Şimdi Ara

Saplantı - 4.Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tokatla kendime geldim.Etrafımdakilerin şaşkın bakışları arasında yerde yatıyordum.Ne birşey hatırlıyorum nede birşey hissediyorum.Kolumu hakaret ettirmeye çalışıyorum fakat ettiremiyorum.Çünkü o andan beri kolum diye birşey yok artık.Bir kolum artık gitti.Acıdan bayılmışım sanırım o yüzden tokat attı biri bana.Etrafa bakıyorum her taraf kan içinde.Sokagın ortasında öylece kala kalmışım.Kolumu kaybettim fakat bu nasıl oldu.Kalkmaya çalışıyorum fakat kalkamıyorum ayaklarımıda hissedemiyorum.İlerden gelen ambulans sesi bütün sokagı kapladı.2 Kişi beni sedyeye bindirip ambulansa taşıdı.Şaşkın bakışlar içinde kapı kapandı.Yanımdaki doktora neyim var ne oldu diye sormaya başladım , doktor nereden bilecekse.Acıdan saçmalıyorum herhalde.Doktor bana : bu başlangıç , daha çok büyük acılar çekiceksin dedi . . .

2.Bölüm

Ulan şerefsizler diye bagırdım ne yaptınız lan bana böyle dedim.Doktorda sakin olun Ahmet bey acıdan ne dediginizi bilmiyorsunuz.Ben sandıgınız kişi degilim dedi.Sanırım acıdan hayal gördüm.İsmimi nerden biliyorsunuz diye sorunca kimliginiz yanınızda ordan baktım dedi.Hastaneye geldik öyle bir acı varki ortada.Artık dayanamayıp acıdan aglamaya başladım.Hem kolumun acısına , hemde bir daha geri gelmeyecek olmasına.Ve belkide en kötüsü yatalak olabilme ihtimalim bile olabilirdi.Ambulansın kapısı açıldı hızlı bir şekilde ameliyathaneye yolculuk başladı fakat ben yolda bayılmışım.Uyandıgımda Annemin bana mutluluk gözyaşlarıyla baktıgını gördüm.Sanırım uyanacagımı hiç sanmıyordu.Ardından polis geldi.Annemin dışarda beklemesi gerektigini söyledi.Anlat bakalım nasıl oldu bu olay dedi . . .

3.Bölüm

Anlatmaya başladım.Para sıkıntısından dolayı kredi çekmek için bankaya gitmeye karar verdim.İş durumum kötü oldugu için malesef kredi vermediler.Bir kaç bankaya daha gittim sonuç yine aynı.Moralim bozuk bir şekilde eve giderken biri kolumdan tuttu.Uzun boylu bir adamdı daha önce hiç görmemiştim.Paraya ihtiyacın var galiba dedi.Bende evet ama nerden biliyorsun diye sorunca bankada görmüş.Tefeci oldugu çok belliydi.Bende çok sıkıntıdaydım yani çok paraya ihtiyacım vardı almak zorunda kaldım.20000 TL gibi yüklü bir miktar aldım.Faiziyle beraber 2-3 ay sonra ödedim.Dün aynı adam beni bir binaya çagırdı, artık her ay faiz vereceksin dedi.Bende kabul etmedim tabi yanında başka kişilerde vardı.Ardından büyük bir tartışma çıktı yanındaki adamlar beni baglayıp bu sana ilk uyarımız olsun diyip balta ile kolumu kestiler.Ardından biri beni camdan aşagıya attı.Polis kimin attıgını gördünmü dedi.Aslında biliyordumda söylemeyemezdim polise.Çünkü kimse bilmiyordu kapının önünde annem dedigim kişinin beni aşagıya ittigini . . .

4.Bölüm

Polise hatırlamıyorum dedim.Çünkü bir anda aşagıya attı diye yalan söyledim.Polis gittikten sonra Annem dedigim kişi aslında üvey annem.Para ugruna kendini satan şerefsizin teki.Sadece Üvey annem kaldı bu dünyada oda para ugruna sattı beni.Dedim ne kadar verdiler şerefsiz.Yanıma geldi yüzsüz yüzsüz uyanıcagımı hiç düşünmüyormuş.Patronu kontrol ettirmek için yollamış.Burdan bir kalkınca artık gözüm hiçbirşeyi görmez olucak biliyorsun degilmi.Hepinizi teker teker , kalan tek kolum ile öldürücem.Sizin içinize çektiginiz hava bile haram.Üvey annemin telefonu çaldı içeri gitti.Ardından polis geldi.Durumum nasıl diye sordum büyük bir ihtimal yatalak kalacaksınız Ahmet bey diyince bir kez daha yıkıldım.Belden aşagınız tutmuyor malesef.Çok yüksek bir mesafeden düşmüşsünüz.Üzgünüm dedi ve gitti.Ardından annem geldi üzgünüm oglum,arayan patronumdu başladıgı işi bitirmem gerekiyor.Hayatına elveda de dedi . . .

Not : Okuduktan sonra yorum yaparsanız eksiklerimi görebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan21 -- 21 Temmuz 2013; 13:36:44 >

• Akıcı olmamış.

< Bu mesaj DH Premium kullanıcısı tarafından atıldı. >
  • vip den yerimizi alalım. Komikli olursa okuruz. Ha bu arada emeğine sayglı karşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 21 Temmuz 2013; 2:16:47 >
  • Doktor bana : bu daha başlangıç , çok büyük acılar çekiceksin dedi . . .

Bu kısım saçma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ilerlemiş hikaye ama -da ve -de'lerin yazımı daha özenli olabilirdi. Ellerine sağlık yine de :)
  • onlerden olayi merak ettim simdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.