Telefonun alarmı bir türlü çalmaz devamsızlık şimdiden 6 oldu. Ne zaman telefonun kasasını değiştirsem 2 günde kırılıyor. Okula ne zaman gitmesem önemli bir olay olur okulda. Çakmak alınca hep bozuk çıkıyor. Fast food şirketleri her zaman yanlış veriyor siparişimi. Ailemin gelmesine uzun zaman varken sigara kokusu gitmiyor, 30 dakika sonra gelecekleri zaman ise sigara kokusu uçup gidiyor. Okul kantininde ben gittiğim zaman hiç bir şey kalmamış oluyor. Aldığım çikolatalar hep bozuk çıkıyor. Kargo şirketi hiç bir zaman beni evde bulamıyor. Kola şişesini buzluğa koyunca orada unutuyorum. En paraya ihtiyacım olduğu günlerde cüzdanımı evde unutuyorum. Ne zaman ince giyinsem hava soğuyor yağmur yağıyor, ne zaman kalın giyinsem güneş çıkıyor. Ne zaman duşa girsem sular kesiliyor ya da kombi bozuluyor. Bir şeyi düşürdüğüm zaman mutlaka bozuluyor hiç sağlam kalmıyor. Okulu asınca hoca kimseyi farketmiyor, ama beni farkediyor ben hep yok yazılıyorum.
Aklıma geldikçe ekleyeceğim... Arkadaşlar hayattan soğuyorum neden düzgün gitmiyor bir işim de benim...
Abdest al.
okulda bende fark edilirdim gidemediğin zamanlar rapor almayı dene bir rahatsızlık uydur 2 gün alırsın en az.
quote:
Orijinalden alıntı: Pwnz`
Abdest al.
quote:
Orijinalden alıntı: Pwnz` Abdest al.
dusa girince sular kesiliyomus panpa adam nasil abdest alsin?