Şimdi Ara

Şanlı OLYMPIAKOS 'a başarılar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkaramamış hala 3 hafta önceki gölü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Çıkaramamış hala 3 hafta önceki gölü

Hangisi 90 dk tek şut attığın mı

• Kardeş bende Gsliyim . Terbiyesizlik yapma . Türk bayrağı olan her takımı desteklememiz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Kardeş bende Gsliyim . Terbiyesizlik yapma . Türk bayrağı olan her takımı desteklememiz lazım

Neyin terbiyesizlik olduğu sana mı kaldı onlar biz realle oynarken bayrak açacak ben arsenalle oynarken atkı açacak ben onu destekleyeceğim öyle mi

• :D
  • Futbolla basketi bir tutan adamlar var . Ligde bende Galatasarayı desteklemiyorum ama Avrupada desteklerim sonuçta Türk takımı değil mi ? Ayrıca sizin gibi Galatasaraylılar bize Ermeni takımı dediniz ama bir çok taraftarımız sizi Avrupada destekledi ve Avrupada stadları doldurdu hatırlatırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder3

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Çıkaramamış hala 3 hafta önceki gölü

Hangisi 90 dk tek şut attığın mı

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Futbolla basketi bir tutan adamlar var . Ligde bende Galatasarayı desteklemiyorum ama Avrupada desteklerim sonuçta Türk takımı değil mi ? Ayrıca sizin gibi Galatasaraylılar bize Ermeni takımı dediniz ama bir çok taraftarımız sizi Avrupada destekledi ve Avrupada stadları doldurdu hatırlatırım .

Fenerli benim stadımı doldurmasın 25 milyon Galatasaraylı var yeri gelince doldurur zaten. Ben bir tutmuyorum zaten fenerlilerin bir anda basket taraftarı oluşuna hayran kaldım sadece ondan
  • quote:

quote:

Futbolla basketi bir tutan adamlar var . Ligde bende Galatasarayı desteklemiyorum ama Avrupada desteklerim sonuçta Türk takımı değil mi ? Ayrıca sizin gibi Galatasaraylılar bize Ermeni takımı dediniz ama bir çok taraftarımız sizi Avrupada destekledi ve Avrupada stadları doldurdu hatırlatırım .

Fenerli benim stadımı doldurmasın 25 milyon Galatasaraylı var yeri gelince doldurur zaten. Ben bir tutmuyorum zaten fenerlilerin bir anda basket taraftarı oluşuna hayran kaldım sadece ondan

başarı gelirse taraftarda gelir bu kadar basit kardeşim bunda komik olan bir şey yok.

aynı şey galatasarayın uefa kupasını aldıktan sonra galatasaraylı veletlerin türeyip ben galatasaraylıyım, bizim uefa kupamız var demesi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

quote:

quote:

başarı gelirse taraftarda gelir bu kadar basit kardeşim bunda komik olan bir şey yok.

aynı şey galatasarayın uefa kupasını aldıktan sonra galatasaraylı veletlerin türeyip ben galatasaraylıyım, bizim uefa kupamız var demesi gibi.

Galatasaray bayan basket her sene avrupa şampiyonu biz bayan basketli mi oluyoruz ya da fener her sene masa tenisine şampiyon onu da destekliyor musun bence basketbol futbolda avrupa başarısı olmayan takımın tek tutunacak dalı ondan

• Avrupada tek başına taraftar çıkartmak zor . Adamlar Fener forması giymiyor diye hemen kendi taraftarın olarak ne güzel sahiplendin . Galatasarayın Avrupa sınavında adam neden Fenerbahçe forması giysin . Akıl var , mantık var .

• quote:

quote:

2011 ve 2014te cifte sampiyonluklar yasarken de basketbolu takip ediyorduk bilmeden yorum yapma. Neyse niye açıklama yapıyorsam amacin belli ne olduğun belli ciddiye almaya degmez

• Senin stadın? Hangi stadınız hocam? Sizin stadınız yok diye biliyordum da

• Dün akşam bastığımız otelde sen de mi vardın yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Potur

Dün akşam bastığımız otelde sen de mi vardın yoksa?

ahhahaa aman yavaş bas hayri potur :D
  • https://youtu.be/BepQv9kF874

Şunu izleyin, kimi destekleyeceğinize karar verin.

• Yunanı destekleyeceğime fbyi desteklerim.

• Tel nu atta otel önü çektiğim fotoları/videoları göstereyim de sus.

• Bir Fenerbahçeli olarak içinizden geldiği gibi davrandığınız için teşekkürler. Bende kendimi yanlız hissediyordum tüm kötü dileklerim her ortamda GS için olmuştur eskiden beri.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.