Şimdi Ara

Sapık yerine konmadan paça ölçüsü bile aldıramayacakmıyız!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

Yahu niye uğraşıyorsun ki bunlarla yazdığını görmüyon mu ? Cahillik paçasından akmış adamın kullandığı kelimenin anlamını bilmiyor daha cevap veriyorsun bir de .Blokla geç...
  • Aman mübarek abdestin falan kaçmadı inşallah ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

Kadın mi alıyo paça ölçüsünü.nere ora hangi ykm.

Sayın sick benimde genelde şansa hep bayanlar alıyor.
  • Tartıştığınız şeye bakin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Birde otobüste erkek yolcuların yanı boşken oraya oturmayıp yarım saat ayakta giden kızlar var. Birisi kalkınca saldırı moduna geçiyor yeri kapmak için ama erkek yanına oturmuyor. Görende otobüste çıkarıp tecavüz edicez sanıcak.

Van'da bile yok böyle tipler
  • Ben olayı algılayamadım.

Şimdi ortak kabin derken, yanyana olan kabinlerin kadın veya erkek tarafından herhangi birinin kullanılması mı olay yoksa bir kabini iki kişinin kullanmasından mı söz ediliyor?

Yukarıdaki tepkilere bakarsak ikinci durum söz konusu sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

Kadın mi alıyo paça ölçüsünü.nere ora hangi ykm.

Sayın sick benimde genelde şansa hep bayanlar alıyor.

Sadece paça mi alıyor.promosyon yok mu hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ben olayı algılayamadım.

Şimdi ortak kabin derken, yanyana olan kabinlerin kadın veya erkek tarafından herhangi birinin kullanılması mı olay yoksa bir kabini iki kişinin kullanmasından mı söz ediliyor?

Yok hocam. Sıraya dizilmiş kabinler var bunları kadınların ve erkeklerin karışık olarak kullanmasını sorun yapıyor bazı insanlar. Yani erkek kabinleri ile kadın kabinleri mağazanın farklı yerlerinde olmalıymış.
  • quote:

Ben olayı algılayamadım.

hayır canım olay şu resmen mağzayı 2 ye bolup kadınlar erkekler bolumunun kabinlerinin tamemen ayrı olması biri anyadayken diğeri konyada olcak aile bile olsan kabinin kadın bölümune gidemiycen karının kızının yanına gidemiycen yakışıp yakışmadığını söyleyemiycen olay bu madde in iran yani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ocak 2013; 19:14:18 >
  • LCW, Rodi, Sevenhill ve Defacto'da hep kabinlar ayrı diğer yerleri bilmiyorum. Yer Denizli.
  • Bu islamcilar ağır sapık lan müslüman olmasalar ülkede tecavüz edilmemiş dişi bırakmaz bunlar hayvanlar dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Ben olayı algılayamadım.

Yok hocam. Sıraya dizilmiş kabinler var bunları kadınların ve erkeklerin karışık olarak kullanmasını sorun yapıyor bazı insanlar. Yani erkek kabinleri ile kadın kabinleri mağazanın farklı yerlerinde olmalıymış.

Ee yuh be hocam.

Gerçekten açık bir şekilde ve düzenli cümleler kurarak bu soyunma kabinlerinin farklı yerlerde olması gerektiği mevzusunu savunacak biri var mı bana?

Yani bir olayı ne kadar büyütüyorsunuz yahu. Kabinlerde kilit diye birşey var. Milletin kapıdan girip oo hazır soyunmuşsun da zaten hadi ozaman diyeceği yok ya.

Abartmayın isterseniz.

Ayrıca @kerimcem, canım derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

quote:

quote:

O kabinlere anneniz, kız kardeşiniz gireceğinde veya girdiğinde nedense sizde dayı kesiliyorsunuz empati yapmayı deneyin.

Kimse dayı falan kesilmiyor hacı, alt tarafı annem, kardeşim bir giysi beğenip denemek için kabine giriyor, sapık mısınız nesiniz ya valla nereden türüyorsunuz anlamıyorum

Tebrik ederim benide sapık ilan ettin sizin gibilere neler yapmak istediğimi hayal bile edemezsin.

Sapıksın işte moruk.

Sapkın düşünceler, beğendiğin giysiyi denemek için gireceğin "deneme kabininde" bile sapıkça şeyler hayal ediyorsun, birinin yaşını başını almış annene falan sarkacağını düşünüyorsun, işin gücün yok.

Bana neler yapacağını hayal bile edemezmiş, hayal edemem işte sorun da burada.

Hiçbir zaman senin gibi sapkın, art niyetli ve yozlaşmış biri olamadım o yüzdendir.

1 saat önce foruma girsem her yazdığına +1 koyacak kafadaydım fakat.
    Nişanlıma kıyafet bakıyorduk, mağazaya girdiğimizde bir abazanın uzaktan güya reyonda kıyafet seçerken nişanlıma baktığını gördüm.
    Neyse dedik geçtik 10-15 dk sonra kıyafet beğendi deneme kabinine gitti kız arkadaşım. 15-20 saniye geçmedi bu hayvan güya kabin boş sanıp perdeyi açacak oraya girecek. Kolundan tuttuğum gibi olay çıkması bir oldu.
    Bundan sonra kabinin önünde bekleyenede ters bakarım, herşeyi düşündüğünü sanarım.

• @Cypon
    senin için fesat
  • quote:

Ben olayı algılayamadım.

hayır birinci durum
  • quote:

quote:

quote:

Ben olayı algılayamadım.

Ee yuh be hocam.

Gerçekten açık bir şekilde ve düzenli cümleler kurarak bu soyunma kabinlerinin farklı yerlerde olması gerektiği mevzusunu savunacak biri var mı bana?

Yani bir olayı ne kadar büyütüyorsunuz yahu. Kabinlerde kilit diye birşey var. Milletin kapıdan girip oo hazır soyunmuşsun da zaten hadi ozaman diyeceği yok ya.

Abartmayın isterseniz.

Üstte atroce arkadaş anlatmış kabinde topuklu ayakkabılı kadın varsa koşa koşa arkadaşlarımıza fantezilerimizi falan anlatıyormuşuz. Hayaller kuruyormuşuz. Bu mantıktan dolayı ayrı olmalı diye düşünüyor heralde bazıları.
  • en sinir olduğum da yerden bitme ecüş bücüş türbanlıların kendilerini cindiy crawford gibi görmeleri ve 5 mt yanından geçen tüm erkeklere sapık gözüyle bakmaları.
    ulen seni kim naapsın....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olayı algılayamadım.

Ee yuh be hocam.

Abartmayın isterseniz.

Üstte atroce arkadaş anlatmış kabinde topuklu ayakkabılı kadın varsa koşa koşa arkadaşlarımıza fantezilerimizi falan anlatıyormuşuz. Hayaller kuruyormuşuz. Bu mantıktan dolayı ayrı olmalı diye düşünüyor heralde bazıları.

O kadar sapık olmanın gereği yok bence.

Zaten soyunma kabinlerinin hepsi (benim gittiğim her yerde istanbulda) kapılı ve sürgülü. Alttan görünmez, üstten bakılmaz. Ki zaten aklı başında olan kimsenin de bu işlerle uğraşacağını düşünmüyorum.

Kabin fantezili yetişkin filmlerini izlemeyi azaltmalılar bence
  • quote:

quote:

quote:

O kabinlere anneniz, kız kardeşiniz gireceğinde veya girdiğinde nedense sizde dayı kesiliyorsunuz empati yapmayı deneyin.

Kimse dayı falan kesilmiyor hacı, alt tarafı annem, kardeşim bir giysi beğenip denemek için kabine giriyor, sapık mısınız nesiniz ya valla nereden türüyorsunuz anlamıyorum

Tebrik ederim benide sapık ilan ettin sizin gibilere neler yapmak istediğimi hayal bile edemezsin.

nabıcan aynı soyunma kabinine mi giricen
  • Arkadaşlar ben mesajların hepsini okumadım ama şuna dikkatleri çekmek istiyorum (kadın öküzlük etmiş bir kere o bir kesin) yalnız bizim ülkemizde neden bir insan 'muhafazakar' yaşam tarzını ya da davranışlarını benimsediğinde "Git Arabistan'da yaşa, İrana git seni gidi yobaz!" ya da tam tersi bir insan kendine göre serbest ve açık giyindiğinde, rahat davrandığında "şuna bak gavurlara benziyor, insanlarda ar namus kalmamış dinsiz!" diye hemencecik ötekileştiriyoruz? Biz neden kendi kültürümüzü yaratamamışız da tıpkı Dünya Haritasındaki gibi Asya ile Avrupanın arasında kalmışız ve durumlara göre 'dinsiz' ya da 'yobaz' oluyoruz? Neden ya İranı ya da Amerikayı-Batıyı kendimize örnek seçmek zorundayız ki? Bence sorun buradan kaynaklanıyor. Biz ya Çağdaş olmalıyız bu ülke de ya da Yobaz! Kimse istediği gibi özgürce yaşayamaz bu ülke de değil mi? Ben seni kendi düşüncelerime göre yargılamalıyım. Ya benim düşündüğüm gibi düşünmelisin ya da dünyanın en lanet insanısın benim için! Bizdeki mantık işte budur. Biz hiç olaya İnsan ya da Özgürlük penceresinden bakamayız, biz ya sağcı olmalıyız ya solcu, ya batıyı kendimize örnek almalıyız ya da doğuyu! Ama hiç biz de örnek alınalım diye bir kaygımız yok! Hazırda örnekler var ya nasılsa! En ufak bir tartışmada hemen ikiye bölünüyoruz, ya sağcı ya solcu, ya galatasaraylı ya fenerbahçeli. Ya türküz ya kürt. İşte biz buyuz! Hiç kimse olaya insan açısından, insanların özgürlüğü açısından bakmıyor. Çünkü hemen birbirimizi ötekileştiriyoruz. Niye çünkü biz böyle yetiştirilen bir nesiliz, biz olmasak da babalarımız, dedelerimiz böyle yetiştirilmiş, biz de onlardan kapmışız bu alışkanlığı. Yazıklar olsun bize sakin başladım ama birden sinirlendim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.