Şimdi Ara

Sansa fuze için KULAKLIK tavsiyesi yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonucu sansa fuze almaya karar verdim =) Şimdi de ona bir kulaklık uydurmak gerekiyor.

Genelde basslı olmakla birlikte pop&rock dinlerim bana yüksek seste dahi sesi boğmayacak tok ve gerçekçi ses veren kulak içi dışarı fazla ses sızdırmayan bir kulaklık lazım.

Bütcem 50-100 tl arası, bu fiyata alacağım kulaklıklar bu cihazın hakkını vererek kulanmamı sağlar mı o konuda da yorum bekliyorum ve tabi başka sansa modeli seçseydin diyen varsa onlardan da yorum bekliyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoAngels -- 26 Haziran 2012; 20:41:24 >

• CX300 bulursan .ok temiz olabilir.
    V-moda faze, sony mdr ex 300 yada branw. m1.. aslında m2 de olabilir o fiyata...
  • hocam önerdiğiniz kulaklıklara baktım ortamala fiyatları aşağıdaki gibi sanırım bunlardan f/p de hangisini önerirsiniz aradığım özelliklerden bahsetmiştim konuda birde fiyatı göz ardı ederek hangisi iyi bir seçim olur bu modellerden birini alıcam tavsiye bekliyorum =)

V-moda faze = 55 tl
    sony mdr ex300 = 39 tl
    Brainwavz M2 = 100 tl
    SENNHEISER CX300-II PRECISION = 100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoAngels

hocam önerdiğiniz kulaklıklara baktım ortamala fiyatları aşağıdaki gibi sanırım bunlardan f/p de hangisini önerirsiniz aradığım özelliklerden bahsetmiştim konuda birde fiyatı göz ardı ederek hangisi iyi bir seçim olur bu modellerden birini alıcam tavsiye bekliyorum =)

V-moda faze = 55 tl
    sony mdr ex300 = 39 tl
    Brainwavz M2 = 100 tl
    SENNHEISER CX300-II PRECISION = 100 tl

Sennheiser öneririm
  • arkadaşlar f/p olarak öneride bulunacak var mı ?
  • senNHEISER CX300-II PRECISION aldım sesi inş tatmin eder beni =)
  • ep630 hepsinden iyidir hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.