Şimdi Ara

Sapık yerine konmadan paça ölçüsü bile aldıramayacakmıyız!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık gerçekten isyan ediyorum, geçen gün YKM de pantolon aldım, pantolonu giydim,
    soyunma kabininin girişinde paça ölçüsü alsın diye görevliyi bekliyorum, 35-40 yaşında yerden
    bitme bir bayan geldi, suratını ekşiterek bana bakıp "Bu soyunma kabinlerinin sadece bayanlar
    için olanı yok galiba" diye bana bakarak imalı bir soru yöneltti (imayı sonradan anladım ne yazıkki)
    bende kısaca "sanırım yok" diye geçiştirdim. Ondan sonra benimle konuştuğunu gören kadının kocası
    sanırım, bir yerden çıktı geldi bana dik dik baktı, sonra geçti eşinin kapısının önüne nöbet tutmaya
    başladı. Biranda anladım ki kadın ve kocası ayrı ayrı sapık yerine koymuşlardı kafalarında beni,
    bense başka bir alemde saf saf duruyordum orda..

Kadına "Suudi Arabistanda soyunma kabinleri ayrıymış, oraya gidin tam size göre" demediğime
    sonradan çok hayıflandım..

Diyeceğim, insanlar birbirine bu kadar güvensizse bu ülkede, zorla bir arada yaşıyoruz sadece
    demektir, ne kadar acı değil mi?
  • dışarıda o kadar saçma insanlar görüyorum ki böyle bir şey doğru olsa bile kendi işine bakmaktansa başka insanları aşağılayıp azarlamaya yönelik beylik tabancamı çekip vurasım geliyor.
  • bilgisayarın güzelmiş
  • fatihe gitsinler ordaki mağzalarda ayrı....yobazlar sanki senin pörsümüş karına cinsel istek duyma oranım kaç acaba? sanki soyunma kabininde beraber soyunuyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ocak 2013; 16:58:36 >
  • İ see
  • Görmezden gelmekten başka ne yapabiliriz..

Bence sorun hem insan olarak kendine güvensizliğimiz (aile/okul eğitimsizliği+kısırdöngü-toplumda güvensizlik sadece daha fazla güvensizlik doğurur)
    hemde doğu düşüncesinde insanın doğasında kötülük olduğu fikri olması ve buna göre hareket etmemiz... bizim uğraşabileceğimiz şeyler değil anlayacağın.

Sadece gördükçe üzülüyorum, hepsi bu...
  • İlk defa duydum. Ayrı soyunma kabini ha... Kafaları nasıl bu kadar güzel oluyor anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın mi alıyo paça ölçüsünü.nere ora hangi ykm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde otobüste erkek yolcuların yanı boşken oraya oturmayıp yarım saat ayakta giden kızlar var. Birisi kalkınca saldırı moduna geçiyor yeri kapmak için ama erkek yanına oturmuyor. Görende otobüste çıkarıp tecavüz edicez sanıcak.
  • Önemi yok ama Bakırköy Galleria YKM..
  • ne zaman ana-bacı karısı-kızı muhabbetini yapmayı bitiririz işte o zaman ülke kalkınmaya ve gelişmeye başlar

• Şakirtler heryerde
  • yahu konuyu nerelere getirdin ne zinası ne çocuğuna bakmaması uçmuşsun

ben kabinler ortak olsun ayrı olsun diye ısrar da etmedim söylemedim,

sadece dediğim şu toplumların farklı sınırları var bizde böyle avrupada şöyle diye biz yobaz olmayız anladın mı? yada farklı bir toplumun bizden daha farklı yaşamasına yobazlık mı diyeceğiz

anlatmak istediğim şey basit ama farklı pencerelerden bakıyoruz sanırım,

neyse arkadaşın konusuda mundar olmasın, kendisine de yazdım kadının yaptığı ayıp sonuç itibariyle
  • Boyner Loft gibi yerlerde unisex zaten? Hiç dikkat bile etmedim açıkçası... İnsanlarımız fazla paranoyak. Düşünmeseler aslında akıllarında soru işareti de olmayacak...
  • Farketti isen sadece sonradan söylemenin yerinde olacağını düşündüğüm bir cevaptı, dillendirilmiş
    bir şey bile değil ama olay hemen bilinen noktaya kaydı..

Arkadaşlar, kadın erkek müslüman hıristiyan budist sağcı solcu herşey olabiliriz ama önce
    İNSANIZ. Ve sorum hiç tanımadığımız birine neden hemen güvenmemeyi seçiyoruz. Bu konuda
    yorum alabilirmiyim???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

yahu konuyu nerelere getirdin ne zinası ne çocuğuna bakmaması uçmuşsun

sadece dediğim şu toplumların farklı sınırları var bizde böyle avrupada şöyle diye biz yobaz olmayız anladın mı? yada farklı bir toplumun bizden daha farklı yaşamasına yobazlık mı diyeceğiz

neyse arkadaşın konusuda mundar olmasın, kendisine de yazdım kadının yaptığı ayıp sonuç itibariyle

Ne zamandır göremiyorduk seni. Bakıyorum formundan hiç bir şey kaybetmemişsin.
  • quote:

Haci kusura bakma ama agir yobazsin be, valla yani. Iki satir cumleni okuyan herkes okudugun gazeteyi, oy verdigin partiyi, aile yapini, yasam standartlarini roman gibi dokebilir yani. Bu kadar basmakalip olma, arada zekani lullan.

• quote:

yanlız bunu dayatmayla uygulamaya kalksan zorunlu tutsan evet bu yobazlık olur! çünkü kimse senin inandığına yaşantına inanmak uygulamak zorunda değil! benzer şeyler hıristiyan yobazlığı musevi yobazlığındada var isteyenler içinde fatihde senin için uygunsa ordan giyin! ama ben bunu yapanlara yapan yobaz demiyorum! onceki msjımda hatalı uslub olmuş doğru! ben bunu zorlama dayatma şekilde isteyenlere yobaz diyorum umarım anlaştık iyiakşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ocak 2013; 18:00:12 >
  • hangi şehir orası?
    aynısı benim bşaıma gelcekti acayip sinirlenirdim ve susmazdım tepkimi dile getirirdim..
    muhtemelen sonra kocası gelirdi ne diyon sen diye sonra dayanamaz dalardım adama yaka paça dışarı atılırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Haci kusura bakma ama agir yobazsin be, valla yani. Iki satir cumleni okuyan herkes okudugun gazeteyi, oy verdigin partiyi, aile yapini, yasam standartlarini roman gibi dokebilir yani. Bu kadar basmakalip olma, arada zekani lullan.

senin kusurun bakılmayacak gibi değil malesef kendin kullanamadığın şeyi başkalarına önerme
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.