Şimdi Ara

Şanzıman yağı değiştirilir mi? Tecrübeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sonuçta araç bir mekanik ve belli periyodlarla yağı değiştirmek aracın ömrünü uzatır. imkanınız varsa değiştirin. benim araç 94binde bir sonraki bakımda değiştirmeyi düşünüyorum, herhangi bir problemimde yok.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Parçacılarada güvenme sallamasyon yağı çakıp geçiyorlar.benim arabada 10 yaşında 115 bin km de.yetkili servise düdükleteceğim kendimi öyle görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok degistirme 300bine gelmis eski yagin viskozitesi, talas ve metal parcalari zamanla dislilerin arasinda kaliyor yeniyi koyunca ötme, ses yapma durumu ortaya çikiyor muhtemelen ilk kez degistireceksin riski buyuk sanayide bu yuzden yanasmiyorlar yoksa ekstra para alacak adam neden degistirmek istemesin ?

• Manuel aracım aks keçesinden yağ kaçırdığından keçeyi degistirirken şanzıman yağı da boşaldı ve mecburen yenilendi. Usta elindeki yağdan koydu. Araca uygun yağmıydi değilmiydi bilmiyorum. Ona rağmen vites geçişlerinde herhangi bir değişiklik yada ses olmadı. Sizin yağ da epey eskidiğinden değiştirmekte fayda var diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne yiğidolar şanzıman kitledi bu yolda. Tabii canım değişmez, sen değiştirirsen şanzımana gelmezsin, müşteri bulamam diyorlar. 660 bin km'de şanzıman revizyonu gören Astra G'm oldu ilk sahibinde şanzıman yağı hep değişmiş, araba hep bakıma girmiş. Ben de aldığım gün tüm sıvıları ben değiştirdim. Hız limitsiz autobahnda defalarca 230 km/h hız yaptım. 100 bin km daha binip aynı yerde motor+şanzıman revize ettirdim. Şanzıman ve motoru açtıklarında pırıl pırıldı. Kitapçık ne diyorsa o abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 5 Şubat 2024; 20:12:35 >
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    youtube
    otomatik şanzıman yağı değiştirme citroen c4 şanzıman yağıCastrol Syntrans 75W-80 yağ
    https://m.youtube.com/watch?v=Jyc8spDXtrA&t=677s&pp=ygUhYzQgeWFyxLEgb3RvbWF0aWsgeWHEnyBkZcSfacWfaW1p

Benim araç bu olduğu için videonun aynısını yaparak değiştirdim.Eliniz takım tutmuyorsa maceraya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.