Şimdi Ara

Sansui PC-V750 CD Player Onarım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar , geçen gün arkadaşımız Tolga kardeşim bana baba yadigarı CD player gönderdi . 1986 üretimi . Lens arızası tahmini ile yeni lens alınmış sansui parts firmasından . duyduğum kadarıyla 2 tekniker elden geçirmiş , yeni gelen lens monte edilmiş fakat çalıştırmakta başarılı olunamamış , hal böyle olunca neredeyse tüm trimpotlar ile biraz oynanmış
    cihaz bana ulaştığında CD görmüyordu , teknik data verilerinin elimde olması sebebi ile osilaskopa bağladım cihazı , Owww ne var ne yok tüm değerler değişmiş , mevcut eski lens ile çalışmalara başladım , genelde kötü niyetli tamirciler lens bozuk abi deyip çıkarlar işin içinden , maksat malzeme parası ile birlikte yüklü hesap tutturma gayreti içinde olmasıdır . ne diyeyim kötü niyetli kişilere .
    eski lens laser lens soketine lehimliydi ,flex kablo ucundan lehimleniyor , cesaret edemedim belki 3 kez yaşanacak flex lehimleme operasyonunu ,mevcut olan eski lens de zaten sağlam olduğuna kanaat getirdim ölçümlerle . hiç lens yenileme işine bulaşmadan mevcut olan zaten sağlam olan lensi okur hale getirmeye . biraz uzun sürdü belki 5 saat .
    rahat geniş adamın yapacağı iş bu kadar uzun olur ne eyleyim
    sıkıntısız sorunsuz çalışıyor okuyor . Tolga kardeşime teslim edilmeden onlarca Cd ile denemeler yapıyorum ,problem yok .
    eski ama manevi değeri olan bir cihazı daha hayata döndürmenin keyfini yaşadım . Seviyorum ben bu elektroniği

Beni önerdiği için Can hocama buradan teşekkür ediyorum . Hayatta en zor kazanılan şey güven .. sağol hocam ..
     Sansui PC-V750 CD Player Onarım . Sansui PC-V750 CD Player Onarım . Sansui PC-V750 CD Player Onarım .

• Dire Straits Eline sağlık Uğur abi bu arada benim cd de sorunsuz çalışıyor hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stakanar S kullanıcısına yanıt
    O gördüğün Cd kaç senelik biliyormusun . 29-30 sene
    Ülkede cd player satılıyordu ama cd yoktu , yurtdışından özel sipariş ile getirtdiğim albümleri var .
    Bir daha görmeden cihaz alma Ali kardeşim . her zaman süpriz olabiliyor şansın satıcının içtiği ana sütünün helaliyle orantılı
  • elinize emeginize saglik. eski cihazlarin hayata dondulerini gormek keyif verici :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım ,sizde sağolun .
  • elinize kolunuza sağlık hocam.
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum .sizler sağolun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GoldMaster HDM-175 Media Recorder
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık Uğur üstadım, sayende cihaz tekrar gün yüzü görecek.
  • Uğur üstadım eline sağlık. dediğin gibi güven önemlidir. saygılar.
  • Vay be, nerden nereye.

Yükleme mekanizması bile ne kadar farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.