Şimdi Ara

sapphire 1600xt 'mi x850xtmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok karasız kaldım. şu ara iki kartın fiyatıda aynı 169$+kdv çok fazla oyun oynayan ve film izleyen biri değilm. ama oyunlarda donma ve takılmanın olmsanı istemiyorum ve 20'samsung 205bw de iyi görüntü sağlamasını istiyorum.
    x850xt beni 1-2 sene idare edermi? birde psu'm 350w asus şu anda değiştirmem pek olası değil.
    Zaten dx10 oturunca ekran kartını yenileyeceğim
    Hangisini seçmek benim için daha iyi olur
    bana fikirlerinizi bildiriseniz çok sevinirim

• x1600xt ÇOK İYİ BİR KART nerdeyse x1800xt ile aynı özelliklere sahip x850xt ise biraz daha eski nesil bir kart bence ilk tercihin X1600XT olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobility-radeon

x1600xt ÇOK İYİ BİR KART nerdeyse x1800xt ile aynı özelliklere sahip x850xt ise biraz daha eski nesil bir kart bence ilk tercihin X1600XT olmalı

şaka mı bu
    1600xt ile 1800xt'yi aynı kefede tutyorsun
    X800gto bile çoğu oyunda 1600xt'nin önündeyken hem de
    söyleyecek laf bulamadım sana

X850 olmalı buradaki tercih
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabadabadooo

arkadaşlar çok karasız kaldım. şu ara iki kartın fiyatıda aynı 169$+kdv çok fazla oyun oynayan ve film izleyen biri değilm. ama oyunlarda donma ve takılmanın olmsanı istemiyorum ve 20'samsung 205bw de iyi görüntü sağlamasını istiyorum.
    x850xt beni 1-2 sene idare edermi? birde psu'm 350w asus şu anda değiştirmem pek olası değil.
    Zaten dx10 oturunca ekran kartını yenileyeceğim
    Hangisini seçmek benim için daha iyi olur
    bana fikirlerinizi bildiriseniz çok sevinirim

bu smiley i kullanmayı hiç sevmem vede istemem ama
    bu iki kartı neye göre bir tuttun anlayabilmiş değilim x850xt nin performansı 1-2 sene rahat yeter zaten dx10 yenilik yapıcakmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 1 Ağustos 2006; 19:55:58 >

• pardon yanlış olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 1 Ağustos 2006; 19:55:37 >
  • Arkadaşlar yeni konuj açmayayım tam üstüne geldim

şu iki üründen hangisini önerirsiniz hangisi daha performanslıdır

bu ürün bana daha cezbedici geldi

quote:

AVIVO
    1 Milyar Renk Desteği
    Donanımsal H.264, HD DVD Desteği
    Oyunlarda Yeni Standart – 2560x1600 Çözünürlük Desteği
    SM3.0 destekleyen X1K serisi ekran kartlarında dünyada ilk defa Full Screen Anti Aliasing ve HDR efektleri birarada kullanılabilir. Oyunlarda keskinleştirilmiş çizgilerin yanında üstün ışık efektlerinin de keyfini çıkarabilirsiniz.
    HD DVD : Yüksek Çöznürlüklü DVD.
    HD DVD standart dvdlere gore 3-7 kat arasında daha net görnütü sunar. Standart dvdlerde kullanılan mpeg-2 yerine yeni nesil h.264 codec hd dvd’nin temelini oluşturur. X1600 serisi ekran kartları h.264 codec ile sıkıştırılmış olan 1280x720 çözünürlüğündeki filmlerin oynatılmasına ve istediğiniz videoların bu formatta kayıt edilmesine donanımsal olarak destek verir.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91092

yoksa bumu

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91087

bu iki kart arasında çok büyük performans farkı varmıdır SAPPHIRE RADEON X1600 XT 256MB DDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I bana daha iyi gibi geldi ama kafam karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 1 Ağustos 2006; 20:16:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Arkadaşlar yeni konuj açmayayım tam üstüne geldim

şu iki üründen hangisini önerirsiniz hangisi daha performanslıdır

bumu

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91092

yoksa bumu

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91087

sorunun cevabı yukarıda arkadaşım
    tabi x850

• evet ordada x850xt diyorda diğer kartın AVIVO kısmına takıldım ondan sorma ihtiyacı duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

x1600xt ÇOK İYİ BİR KART nerdeyse x1800xt ile aynı özelliklere sahip x850xt ise biraz daha eski nesil bir kart bence ilk tercihin X1600XT olmalı

şaka mı bu

aynı kefede olamaz zaten hem dikkat edersen ben bir X1800XT kullanıcısıyım ama arkadaşımdaki x1600xt gayet iyiydi benim makinaya kök söktürüyordu

• quote:

quote:

quote:

şaka mı bu

aynı kefede olamaz zaten hem dikkat edersen ben bir X1800XT kullanıcısıyım ama arkadaşımdaki x1600xt gayet iyiydi benim makinaya kök söktürüyordu

o zaman başka bir yerde sorun vardır, 1600 ile 1800 kıyaslanmaz

• imzama bakarsan bir x1600xt kullanıyorum..ve şu ana kadar her oyunu 1024 de aa ve af acarak rahat oynuyorum..hatta 1280 de bıle gayet super...oc sız kullanmaktayım..tabıkı x850 xt nın performansı ıyı..ama max 5-8 fps oynar..eskı oyunlarda bıraz daha ıyı olabılır..ama yenı oyunlarda x1600 xt le kafa kafaya..

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı bu

o zaman başka bir yerde sorun vardır, 1600 ile 1800 kıyaslanmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

imzama bakarsan bir x1600xt kullanıyorum..ve şu ana kadar her oyunu 1024 de aa ve af acarak rahat oynuyorum..hatta 1280 de bıle gayet super...oc sız kullanmaktayım..tabıkı x850 xt nın performansı ıyı..ama max 5-8 fps oynar..eskı oyunlarda bıraz daha ıyı olabılır..ama yenı oyunlarda x1600 xt le kafa kafaya..

topiği dikkatli incelersen X1800XT ile X1600XT'nin aynı olduğunun iddaa edildiğini görürdün

buna bakarak X850'den iyi, hatta X1800XT'ye yakın olarak görülmesi bence bu kartlara yapılan birer haksızlık

tamam, bazı younlarda X850'den iyi sonuçlar almış, mesela

/>

ama çoğu oyunda geçilmiş
    />

/>

/>

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Ağustos 2006; 0:07:46 >

• x1600xt ler direk 12 pipeline mı yoksa x1600 gibi 4x3=12 gibimi çalışıyor.
  • 4*3 çalışıyor..ve mutlaka x850xt her seferinde sölüyoruz arkadaşım bunu biraz araştırsan çok bulursun..ama x1800gto önerilir..
  • ee tabiki kuvetli...ee artık olsun..16 pp,256 bit kart...ama oyunlarda o kadar ahım şahım bir fark yok..bu arada verdiğin testler gibi hçbirine inanmıyorum..bizzat gözümle görmem lazım..mesela bir arkadaşta x850xt var..onda kartı inceledim..cidden fena değil..hele şu anki fiyatıyla alınır..ben kartımı aldığımda 300 dolara yakındı..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

imzama bakarsan bir x1600xt kullanıyorum..ve şu ana kadar her oyunu 1024 de aa ve af acarak rahat oynuyorum..hatta 1280 de bıle gayet super...oc sız kullanmaktayım..tabıkı x850 xt nın performansı ıyı..ama max 5-8 fps oynar..eskı oyunlarda bıraz daha ıyı olabılır..ama yenı oyunlarda x1600 xt le kafa kafaya..

topiği dikkatli incelersen X1800XT ile X1600XT'nin aynı olduğunun iddaa edildiğini görürdün

buna bakarak X850'den iyi, hatta X1800XT'ye yakın olarak görülmesi bence bu kartlara yapılan birer haksızlık

tamam, bazı younlarda X850'den iyi sonuçlar almış, mesela

/>

ama çoğu oyunda geçilmiş
    />

/>

/>

/>

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.