Şimdi Ara

Şans bize de güLdü sonunda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dies serverında d1 moradonda geziyordum..Adamın biri duaL +7 shard aLınır die shouttan yazıyordu.Pm attım hemen , +3rebirth md duaL var dedim işini görürü mü . atağı kaç diye sordu..91dedim +75poison die ekledim..+1pp verecem dedi 2sine .. Tmm dedim ve takas yaptık. +1pp ye+3 rebirth ib + 5gb aLdım..
    daha sonra biraz okçu haLimele takılırken öylesine (şekiL oLsun die :P) shouttan yazmaya başLadım +3rb ib satıLır diye..Pm yağmaya başLadı.. Benim itemLar ; dex+9 takı set , +3rb ib ve bankada ise +7shell set..
    GeLen pmLere cvpLıyordum..Birden bi pm de +3rb ib ye duaL +7shard + +8fp set vereyim dedi tmm dedim kabuL ettim.Üstüm full +8fp set duaL +7shard , dex+9takılar , +7shell set var (+ 5 gb nakit)...

Bu durumda 60+ oLup sheLLerimi mi giysem diyorum yoksa ardream charı oLarak mı kaLsam ?

60+ oLmak daha ağır basıyor ama eğer 60+ oLursam ciddi ciddi kasacağım eğer oLmazsam da 3ay civarı ardream yapıp charımı satmayı düşünüyorum.. Sizce ne yapmaLıyım ??

Başta duaL +3 rebirth md varken , duaL +7 shard ve +8 fp setim oLdu bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRapT -- 4 Haziran 2007; 22:27:23 >

• Takasların güzel olmuş bence 60+ kas
  • Adam gibi kasarım diyosan oyunun tadı 60+ dan sonra başlar.
  • o Senin bilceğin iş ama Sana tavsiye insan bir süre sora ardreamda sıkılıyo O yüzden sana tavsiyem sıkılına kadar Ardream sora İse 60 olp eslanttan çıkmamak üzere ex kasmak!!
  • +60 ol kass np işini snraya bırak ama ardream de en azından 20 k np yapman lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

Takasların güzel olmuş bence 60+ kas

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Adam gibi kasarım diyosan oyunun tadı 60+ dan sonra başlar.

YorumLarınız için sağoLun..En çok da şu Paramun'daki sıra ve muhabbetler hoşuma gidiyor ya neyse :)
  • 70 e kadar falan kasabileceksen as yok kasamam dersen ardream de takıl
  • Tkas güzel olmuş NP Çok ise +60 oL Np az ise np kas sora lwl kas..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

70 e kadar falan kasabileceksen as yok kasamam dersen ardream de takıl

Valla 2tane char kastım biri 67 de tıkandı :) diğeri 70 :) ama sıkıLdım birsürü iftirra atıLdı exp-bug yaptın fLn dediLer..O nedenLe beramus u bıraktım ve ordaki 3tane charımı satıyorum. SatabiLirsem 70e kasarım ..

quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Tkas güzel olmuş NP Çok ise +60 oL Np az ise np kas sora lwl kas..

Np 100 şu an :) ardreame adım atmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRapT -- 4 Haziran 2007; 22:35:13 >
  • bendede Shard +7 war Bunu Bozup Ne alabilirim Asas im ?

Yorumlar plz
    Ornegin flood yapsam selling +7 shard dual +7 md ve Fp +8 Set verene Shardi vercem desem veren olurmu birde iyi takas olurmu zarar edermiyim bunun Teklifler plz server diez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

bendede Shard +7 war Bunu Bozup Ne alabilirim Asas im ?

Yorumlar plz
    Ornegin flood yapsam selling +7 shard dual +7 md ve Fp +8 Set verene Shardi vercem desem veren olurmu birde iyi takas olurmu zarar edermiyim bunun Teklifler plz server diez

duaL +7 md 225*2=450m + +8fpset 125*5=625m shard+7=9-10gb civarı.. biraz zor gibi geliyor ama
    +7chitin set verirLer sanırım..(duaL mdnin üstüne) +7Chitin 100m...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRapT -- 4 Haziran 2007; 22:42:04 >
  • ardream de ömür gecmez ya kas 60 a
  • Takas süper yapmişsin.
    eğer 70+ yaparim DeRsen takibiki kas.
  • kas kas +7 shardlar falan millet özenerek bakar
  • takaslar güzel
  • şans ne diyeLim , hayırLı oLsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.