Şimdi Ara

SAPPHIRE 4830 1GB ISI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM 50 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKTIKTAN SONRA OYUNLARDA DONMA VE KASILMA YAVAŞ İLERLEME SORUNLARI ORTAYA ÇIKIYOR NEDENİ NE OLABİLİR. YARDIMCI OLURANIZ ÇOK SEVİNİRİM. ACABA KARTTA Bİ BOZUKLUKMU VAR.

• Sistem bileşenlerinizi yazar mısın dostum?
  • sorunun sıcaklık kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zaten oyunlarda illa ki sıcaklık yükselir yani buna bağlamak kesin doğru olmayablir.Driver değiştirdiyseniz son zamanlarda bunun da etkisi olmuş olabilir.Tüm oyunlarda donma vs.sorunlar yaşıyorsanız sorun donanımsal da olabilir.Olabilir de olabilir biraz daha bilgi vermeniz daha faydalı olur cevap bulabilmeniz açısından
  • GİGABYTE MA790GP-UD4H PHENOM2 X3 710 KINGSTON HYPERX 1066 MHZ 4GB SEAgate 500gb 32 NRQ HDD SAPHİRE 4830 1GB VGA HIGH POWER 750 WATT
  • bu sorunu ne zaman yapmaya başladı dün de sorduğum gibi bir driver değişikliği yaptınız mı yada tüm oyunlarda mı bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz
  • ısı ile alakalı bi durum değil
  • driver vea oyunlardaki ilaçlardan kaynaklanan bi problem olabilir.. Ekran kartının en son çıkan driverini kurmayı dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALIT gtx 1660 fan sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.