Şimdi Ara

Sanma ki Muhtacım Sana!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanma ki sana bağlı olmaksızın sürmez hayatım,
    Ve sanma ki hayat bağlılığını göstermez bana.
    Gidişine inat toparlanmak nekadar güç versede,
    İçinde aşk olan bir düşüncede olamamak üzsede,
    Sanma ki muhtacım sana!

Simsiyah gökyüzünün aydınlıkta bittiğine şahit oluyorsam her gece,
    Bil ki aydınlanacaktır benimde gecem.
    Bil ki ayrılık kadar sensizlikte gerçek olacaktır benim için.

Artık inandırıyorum kendimi bende sadece ben kaldığıma,
    Ve gitmelerini kutlamaya çalışıyorum sahtekârca.
    Hüznümü bir limana demirliyor,
    Kalbimi bir sen'e kapatıyor,
    Ve aşkıda sevgiyide bile bile kaybediyorum.

Vazgeçilmez değilsin, bunu vazgeçtiğimden biliyorum,
    Ama sen yinede sanma ki bu kalbe bir bahar daha inmez,
    Biri senin kadar sevmez-sevilmez...

Ben bile tahmin edemezdim gidişine zor tahammül ediceğim kişiye bugün gittiği için teşekkür ediceğimi..
    Sizden gidenlerin aslında sizi en mutlu kılanlar olması dileğimle..

İlk kez yazıyorum ve ilk kez paylaşıyorum.
    Beğenenlerinde beğenmeyenlerinde tüm yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 29 Kasım 2009; 20:11:04 >

• güzel.
    içten yazmışsın.eline sağlık.
    ama bir öldürücü darbe eksik sonda.benim fikrime göre tabi
  • Diğer şiirinize göre daha olgunlaşmış cümleler gördüm , oda güzeldi ama cümlelerinizi dolaylamanız şiire farklı bir güzellik katmış , başarılar.
  • Teşekkürler s£stavina

AXU sonuna gelince çok zorlandım. Daha fazla zorlamamak adına bıraktım. Yapay olmaktansa eksik kalmasını yeğledim biraz.

• pierdesans.blogcu.com

Eline yüreğine sağlık adamım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

pierdesans.blogcu.com

Eline yüreğine sağlık adamım

Sende saol kardeşim
  • Zorlanıyoruz vazgeçmeyi öğrenirken ama öğreniyoruz nihayetinde güzel betimleme olmuş tebrikler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Desem de inanma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Teşekkürler s£stavina

AXU sonuna gelince çok zorlandım. Daha fazla zorlamamak adına bıraktım. Yapay olmaktansa eksik kalmasını yeğledim biraz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

Zorlanıyoruz vazgeçmeyi öğrenirken ama öğreniyoruz nihayetinde güzel betimleme olmuş tebrikler.

Teşekkürler..
  • stigmata_ ne yaptılar sana ?

Ben yanındayım.

Bu arada ne güzel şiir yazıyorsun sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

stigmata_ ne yaptılar sana ?

Ben yanındayım.

Bu arada ne güzel şiir yazıyorsun sen.

Aşka küstürdüler daha ne yapsınlar
  • çok güzel olmuş ellerine sağlık
    ayrıca "Aganta Burina Burinata" ya katılıyorum ben de
  • çok güzel olmuş elinize sağlIk
  • Cok Güzel Olmasa bile amatörlük icin güzel şiir denemesi olmus tebrik ediyorum ve devam etmeni diliyorum...

Kitap ve sinemadan sonra en cok sevdigim sey şiir yazmak ve okumaktır Cok iyi olmasmda
  • Amatörlük ne kelime.. Emeklemenin bile bebeklik aşamasındayım ki amacım sürekli şiir yazmak değil. Öle bir amacım olursa yazdıklarımında şiir olmayacağını düşünenlerdenim. Zoraki oluşmuş dörtlüklerdense anlık amatör mısraları yeğlerim
  • Bence amacın şiir yazmak olmalı...Cunku siir cok üstün birseydir cok degerlidir 4 mısralık olanıda 50 satırlık olanıda...Şiir yazmak emek ister üstünden 10-15 kere göz gezdirilmesini ister...Birde aradıgın kelimeyi bulunca tattıgın sevinc paha bicilmez...

Ama tabiki benim bahsettigim sey önüne gelen ünlünün cıkarttıgı siir kitapları degil benim bahsettigim sevgilinden ayrılınca,Rahmetli annen veya baban aklına gelince,Cocugun olunca vs vs...Gibi durumlardaki o duygu yogunlugundan cıkan seyler...

Bana kalırsa 30 tane siir yazıp kitap cıkartan baska yerdeki ünü olmasa kitapları raflara bile konmayacak olanlar kendilerine 'şair' diyebiliyorsa sende kendine amatör şiir yazarı diyebilirsin...

Not=Cok sacma konusmus olabilirim uykulu uykulu inş demek istedigimi anlatabilmisimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Bence amacın şiir yazmak olmalı...Cunku siir cok üstün birseydir cok degerlidir 4 mısralık olanıda 50 satırlık olanıda...Şiir yazmak emek ister üstünden 10-15 kere göz gezdirilmesini ister...Birde aradıgın kelimeyi bulunca tattıgın sevinc paha bicilmez...

Ama tabiki benim bahsettigim sey önüne gelen ünlünün cıkarttıgı siir kitapları degil benim bahsettigim sevgilinden ayrılınca,Rahmetli annen veya baban aklına gelince,Cocugun olunca vs vs...Gibi durumlardaki o duygu yogunlugundan cıkan seyler...

Bana kalırsa 30 tane siir yazıp kitap cıkartan baska yerdeki ünü olmasa kitapları raflara bile konmayacak olanlar kendilerine 'şair' diyebiliyorsa sende kendine amatör şiir yazarı diyebilirsin...

Not=Cok sacma konusmus olabilirim uykulu uykulu inş demek istedigimi anlatabilmisimdir

Anladım anladım.. Zaten o duygular olmadan nasıl şiir yazabiliyo insanlar. Sonuç: Yazmak için yazmak!!

• Eline sağlık,

Ben beğenmedim.
    Sevmeyince...
    Sende beğenmeyeceksin.

(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 8 Haziran 2008; 23:27:24 >
  • @stigmata_ döktürmüşsün kardeşim ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

@stigmata_ döktürmüşsün kardeşim ellerine sağlık

Sende saol renkdaşım

@Ferfecir

sevseydim yazmazdımki o şiiri zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.