Şimdi Ara

Sapphire 280x secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyelinizden yola cikarak,asagidaki 2 kart arasinda kararsiz kaldim.
    Psu 650 watt 80+plus silver
    islemci 4670k

SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI)
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2087&psn=&lid=1&leg=0

SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2024&psn=&lid=1&leg=0

Arada fiyat farki var bayagi sizce hangisinde kara kilmaliyim,aradaki fiyat farkina degermi?

Bu arada hard core gamer degilim zamanim olursa gunde 1-2 saat oyun oynuyorum.

Yorumlariniz ve tavsiyeliriniz icin simdiden tesekkurler.

• 270x bile yeter cok oyun oynamiyosaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaşa +1
  • 1-2 saat oyun oynuyordaniz asus r9 270x dcu2 top alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 18 Mayıs 2014; 18:51:49 >
  • Sapphire Toxic veya Asus Rog Matrix al :)

• Vapor-X daha iyidir o ikisi arasından. Vapor-X Tri-x OC diye bi modeli de çıktı bunların üstüne.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    En iyis bence tabii soğutma konusunda.Yoksa OC konusunda Toxic'in eline su dökmek zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malicalik13 kullanıcısına yanıt
    OC konusu şansa bakıyor biraz da. Kesin konuşmamak lazım. Soğutma ve PCB iyi olsun da..
  • Ucuz olan hangisi ise onu alın boşyere soğutucu için o kadar fark vermeyin aynı performansı alıcaksınız zaten. ben r9 280x dual-x kullanıyorum gayet serin tam yükte 73-75 derece arasında çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

OC konusu şansa bakıyor biraz da. Kesin konuşmamak lazım. Soğutma ve PCB iyi olsun da..

OC açısından iyi bir kart istiyorsa, 280X Toxic'ten başka seçenek yok aslında.
  • O ikiliden Vaporu al.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor. Toxic boost ile 1150mhz direk zaten ondan diyorsunuz biraz da sanırım. Ancak gpu olarak takozuna denk geldiniz mi yapacak bir şey yok

Şu modele bir bakın:
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9390

Toxic'in stokları tükeniyor yavaş yavaş ve bu model yaygınlaşmış şu an. Saat hızları Toxic'e göre düşük (1100/6000) incelemesinde de toxic ile benzer saat hızlarına çıkmasını bekliyorsun ama öyle değil belki şanssızlıktan dolayı. Yine de iyi bir alternatif.

• quote:

Vapor-X daha iyidir o ikisi arasından. Vapor-X Tri-x OC diye bi modeli de çıktı bunların üstüne.

vapor-x tri-x OC stoklara girdiği gibi almıştım
    aha buda SS:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/1655481_10201846772227020_1354146390_o.jpg

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kart çok güzel duruyor. Max. overclock değerleri nedir ? Hiç deney yaptınız mı acaba ?
  • quote:

Hayırlı olsun. Kart çok güzel duruyor. Max. overclock değerleri nedir ? Hiç deney yaptınız mı acaba ?

toxic'in değerlerine çektim sadece. zaten overclock lu olduğu için pek zorlamadım
  • bende 280X Toxic aldım bakalım bu gün kargolanak yarın bi gelsin hayırlısı ile bakıcam
    Normalde şans işi ama bu kural Toxic'ler için geçerli değil sanırım. 6 tane vardı bende. Hepsi de stok voltajı ile 1200'e rahat çıkıyordu.
    Takoz çıkan Toxic ise bugüne kadar duymadım.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Çok iyimiş. Üstte linkini attığım varpor-x tri-x'in incelemesinde 1160'ı geçememişlerdi. Aynı incelemede toxic 1244'ü bulmuştu.
    1280'i görene denk geldim bi incelemesinde. Toxic'ten başka 1200'ü geçen 280X modeli yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

1280'i görene denk geldim bi incelemesinde. Toxic'ten başka 1200'ü geçen 280X modeli yok zaten.

Emin misin ROG Platinum da geçebiliyor bildiğim kadarıyla. (Gerçi o HD 7970'di ama sonuçta aynı GPU dan bahsediyoruz)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.