Şimdi Ara

Sanyo ürünlerinin birbirinden farkı nedir ve sizce hangisi (cg10-cg20-cg100)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hem güzel video çeken hemde güzel foto çekebilen bir makina almayı düşünüyorum.
    aklımda Sanyo markası var. uzun zamandır araştırıyorum. marka olarak sanyoda karar kıldım.
    ilk önce tipi çok guzel ne kamara nede foto makinası gibi tam istediğim gibi tipi var. klasik tipteki makinaları sevmiyorum.
    sanyo olmasına sanyo ama hangisi karar kılamadım ilk önce kafamda cg10 vardı ama sonra cg20 ye takıldım. daha sonrada olmuşke en iyisi olsun uzun yıllar güncelliğini korusun diye cg100 takıldım ama bir türlü karar kılamıyorum. yurt dışında fiyatlar türkiyeye göre daha uygun yurt dışına çıkan bir arkadaşa aldırmayı düşünüyorum. sizce hangi sanyo modeli daha iyi ayrıca bu 3 modelin tam olarak bir birinden farkları nedir. megapiksel ve HDMI çıkışlı oluşlarımıdır. bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. ayrıca yurt dışından aldığım makina uluslara arası garantisi oluyormu? ayrıca sanyo video kameraları için türkiyede servisler varmıdır. herkese selamlar

• yorum yaparak yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?
  • dorasenko var onu bul sanyo üzerine bilgi sahibi ama o bana sanyo fh1 veya sh1 öneeermişti onlarda 1080p 60 fps çekim var ayrıyetten 240-600 fps çekimide var ama ucuz olcak diyosan cg100 de alabilirisn peki sen kaça getirticeksin cg100
  • Cg 100 camerayı yurtdışından 180$ civarında getirtmem lazım diye düşünüyorum.
    arkadaş bugün almanyaya gitti fiyat araştıracak bakalım ne kadarmış,
  • doroşenko hocam yardımlarını bekliyorum sence hangisi ve neden?
  • benim de bu cevaba ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim
  • Sn hmt gezgin

Anladığım kadarıyla siz tabanca tarzı bir Sanyo modeli istiyorsunuz.Bahsettiğiniz Sanyo modellerinden Cg10 720p HD çekim yapar Full HD değil diğerleri ile en temel farkı budur.

Cg20 ve CG100 arasındaki fark da Cg100 ün 14mp foto çekmesi(cg 20 10 mp çeker) ve Double Range Zoom denen tek dokunuşla zoom u 2 kat artıran özelliğin olmasıdır birde cg 100 serisinde başka cg 20 serisinde başka renk seçenekleri var farklar bunlar.
    Şu anda Sanyo Amerika pazarı için cg21 diye Double Range Zoom özelliği lşave edilerek Cg100 özelliğine yaklaştırılmış bir model çıkardı ancak gene 14 mp değil 10 mp foto çekiyor.

Ben cg 20 veya 21 tavsiye ederim nedeni 10 mp çekmesidir.Çünkü 14 mp sensöre fazla gelmekte buda çözünürlük yükselmesine karşın foto kalitesinde düşme anlamına geliyor.
    nitekim Canon gibi firmalarda 'Kaliteli kompakt' model serisi olan G serisinde G10 modelinde 14 mp olan çözünürlüğü kalite düşüklüğü nedeniyle yapılan eleştiriler sebebiyle G11 ve son modeli G12 de 10mp ye çekti.Sony gibi bir çok başka markada Canon gibi yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler hocam,

yurtdışından alma işim olmadı:( yurtdışına çıkan arkadaşlar almanyada sanyo bulamamışlar. (saturn biel gittil sanyo satılmıyor dediler)
    ben bu sebepten cg10 (siyah) yöneldim fiyattan dolayı derken bimekste indirim yakaladım. 350 TL aldım gitti:)))) inşallah pişman olmam çünkü çok isteyerek aldım. çoktanddır aklımda sanyo vardı.

ilk izlenimlerim gercekten karizma siyah rengi şiddetle tavsiye ediyorum. foto çekimleri güzel özelliklede makroya bittim gerçekten çok net.
    vide HD çekimleri güzel ama ben biraz daha farklı beklemiştim ama gene güzel tek beni üzen şey bataryası çok az gidiyor. hatta korktum yedek batarya aldım gg dan orjinal diye aldık ama çin malı galiba şimdilik deniyorum ama orjinal bataryasından daha fazla gidecek gibi:)))

makinada pek çok ayar var zamanla öğrenirim çokda kurçalayamadım. senin ayar olarak şunları kesin yap diyeceğin bir sey var mı hocam.
    çok kötü foto veya video çekim yapılırken doğru ayarlar ile harikalar yaratabilir bu tarz tavsiyelerin varsa memnun olurum

• Peki ya akustik gitar/vokal kaydı için yeterli mi?
    Amacım kendimce çaldığım parçaları youtube/facebook gibi ortamlarda yayınlamak.
  • bence yeterli en odayı cektiğimde izlerken saat sesini bile duymuştum. bizim saat biraz sesli çalışıyor:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtgezgin

bence yeterli en odayı cektiğimde izlerken saat sesini bile duymuştum. bizim saat biraz sesli çalışıyor:)))))

maksimum verim almak istiyorum ama. harici mikrofon girişi var mı?
  • Arkadaşlar ben de Cg100 aldım. Ama henüz çok fazla test edemedim. Bilenler biraz ipucu bilgiler verebilirler mi acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.