[Btrst]ümraniye sapığı yakalandı.bu adam beni sinir ediyor.forum dostlarım siz ne düşünüyosunuz?
beni de çok değişik bir tipi var yazık deil mi o çocuklara ya...
robot resmine hiç benzemiyo
evet ya benimde dikkatimi çekti ama ...
"pedophilia" olayı kardeşim..Başka birşey değil..
Hastalık ve nafile son pişmanlık sendromu olayı hep numara..
Adam belli bayağı bir cinsel problemleri var..
yoksa çook önceden bu işin suyu çıkardı..
Adamda bu kompleks yerini tercih değişimie bırakmış Yani sapıtmış...
Bu tip vakalar ilk kez değil...Nette rus kaynaklı evden host etme sitelerde manyqak görünütler var..İğrenç..
Bir ara bunları loglayıp adresleri ispiyon ediyordum..Ama ben de bıktım..hem görüntü zevksiz ve iğrenç, hem de tam amiyane tabir kapıdan kovsan bacadan giriyorlar(Bazı böle BBSler var günde 3 kez host değiştiriyorlar)
babişko adam tam bi sapık decim ama zaten sapık bu arada adamın 2 tane kızı varmış başkası kendi kızlarına yapsa iyimi olur o başkasının kızına yapıyo
Özetle adam zaten sapık.. Onun için uğraşmaya değmez.. Zaten 2 yıl anca yatar bir af çıkar dışarda :-(((
Madem öyle işte böyle misali kdaınsızlıktan doğan isteklerini adamın üzerinde giderirler artıkın.. (Artık Yaman Abla olarak çıkar hapishaneden)
valla 1 haftaya kalmaz koğuşta şişlerler onu ...
ya zaten oda korkuyo şişlenmekten... ama hakkaten nedir o robot resmin başarısızlığı yaa..güldüm resmen... Ya bu adamı bana versinler yaa!!!duydukça sinirlerim geriliyo!bizimde bacımız,kız arkadaşımız sokakta geziyo ya!afla çıkartıyorlar ****leri..Arkadaşlar kızları yannız bırakmamak lazım..kapkaç falan.. hepsi tehlikede bi noktada..
kesin sislerler canım ama neyle sisleyecekleri onemli:)...
bence şişlemezler...atarlar üstüne.. kendi kazdığı kuyuya yani ;) (daha fazlasını yazamam ki ;P)
quote:
Orijinalden alıntı: sellccukk
[Btrst]ümraniye sapığı yakalandı.bu adam beni sinir ediyor.forum dostlarım siz ne düşünüyosunuz?
hortlatmşın arkadaşım konuyu 8 senelik konu yuh
5 sene içerisinde evlenmezsem,durumum ondan daha vahim olacak.
ceza geliyorum demez :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme