Şimdi Ara

Şanlı OLYMPIAKOS 'a başarılar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleme sizde Euroleague'de final oynasanız diye başlicam ama güleceğim çıkıyor başlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

Cümleme sizde Euroleague'de final oynasanız diye başlicam ama güleceğim çıkıyor başlayamıyorum

Bütçe yok bütçe

• Bir bjkli olarak "işte böyle her sene koyarlar real e" sloganını ben de atıyorum. Ve inanır mısın hiç sıkılmıyorum veya utanmıyorum. Avrupada bir başarınız var diye daha iyisini, hadi olmadı aynısını başarmaya çalışan yurttaşlarınızı kıskanmayın.

• Yaşa olyimpiakos

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Yaşa olyimpiakos

Arda 2007

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Yaşa olyimpiakos

Arda 2007

2007 de doğmuş çocukmuş ilkokulluymus burada ne işi varmış çocuklarla uğraşıyormuşuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir Fenerbahçeli olarak bu adama hak veriyorum. Bugün gs oynasa finali bende onları değil olimpiakosu desteklerdim şahsen. Bırakın vatan millet ayaklarını. Lyon tur atlayınca sevindim ben.
    Kupayı küçümsemeyip, akşam alırsak çamurda atmayacaksınız tabi ! Kuyruğunuzu kısıp uyuyacaksınız. Biz onları desteklemiyoruz, onlarda bizi desteklemesin ihtiyacımızda yok zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Yaşa olyimpiakos

Arda 2007

2007 de doğmuş çocukmuş ilkokulluymus burada ne işi varmış çocuklarla uğraşıyormuşuz

Ayni sen

• Allah'ın Yunanını mı destekleyeceğim? Hem fener bu sene oynadığı basketbolla o kupayı sonuna kadar hak ediyor arkadaş, böyle balla gelmedi buralara, görmesek neyse. Başarılar fb
  • Galatasaray taraftarı Üçe Ayrılır;
    1-Adam gibi adam taraflarlar(kardeş olmayı bilen)
    2-Her konuda bizim uefa kupamız var susun diyerek konuyu kapatmaya calısanlar
    3-Fenerbahçeye kin tutan taraftarlar.(Ulan Türkiyeyi temsil ediyor bari 1 günlük kin tutma ...... .... ! )

Her neyse senin gibiler kudursun ağlasın.Allahın izniyle finalde yeneceğiz! Bize senin gibi veled tayfalar gerekli değil desteklemeseniz de olur.Geriye kalan kardeşlerimiz/abilerimiz bizi destekler hadi eyvallah

Şanlı OLYMPIAKOS 'a başarılar.
    Foto senin gibilere gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 21 Mayıs 2017; 17:56:21 >

• Helal onlarda senin bu desteğini bekliyorlardi

• 5 metrekare yaşam alanında pcsinin başında sneijder3 nickli mahallenin ilkokulunun sevilen çocuğunun desteği olmadan ne yapacağız biz

•  Şanlı OLYMPIAKOS 'a başarılar.

• 1.Murad ı öldüren Sırpların torunu obra yerine yunanları desteklemek daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Allah'ın Yunanını mı destekleyeceğim? Hem fener bu sene oynadığı basketbolla o kupayı sonuna kadar hak ediyor arkadaş, böyle balla gelmedi buralara, görmesek neyse. Başarılar fb

1.Murad ı öldüren Sırpların torunu obra yerine yunanları desteklemek daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi silin şu konuyu ya midem bulanıyor bu tiplerden.

• AğırEzikSpor taraftarı gördüm sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Kardeş bende Gsliyim . Terbiyesizlik yapma . Türk bayrağı olan her takımı desteklememiz lazım

Milli takımlar yapmıyor kulüpler yapıyor

Başarılar Olympiakos!

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Allah'ın Yunanını mı destekleyeceğim? Hem fener bu sene oynadığı basketbolla o kupayı sonuna kadar hak ediyor arkadaş, böyle balla gelmedi buralara, görmesek neyse. Başarılar fb

1.Murad ı öldüren Sırpların torunu obra yerine yunanları desteklemek daha iyidir.

Ne alakası var, fb nerenin takımı? O zaman hiç yabancı oynatmasın takımlar, sadece Türk olsun.
  • Bu konuyu açan insan evladı sen gerçek Galatasaraylı olamazsın.

Başarılar dilerim Fenerbahçe

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.