Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi vatandan 6870 bir ekran kartı alacağım bulunduğum şehirde Sapphire 6870 toxic ve Asus 6870 bulunuyor bana bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
teşekkürler aslında benimde aklımda 6950 vardı halen var ama alacaksam %30 ihtimal olarak değerlendirdim çünkü ileride crossfire düşüncesindeydim(gerçi 6950 ilede yapılıyor ama 6870 6950 den azda olsa ucuz olduğu için düşündüm) ama artık 6950 de kesin karara varırım herhalde çok teşekkürler herkese...Birde sapphire hakkında ne düşünürsünüz kimilerinde hatalar çıkıyor sapphire iyi bir markamıdır?
Belirttiğiniz anakart CF yapıldığında 8x 8x olarak çalışıyor . Aradaki fark o kadar muazzam olmuyor 16x 16x ile fakat elbet ki performans kaybı yaşayacaksınız malum kartların hızları arttıkça bant genişliği önem kazanıyor .
HD6870 kullanıcısıyım iyi ürün memnunum eksenden 450'ye aldım. Fazlası verilmez hd6870'e. Ama senin karta verecek 580 TL paran varsa KESINLIKLE HD6950 al derim. bios mod yaptıktan sonra kral sensin
ben powercolor'ın aldım 430'a ama bunlar pahalı geldi
valla benim oraya yazdıklarım 10 taksitli fiyatı peşin ve worl e özel olunca fiyatlar azalıyorda ama alamam peşin
quote:
Orijinalden alıntı: Deumos
Belirttiğiniz anakart CF yapıldığında 8x 8x olarak çalışıyor . Aradaki fark o kadar muazzam olmuyor 16x 16x ile fakat elbet ki performans kaybı yaşayacaksınız malum kartların hızları arttıkça bant genişliği önem kazanıyor .
teşekkürler verdiğiniz link çok işime yaradı sağolun
Arkadaşlar 6950 ye çok yakınım (sapphire 6950) bunun için anakart olarak düşmem(fiyat olarak) gerekiyor daha sonra crossfire destekli anakart alacağım şimdilik ucuz bulmaya çalışacağım sizden bir cevap daha istiyorum linkte belirttiğim anakart 6950 yi ve 6870 toxic i destekler mi desteklemez ise 200 lirayı aşmadan destekleyen anakart varsa yardım edebilirmisiniz cevaplarınız gerçekten çok açıklayıcı çok teşekkür ederim hepinize... http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m4a78lt-m-le-m4a78lt-m-le-am3-amd-760gsb710-ddr3-1800mhz-(o.c)-vga&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=43521
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme