Arkadaşlar internetten Makine mühendisleri odasına(MMO) girdim ve bu gaz sızdırmazlık raporu belli başlı illerde veriliyor sanırsam.Benim aracım lpg li ve benden önceki aracın sahibi ruhsata işletmiş ve gaz sızdırmazlık raporu almış ama bu ay doluyo acaba bu gaz sızdırmazlık raporu şanlıurfada nereden alınır bilenler yardımcı olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: eyerain
Arkadaşlar internetten Makine mühendisleri odasına(MMO) girdim ve bu gaz sızdırmazlık raporu belli başlı illerde veriliyor sanırsam.Benim aracım lpg li ve benden önceki aracın sahibi ruhsata işletmiş ve gaz sızdırmazlık raporu almış ama bu ay doluyo acaba bu gaz sızdırmazlık raporu şanlıurfada nereden alınır bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hocam sızdırmazlık muayenesi belirli şartlar haricinde kaldırıldı. Eğer aracınızın lpg tankının üzerindeki tarih 01/07, 05/10 gibi ise sızdırmazlık almak gerekiyor yok 01/2007, 05/2010 gibi ise sızdırmazlığa gerek yok Tuvtürk yapıyor o işlemi.
Aracınızın muayene tarihi ile sızdırmazlık tarihi farklı tarihlerde ise muayene tarihini beklersiniz. eğer lpg tankında yukarıda belirttiğim tarih durumu varsa sızdırmazlığı alır öyle muayeneye gidersiniz.
MMO temsilcilik bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.