Şimdi Ara

Sanırım virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün bir program indirdim programın içinde kernal32.exe vardı ve cidden virüs taraması yaptırdım ve virüs olamdıgını söyledi bende daldım programa çalıştırdım ama belli bilgisayar birşey yedi ve program sonuç vermedi sonra üstelemedim ve sildim ancak bilgisayarı kapayıp açtıgım zaman sildiğim dosya yeniden geliyor ve daha ben ellemeden google chrome da reklam açılıyor.windows sürücü modeli yükleme yapıyo birde her girdiğimde ben bu kernal32.exe adlı dosyayı nasıl yok edicem her açtıgımda otomatik olarak çalışır vaziyette buluyorum sistem yöneticisinde acil yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Souljaz -- 27 Haziran 2012; 22:35:35 >

• combofix programı işine yarar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Dogann -- 28 Haziran 2012; 0:54:30 >
  • ya herşeyi yaptım mcafe var karantinaya aldım sildim herşeyi ama herşeyi yaptım ancak bilgisayarı yeniden başlatınca geri geliyo yaa :( yardım edin off
  • başlata msconfig yaz ve açılan pencerede başlangıç butonuna gel.orda kernal32.exe var mı yokmu kontrol et eğer seçili ise kaldır ve makinanı yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Dogann -- 28 Haziran 2012; 1:08:44 >
  • -Malwarebytes ve Combofix 2012 ile temizlemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 28 Haziran 2012; 1:38:09 >
  • Arkadaşların dedikleri doğrudur, sonuç ne ?
  • Aynı zamanda BURAYI incele. Regedit'teki yolu bularak, oradan temizlemeyide dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanlanmış görevlere baktın mı gerçi bu tür bir dosya orada olmayabilir.
  • Hacker.Exe nin dediği gibi Malwarebytes yükleyin, ayrıca Bu linkten File Killer ı yükleyip kaldırmayı deneyin, eğer dosya bir daha açılmazsa, kesin olarak yok olduğunu anlamak için klasör seçeneklerinden gizlenen dosyayı görüntüleyin. Eğer tekrar gizli olarak gözükürse, file killer ile bir daha silmeyi deneyin. Yine sorun çözülmez ise, virüs programlarına bakın en iyisini bulun ve temizlemeye çalışın.
  • Arkadaş ortada yok galiba ama gelince inceler...
  • sıkıntı şöyle combofix ile çözdüm sayılır artık açılışta kernal32.exe gelmiyor ancak kullandığım programın mantıgını anladım.bilgisayarı her açtıgımda 2 gündür windows sürücü güncelleştirmesi vardı anlam veremiyordum her açtıgımda otomatik onu yapıyordu.anladığım kadarıyla o yüklendiği zaman sildiğim virüs otomatik geri geliyordu.şimdi combofix le temizledim virüs gitti şimdi açılışta virüslü programın setup'u açılıyor kurmak istiyor musunuz diyo hayır diyorum
  • bu arada hepinize teşekkür ediyorum
  • msconfig den bu setup yapan dosyayı buldum sanırsam onu etkisizleştirdim.umarım düzelir akşama bir daha bakarım konuma tekrar tekrar teşekkür ediyorum siz olmasanız ne yaparız bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

msconfig den bu setup yapan dosyayı buldum sanırsam onu etkisizleştirdim.umarım düzelir akşama bir daha bakarım konuma tekrar tekrar teşekkür ediyorum siz olmasanız ne yaparız bilmiyorum :)

Rica ederiz. Sonucu bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.