yeni bi teknoloji buldum ama nasıl hayata geçiririz kimle konuşsak bu işde bize yardımcı olabilir ...
Herşeyden önce patent almaya bak.
Notere başvur,o sana yardımcı olur.
bilgilerini kimseye açıklama hele sanal ortamda..
quote:
Orjinalden alıntı: kamyoncu33
bilgilerini kimseye açıklama hele sanal ortamda..
O kadarda salak değildir ..
çok sağolun arkadaşlar patent almak gerekli ama bu patent enstitüsü bi sürü hikaye yazmış karman çorman gitsek bize yardımcı olurlarmı internette şunu yap bunu yap form doldur falan yazıyo. internette fotografımı bile yayınlamam ben onu dert etmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
notere mi gidiyim yoksa patent enstitüsü'ne mi gidiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: cengiz38
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
notere mi gidiyim yoksa patent enstitüsü'ne mi gidiyim.
en güzeli kestirim yoldan sen git notere..!!
Noter iyi
quote:
Orjinalden alıntı: CaRgO4030
Noter iyi
kötü mü olacaktı yaa..
quote:
Orjinalden alıntı: showcu33
quote:
Noter iyi
kötü mü olacaktı yaa..
Ne bileyim ya..
Güzel bir sonuç alırsın umarım.
Arkadaşım birazcık bahsedermisin çalışmandan?
ne işe yarar,nedir?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: showcu33
quote:
Noter iyi
kötü mü olacaktı yaa..
Ne bileyim ya..
bell mi olur aa..
pek bişey yazmayı düşünmüyordum ama. Bulduğum şanzıman vites geçişi olmayan bir şanzıman hani 1. viteste devirlendir 2 3 en uyuz olduğum şeydir nedeni vites geçişlerinde bekleme yavaşlama olması tabi değişken tork hp'nin tam verimle kullanılamaması bunun için en verimli devirde motor devrini sabitleyip vites değişikliklerini yapmak. amacı bu yıllar önce buldum ama bi türlü hayata geçiremedim nasıl olurda yaparım diye düşündüm etrafımdakiler pek destek olmadı birazda bu yüzden bende çekimser davrandım kolay kolayda kimseye açamadığım için forumdan destek alıyım dedim bakalım noter işi biraz kafama yattı ama bunu pc ortamında 3dmax le çizdirsem kabul ederler mi. bize kaça olur noter işi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme