Şimdi Ara

Santralde Çalışan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Forum Üyeleri Müşteri Hizmetlerinden Ne Kadar Israr Ettiysemde Santral Numarası Alamadım Bizde Yok Diyip Durdu.Aranızda Türk Telekom Santralinde Çalışan Varsa Ping Sorunuma Yardım Edebilirmi Daha Önce Bi Arkadaş Etmişti Şuan Ulaşamıyorum Kendisine Sorun 6 Aydır Devam Ediyor 2 Ay Önce Santraldaki Arkadaş Düzeltti Şimdi Tekrar Eski Haline Döndü Yani Yardımcı Olabilecek Biri Varsa PM veya Konuya Mesaj Yoluyla Ulaşırsa Bana Ömür Boyu Minnettar Kalırım.

• santral numarası yok ama size bi tavsiyede bulunayım.
    kendi şehrimdeki hızlara ince ayar yapan teknik ekibin numarasına sahibim ve onları nasıl bulduğumu size anlatayım.

bağlı bulunduğunuz merkez telekom müdürlüğüne gidin,orda teknik ekibe ait bir oda var,oraya girin ve derdinizi anlatın.yardımcı oluyorlar.
    birkaç kişi oluyor bu teknik ekipte ve işleri bağlı oldukları bölgede hız ayarı yapmak
  • Üst kademelerden tanıdğın yoksa çözüm bulduramazsın. Ben haftasonu kalkıp ekip şefliğine gittim. Hepsi ense... Çay içiyorlar cumartesi sefası... :)

Bizde de aynı sorun var kaç gündür... Forumları okursan her 2 başlıktan 1 tanesinin PING olduğunu görürsün...

Selametle...
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Hocam santral numarası var afyon sultandağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Hocam benim var faydası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.