Şimdi Ara

Sapphire 7850 VGA monitör titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler, iyi forumlar ben bu hafta bi sistem topladım toplamadan önce büyük bi hata edip araştırmadım, 7850 ekran kartı serisinde vga çıkışlı monitörlerde titreme sorunu oluyormuş ben de vga çıkışlı phillips 0 monitör aldım bilgisayarcım monitörde herhangi bir bozukluk olmadığı için iade alamayacağını söyledi, bu sorunla ilgili yeni bir güncelleştirme veya uygun bir çözüm bilen var mu? DH den araştırdım bi video var display to vga kablosuyla çözüldüğüyle ilgili ama o kablo 100 TL fiyatında ve kesin çözüm olup olmadığını bilmiyorum. Sizce jelatinelri bile üzerinde monitörümü 2. el fiyatına satıp üstüne para ekleyip dvi çıkışlı bi monitor alsam sorun çözülür mü ne yapmalıyım çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501 ekran kartım
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-226v4lsb262-215-226v4lsb262-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67937 monitörüm.

edit: titreme tam ekran uygulamalarda ekranın üst yarısında yatay çizgiler halinde oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus_23 -- 28 Ekim 2013; 12:40:01 >

• marcus_23 M kullanıcısına yanıt
    vga çıkışlı ekranı degiştirmek daha mantıklı hdmı ya da dvı lı al :Dgörüntü kalitesi var arada en basitinden.
  • haklısınız da 2 el monitörü satmak da zor. bununla ilgili ati nin bi güncelleştirmesi yok mu peki?
  • marcus_23 M kullanıcısına yanıt
    sorun kartın donanımında var güncelleme ile alakası yok o serideki tüm kartlarda titreme olayı vardır

dvi yada hdmi ekran alın zaten vga bulanık gözü bozabiliyor
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    hdmi veya dvi çıkışlı monitor alınca sorun kesin halloluyorsa öyle yapmayı deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    1660s ekran kartı ısınma sorunu
    2 hafta önce açıldı
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.