Şimdi Ara

SAP FI modülü için kitap önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAP FI Kitabı - SAP HANA ile Finansal Muhasebe Kitabı , diğer bir ifade ile ERP Muhasebe Danışmanlık ve son kullanıcı kitabı
    Kitabın kapağında yazan bilgi, içeriği ile gerçekten uyumlu, öneririm.https://www.seckin.com.tr/kitap/588131341

Kitap kapağındaki yazıda güzel:
    SAP’nin finans sektörü içerisindeki pazar payı, 2015 Gartner raporuna göre %23 ile pazar lideri konumundadır ve en yakın takipçisini ikiye katlamaktadır. SAP finansal uygulamaları dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren bir çok farklı sektörde çalışan milyonlarca kullanıcı tarafından test edilmiş ve edilmeye devam etmektedir. Bu bilgi ve kullanım seviyesi uygulamaya bir çok “best practice” kazandırmıştır. SAP ile ilgili dokümanların büyük çoğunluğu İngilizce olarak hazırlanmıştır. Türkçe erişilebilecek kaynak sayısı yok denecek kadar az ve son kullanıcıların istifade edebileceği seviyeden uzaktır. Ayrıca İngilizce dokümanları anlamak için hem SAP’nin, hem de finansın jargonuna hakim olmak gerekmektedir. Bu kitap, SAP finansal uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen son kullanıcılar ve kariyerini danışmanlık üzerine devam ettirmek isteyenlere rehberlik etmek için “basitleştirilmiş Türkçe kaynak” olmak amacı ile hazırlanmıştır.

• Merhabalar,
    Arkadaşımızın yazısına ilave olarak, kendi kurduğum ve içeriğini yine kendim oluşturduğum, özellikle SAP FI konularını ve uyarlamalarını iş analisti, anahtar kullanıcı ve standart kullanıcıların anlayabileceği özgünlükte yazmaya çalıştığım blog adresime aşağıdaki link üzerinden erişebilir, takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz.

http://sapegitimdokumanlari.blogspot.com.tr/
  • SAP FI ve diğer modüllerinde eğitim veren ,merkez şubesi istanbul mecidiyeköy'de BEM Akademi var.Eğitmenleri son derece kaliteli ve alanında uzman kişiler.Fiyat olarak diğer sap kurslarına göre son derece makul bir ücret.Online birebir ders seçeneklerinin olması benim için avantaj oldu.www.bemakademi.com sitesinden eğitim içeriklerine bakabilirsiniz arkadaslar.
  • Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama sap pp modülü içinde kitap önerebilecek yada bu konuda şu kayaktan yararlanabilirsin diyen var mı araştırmalarımda 3 Türkçe kitap çıkıyor çok fazla bir şeyle karşılaşmadım bilgilendirebilecek olan varsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.