Şimdi Ara

sapphire 9550 vpu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gün önce saphire 9550 - 128 bit 256 mb ekran katı aldım oyunlarla çok işim yok idare edecek kadar oynasa yeterli. ama bu kartta nf-2 yi hiç açmıyor ekran kararıyor işlem cel 2.4 rem 398 mb anakart p4m800 daha önce mx2 200 ekran kartım vardı 800*600 de görüntü ayarları düşük seviyelerde oynayabiliyordum işletim sisitemi win98 se 70 gb hdd directx 9 c yüklü ama tam oyun aclıyorken ekran simsiyah oluyor ve mönitörde görüntü gidiyor. bu durumu düzeltmek için neler yapabilirm yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• sadece nfs2 demi yapıyor yoksa başka oyunlardadamı yapıyor bütün oyunlarda ise kartta sorun olabilir sadece nsf2 de ise driver güncellemeyi deneyebilirsin.
  • diğer oyunları deneyemediğim için bir bilgim yok
    aynı kart evdeki bilgisayarda çalışıyor cel 1700 de sorunsuz calısıyor tabi biraz yavaş kalıyor agp 4 x olduğu için ati 9550 nin başka ayarları varmı acaba bu oyun için yardımlarınız ve bilgileriniz için teşekkürler
  • hocam ben aynı kartı kullanıyorum çok memnunum
    sende ise kesinlikle driver sorunu olduğunu düşünüyorumve
    omega driver ı tavsiye ederim.bu kartın oynaya mıyacağı
    oyun henüz yok dostum 3dmark 2005ten 2113 puan aldım bu kartla
  • ekran kartı ayarlarından brightness i açmayı ve grafik ayarlarını düzenlemeyi deneyin. Omega ile beraber gelen Ati tray tools da daha kolay yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 9500 Gt Yardım...
    14 yıl önce açıldı
    ati 9600 pro yardım
    17 yıl önce açıldı
    acil yardım ati radeon hd 4830
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.