Şimdi Ara

sapphire 3870 Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark lar sapphire hd 3870 aldım 2 gun once getirdim taktım kardesim sistemim ise sole

core 2 duo e 6400
    2 gb 667 kingston ram d.channel seklinde
    3 x 160gb HDD non-raid
    asus ta bilmem kac kasa 300w rated 350w

simdi bu ekran kartı calısabilmek icin kutusunda en assa 450w lık power olsun dior! ben kartı taktım ekstra guc kablosunuda yani sogru bi sekidle bagladım ve calıstırdım 7.11 driver ı kurdum ok hersey gusel fakat sorun fan cok yavas doınuor donen pervaneyi sayabileceğin kadar yavaş ısınsada kart hızlanmıyor

simdi fna bozuk deil yanlıs onu soyliyim nie : pc acılınca fena bi calısıo 3-5 sn sonra yavaslıo han isozde kart ısınınca hızlancak ama hızlanmıo kart 68 dereceye vuruo fan normal yavas donuo ve sanırım b yuzden eski x1600 kartımla 200 fps aldım CS:Source da hd 3870 le medium kalite hemde 90 fps alşıorum saka gibi ya tam komedi kart belli tam calısmıoda sorun ne cozemedim hadi percormansından gectim bana ısınamsın yeter fan donsu nadam gibi yetrer bunu icin bir yazılım varmı fanla oyanaybilkecğeim CCC de yok !

• riva tuner ile fan hızını arttırabilirsin.
    forumu araştırmalısın.
  • Power Supply ınız çok yetersiz...
    Kutusunda da yazdıkları gibi Gerçek 450w veya üstünde bir güç kaynağı gerektirir...

FSP - LC POWER - HIGH POWER - XILENCE uygun fiyatlı + perf. ürünlerdir
    SILVERSTONE - ZALMAN - ENERMAX - OCZ perf. + çok kaliteli ürünlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 15 Aralık 2007; 17:27:11 >
  • cok tesekur ederim ark lar bu arada RivaTurner ATI Tray Tools falan alayı yuklu gpu programalrı falan yok arttırılmıo neyse saolun
  • dostum buldum tmm rivaturner 7.11 i desteklemedigi icin olmuomus eski drievrla oldu eyv.saolasın fan hızlandı bide psu alsam tmm herhalde
  • bende de bu problem oldu . riva.. ile %25 çalışan fan speed arttırıldığında bu sorun ortadan kalktı . %50 yaptım ve yeterli oldu .

anakart: asus m2a-vm (amd 690g), ram: 2x1gb kingston 533mhz ''dual'' , işlemci: AMD Athlon 64 X2 5200+ Brisbane 2.7GHz 2 x 512KB L2 Cache Socket AM2 65W , psu: High Power HP-500-A12S 500w , vga: tabii ki sapphire hd3870 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festina -- 2 Mart 2008; 15:16:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.