Bildirim
SANSA 1gb MP3 player 129 YTL nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teknosada baktım teknosada yamuk olmaz ama genede sizden bilgi alayım dedim -
SANDISK SD-MX5 1 GB MP3 ÇALAR dediğin mp3 player galiba...Gayet iyi gibi gorunuyor...Ancak Iriver gibi Windows media playerla uyumlu...Bide radyo yok...Ancak sandiskleri seven ve deneyen cok war...O yuzden için rahat olabilir alırken.... -
radyo umrumda deil zaten yolda giderken yürürken sevdiğim müzikleri dinlesem yeter bayramdan sonra alıyım o zaman 5-10 ylt daha ucuzlar belki bayram sonunda -
Aksine bayramdan sonra fiyatlar artar.... -
hmm o zaman en kısa zamanda para denkleştirmem lazım -
Ama fiyat iyiyimiş onuda soleyim... ..Kacırma bence...Bu kampanyamı?
-
valla ben sadece teknosaya baktım kampanya diye bişe yazmıyordu başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum -
Hepsiburadadaki fiyatı 171ytl..Gayte iyi bir fiyat bence kacırma!! -
bende teknosadan aldım bu aleti 3 hafta oldu..
içinden çıkan kulaklık berbat...
iyi bir kulaklık alman lazım.... kulaklık fiyatını ekle üstüne -
arkadaşın dediği alet bu
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
-
quote:
Orjinalden alıntı: SithMASTER
arkadaşın dediği alet bu
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
evet alet bu bende sony kulaklık var onu takarım kulaklık sorun olmaz -
Arkadaşım bu cihaz gayet iii.Kulaklığı falanda canavar sadece tek problem sesinin avrupa birliği standartları yüzünde kısıtlanması ama onuda firmware ile halledecekler.Sen ban gün adım sansacı benim.hehe -
tamam sansacı kardeş alayım o zaman ben bu mp3 playerı -
arkadaşlar bunun radyosu yok mu ? radyo olsaydı daha iyi olurdu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X