Şimdi Ara

SANIRIM ThE_HuNTeRs GUİLDİNİN BUKADAR ÇEKİLEMEMESİNİN SEBEBİ BU... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XaXaX

valla bu konu ne zamn acıldı bılmıorum ama yazıcam dayanamadım ben bildim bileli bu guıldı kimse sevmior sevmiyenler amaçları ne cins dolu yaff . Bu adamların hepsinin sorunu çekememezlik yüzünden nan sanane botsa bot kotsa kot kasmış adam işte sanamı düşmüş ne olduğu ((( Tam gaz ileri arkadaşlar böyle adamlar cok var sizin serverda olmasakta herzaman arkanızdayız :)))

işte bizim serverda olmadığın için bilemezsin.bu quildde yardımlaşma yok türkler arasında bni kaç kes huntersam tif olup kestiler,tifsemde hunter olup bot kullanmalarınada hiç bir şey demiyorum o onlara kalmış bir şey fkt mua nın burda adamlarını sayması tamamen reklamdır haahha işte bizim quild en iisi demesiden anla,eer bot olmasaydı bu konuda fazlada uğraşmazdı.nedense mua arkadaşımız bot olmadıını kanıtlamaya çalışıyor keşke bot olup olmadıının ve quildinin en iyi olduunu ispatlamaya çalışıp çalışmadıının yerine daha anlamlı bir topic açsaydı.aslında bu açtıı için kendisinin ne kdr sevilmedik biri olduna inanmıştır eminim bu kdr tepkiden sonra mesaj bile atamamış
    ve ben bu mesajı atttımda bana ne kdr tepki geleceğinide biliyorum
    saygılarımla.......

• quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

quote:

valla bu konu ne zamn acıldı bılmıorum ama yazıcam dayanamadım ben bildim bileli bu guıldı kimse sevmior sevmiyenler amaçları ne cins dolu yaff . Bu adamların hepsinin sorunu çekememezlik yüzünden nan sanane botsa bot kotsa kot kasmış adam işte sanamı düşmüş ne olduğu ((( Tam gaz ileri arkadaşlar böyle adamlar cok var sizin serverda olmasakta herzaman arkanızdayız :)))

işte bizim serverda olmadığın için bilemezsin.bu quildde yardımlaşma yok türkler arasında bni kaç kes huntersam tif olup kestiler,tifsemde hunter olup bot kullanmalarınada hiç bir şey demiyorum o onlara kalmış bir şey fkt mua nın burda adamlarını sayması tamamen reklamdır haahha işte bizim quild en iisi demesiden anla,eer bot olmasaydı bu konuda fazlada uğraşmazdı.nedense mua arkadaşımız bot olmadıını kanıtlamaya çalışıyor keşke bot olup olmadıının ve quildinin en iyi olduunu ispatlamaya çalışıp çalışmadıının yerine daha anlamlı bir topic açsaydı.aslında bu açtıı için kendisinin ne kdr sevilmedik biri olduna inanmıştır eminim bu kdr tepkiden sonra mesaj bile atamamış
    saygılarımla.......

bilmem grecee acıldıgında oynuordum o serverda o zamanlar herkeze yardım edıordu ve herkezde ondan yardım istiodu demekki bi yere kadar insanın sabrı önden yardım ıste arkadan laf söle oda bi yerde haklı guıldekı coğu kişiyide tanıorum illa yardım etmek zorundada değil kimseye + Guıldınıde savunmak zorunda çekemeyenler için guıldını tanıtmış bence normal // ANLAŞMAYI BİLMEDIKTEN SONRA SERVERDA OYNUYAN TÜM PLAYERLAR KÖTÜDÜR //

• BEN SADECE ŞUNU DİORUM APTALLIK EDİP BOT AÇMAMAZLIK YAPMAYIN SAKIN BEN AÇMADIM BENDEN 10 LVL GERİDE GELEN ADAM KERVANLARINI KORUDUGUM ADAM GUİLDİMİZİN KARŞISINA GEÇMİŞ ANA AVRAT SÖVÜYOR BİZDE 9 TANE 70 GERİ KALANIDA 60 KSÜRÜ ADAM VAR LVL 5 GUİLDİZ OTTOMAN_TR BOT AÇAN KARAKTERSİZLER KARŞIMIZA GEÇMİŞ GUİLDİN TAMAMINA SÖVÜYOR BURDAN BOT AÇMAYANLARA SESLENİYORUM KESİNLİKLE AÇIN SALAKLIK ETMEİN DÜRSTLÜK TÜRKLÜK FALAN HİKAYE ÖNEMLİ OLAN İNSAN OLMAK BUNUDA (HERKES DEİL KATTİYEN) TÜRKLERDEN PEK GÖREMESSİNİZ..TÜRKLERDE BU KİBİR BU HAVA OLDUKTAN SORA BOT AÇMAYANA KENDİM BAŞTA OLMAK ÜZERE APTAL DİROUM ABİ..VE EN KISA ZAMANDA BOTLA ONLİNE DİCEM BEN VENİCEDEN KASAP...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

quote:

saygılarımla.......

YAZMA OĞLUM YAZMA DİYORUM AMA DAYANAMIYORUM 1.Sİ BU KONU 3 AY EVVELİN HORTLATANI ALLAH NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN (gerçi şu an benim yaptığımda farklı sayılmaz)
    2.si yadıklarına cewap vereyim çünkü canım sıkıldı yazdıklarıdan dolayı.
    ''bu quildde yardımlaşma yok''GUİLDDE GAYET GÜZEL YARDIMLAŞMA VAR AMA HER TÜRKE YARDIM YOK %50 DOĞRU.''mua nın burda adamlarını sayması tamamen reklamdır'' BU KONUDA REKLAM WAR AMA SANDIĞINIZ SEBEPTEN DOLAYI DEĞİL DH DE BU KONU İLK YAZILDIĞINDA BİRİLERİ BİRKAÇ TOPİC AÇMIŞTI BU DA ONLARA CEWAP MAİYETİNDEYDİ %50 DOĞRU.''eminim bu kdr tepkiden sonra mesaj bile atamamış'' 3 AY ÖNCENİN KONUSU BEN DEMİŞTİM ADAMA YAZINDA GÖRSÜNLER DİYE YAZDIKTAN SONRA BİREİLERİ İLE KAVGA ETMİŞTİK MUA O GÜN DEN BERİ FORUMA GİRMİYORDU (ADAMA İLK KEZ BUGÜN GEL DEDİM BİRAZ TAKIL FORUM KALABALIK DEDİM DİYECEĞİME PİŞMAN OLDUM)

BEN APTAL ŞEYLER İÇİN İNSANLARIN KALBİNİ KIRMAM HATA YAPARSAM ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİRİM YAZDIKLARIMDAN DOLAYI BİRİNİ ÜZERSEM DİYE ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM AFFINIZA SIĞINIYORUM.
    BU ARADA BLACKMASKE BURAYA GİRERSE DİYE YAZIYORUM HERKESİN ÖNÜNDE TEKRAR ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM.

• mai_mai bak beni de dürttün şimdi :D

liste tamamen değişti, resmen dağılıyorlar... bunun sebebini çoğu insan biliyor... neyse yeni liste yazılsın da OTTOMANS guildiyle bir kaşılaştırma yapalım hehehe
  • ben grece de dğilim venice deyim önce bu mua ve arkadaşlarını tebrik ediyorum
    gelelim eleştirilere 1i sebep haset kıskançlık hazımsızlık bu oyun savaş oyunu başarmak için her hile yapılır yalanda sölenir
    savaş hile demektir
    el alemim çinlisi japonu yunan ı hepsi botcu
    adamlar dolar basıp item bot char satın alıyorr
    biz türk müslüman milleti ezik mi kalsın yaww sizz nesinizzzzzzzzzzz ha siz nesinizz ezik kalmayı kendinize erkeklik filan olarakmı görüyonuzz . mua kardeşim ben seni tanımam sen yürüü allah yolunu acık etsin bildiğin doğru yolda devam et ..................... kervan yürür kimse alınmasın işin doğrusu bu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 19 Ekim 2006; 2:40:32 >
  • kardeş gazın mı var? 12 gün önce açılmış konuyu hortlatıosun, kendimi alamıyorum yazmaktan... dağılmanızın sebebi tabiki savaşlar deil ehehehe.. neyse yazma daha...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 19 Ekim 2006; 2:40:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

bole adamlarlarla ilgilenmiceksin en iyisi sen ilgilenmedikce onlar sinir olup sanslarını 1-2 defa daha denicekler gene ilgilenmiceksin bak nasıl mors oluyorlar gör ! seni çok iyi anlıyorum mai_mai bu olaya cok benzer bısı geldi bizimde basımıza ÇEKEMEMEZLIK bastan sesimizi cıkarmadık içimizde tuttuk bunlar dahada üstüne gitti patladı tabi bazı kısıler ! o ÇEKEMEYENLER sımdı çatlıyorlar:) merak etme zamana bırak bana güven dostum !

Hiç olmassa sizin itibarınız var onların neyi var ?

Eğerki bot kullanmışsa ve sende halen onu savunuyorsan yazıklar olsun sana diorum....Ben oyunda harcadığım vaktimi, zamanımı,emeğimi helala etmiyorum arkadaşım forumdan bbir arkda şöyle demişdi dh forumunda böyle şeyler olursa "KALE İÇDEN ÇÖKER"

Saygısısızlık yaptıysam affola...

• quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

bot mot sonucta 70 lvl sen kac lvl sin

Gercekten senı kınıyorum
  • merak ediyorum acaba neden hep yüksek lvl i olanları bot kullanmakla sucluyorsunuz?

Mai Geçmiş olsun kuzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilSoul -- 18 Ekim 2006; 6:59:53 >
  • Arkadaşım ben DUSUNCE TARZINA KIZIYORUM "BOT MOT SONUCDA 70 LWL SEN KAC LVL SİN" BU SÖZE VE BUNUN GİBİ SÖZLERE KIZIYORUM

O arkadaşlar botsuz kasmışlardır belkıde onlara sözüm yok eğerkı botsuz kasdılarsa hepsi abimdir ellerinden öperim onları yukarıda yazdığım sözlerimden tenzih ederim BAşARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Daha 2 gun önce bir guildden ayrıldık bot kullanan arkadaşlar var die bu benım dusuncem hemde o arkadaşların kalbini kırmadık ama uyardık...

SERVER:redsea
    36lwl
    str bow

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseolkun -- 17 Ekim 2006; 15:07:17 >
  • hehe
    onunuze gelene kufr edin
    turleri koruyoruz dedikten sonra gelin kesin türkleri
    ondan sonra cekemiolar diyin

mesele cekememezlik deil sizin yapyıgınız davranıslar

ha bu arada ettiginiz kufr ss sini iceren konular wardı her ne hikmetse hepsi direk silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberberkay -- 17 Ekim 2006; 20:06:52 >

• mua valla süper bir guıldsiniz bırak sizin guılde laf atanlara takma hııı de geç sizi kıskandıkları için böle yapıyolar zaten
  • Beyler bu 1 ay önce açılmıştı ve kapanmıştı diye umuyordum ben daha önce sölediim gibi buraya cewap wermiyeceğim siz illa biz ThE_HeNTeRs guildini tartışacaz diyorsanız buyrun tartışın ama ben artık böyle lüzumsuz tartışmalara cevap wermiyeceğim.

BİZİ BİLEN BİLİYOR TANIMAYANLARDA HAKKIMIZDA UYDURMAYA DEWAM EDEBİLİR...
  • Çok ta iyi değilmişsiniz. Oasis teki dağıttığımız aNaToLia guild iyle karşılaştırılamaz bile. Oyunu bırakmadan önce en son 23 tane 70 lvl imiz vardı...
  • The_Hunter ve Danger_Turks bu 2 guildi tek geçerim :P:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quetzalcoatl

Çok ta iyi değilmişsiniz. Oasis teki dağıttığımız aNaToLia guild iyle karşılaştırılamaz bile. Oyunu bırakmadan önce en son 23 tane 70 lvl imiz vardı...

o 70 lerin biride benim
  • BOT pls hesabı artık kafamı fazla yormak istemiıorm bot bot bot bıktım artık bea bulamadm yaa buldumda kurmasını bılmıom

ÇoK ParDoN YAaaAaAa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.