerçektirki Warcraft evreni çok daha geniş. Warcraft fanı olabilirsin fakat okumadığın bilmediğin sürece hikayelerini bu bişey ifade etmez. O yüzden aklınca bişeyler yazmaya çalışma, yorumları oku önce öyle gel.
Dalga geçmeyin beyler kör cahil Warcraft fanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boş boş atarlanmışsın. Yaşım 23, varsa bi sıkıntın Trabzon/Beşikdüzü'ne beklerim.
Warcraft, Lord of the rings'ten daha geniş ve büyük, istediğin kadar zırla beni ilgilendirmez. Büyük şef kalmış aklında sadece, 24 kitaptan bahsediyorum :) Bunun yanında binlerce lore yazısı videolar hemen her karakter hakkında videolar. Ana rollerin sinematikleri oyunları... Warcraft 1 2 3'ün kendine özgü hikayeleri. Reing of chaos'dan sadece 5 lotr çıkar. Frozen throne'yide hızını alamayanlara hediye. -
Bak aynı şeyi söylüyoruz ama herifler aşırı fanboy, kabullenen yok :D Hayır çoğu warcraft'ı 1 hafta önce yayınlanan trailerden biliyo orasıda üzücü... Adamlar LOTR nedir bilmezken ben kitaplarını okuyup filmdeki eksik sahneleri karşılaştırıyodum. -
Konu nereden nereye gelmiş.
quote:
Boş boş atarlanmışsın. Yaşım 23, varsa bi sıkıntın Trabzon/Beşikdüzü'ne beklerim.
Warcraft, Lord of the rings'ten daha geniş ve büyük, istediğin kadar zırla beni ilgilendirmez. Büyük şef kalmış aklında sadece, 24 kitaptan bahsediyorum :) Bunun yanında binlerce lore yazısı videolar hemen her karakter hakkında videolar. Ana rollerin sinematikleri oyunları... Warcraft 1 2 3'ün kendine özgü hikayeleri. Reing of chaos'dan sadece 5 lotr çıkar. Frozen throne'yide hızını alamayanlara hediye.
Reign of chaosdan 5 lotr cikar HAHAHAHAHA
quote:
Warcraft, Lord of the rings'ten daha geniş ve büyük, istediğin kadar zırla beni ilgilendirmez. Büyük şef kalmış aklında sadece, 24 kitaptan bahsediyorum :) Bunun yanında binlerce lore yazısı videolar hemen her karakter hakkında videolar. Ana rollerin sinematikleri oyunları... Warcraft 1 2 3'ün kendine özgü hikayeleri. Reing of chaos'dan sadece 5 lotr çıkar. Frozen throne'yide hızını alamayanlara hediye.
quote:
Bak aynı şeyi söylüyoruz ama herifler aşırı fanboy, kabullenen yok :D Hayır çoğu warcraft'ı 1 hafta önce yayınlanan trailerden biliyo orasıda üzücü... Adamlar LOTR nedir bilmezken ben kitaplarını okuyup filmdeki eksik sahneleri karşılaştırıyodum.
bunları 9 yaşındayken mi yapıyordun ?
2015-2001=14
23-14 = 9 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 13 Kasım 2015; 17:40:04 >
-
Ne diyon bahçeli ? -
lotr vs wow? obama vs putin? -
Lol forumu la bura
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler..
alcağımı aldım ben.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X