2-3 gün önce saphire 9550 - 128 bit 256 mb ekran katı aldım oyunlarla çok işim yok idare edecek kadar oynasa yeterli. ama bu kartta nf-2 yi hiç açmıyor ekran kararıyor işlem cel 2.4 rem 398 mb anakart p4m800 daha önce mx2 200 ekran kartım vardı 800*600 de görüntü ayarları düşük seviyelerde oynayabiliyordum işletim sisitemi win98 se 70 gb hdd directx 9 c yüklü ama tam oyun aclıyorken ekran simsiyah oluyor ve mönitörde görüntü gidiyor. bu durumu düzeltmek için neler yapabilirm yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sadece nfs2 demi yapıyor yoksa başka oyunlardadamı yapıyor bütün oyunlarda ise kartta sorun olabilir sadece nsf2 de ise driver güncellemeyi deneyebilirsin.
diğer oyunları deneyemediğim için bir bilgim yok aynı kart evdeki bilgisayarda çalışıyor cel 1700 de sorunsuz calısıyor tabi biraz yavaş kalıyor agp 4 x olduğu için ati 9550 nin başka ayarları varmı acaba bu oyun için yardımlarınız ve bilgileriniz için teşekkürler
hocam ben aynı kartı kullanıyorum çok memnunum sende ise kesinlikle driver sorunu olduğunu düşünüyorumve omega driver ı tavsiye ederim.bu kartın oynaya mıyacağı oyun henüz yok dostum 3dmark 2005ten 2113 puan aldım bu kartla
ekran kartı ayarlarından brightness i açmayı ve grafik ayarlarını düzenlemeyi deneyin. Omega ile beraber gelen Ati tray tools da daha kolay yapılıyor