Şimdi Ara

Sapphire Hd 3850 Ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar Sapphire ati readon 3850 agp ekran kartı aldım ilk başta çok iyi bi kurulum gerçekleşti.. Yalnız format attıktan sonra pc çok kastı. Tekrar tekrar formatlara rağmen gerçek verimi alamadım.. Kutudan çıkan cd den yüklenmiyor zaten.. Ne yapmam gerekiyor CCC ayarlarını bilen yardım edeblir mi?

• Pc çok kastı diyorsunda oyun mu kastı masaüstü mü?
    Açıklama yeterli değil.
    Cd'deki driverı kurma zaten güncel driver kur(şu anda ki 9.8)
    sapphire.com veya amd-ati.com'dan indirebilirsin
  • pc kasıyor şu anda masaüstü kasıyor.. indirdim ati sitesinden kurdum ama kasıyor hala.. ilk yüklememde oyunlarda bile en ufak kasma yokken şimdi masaüstü kasıyor
  • aynı ekran kartını bu haftasonu ben de kurdum.
    ati nin sitesinden hd 3850 driverı var, 37.2 mb lik. sorunsuz yüklemesi lazım.
  • onların hepsini kurdum.. catalty control cnter dan ayarları yapıyorum uyguluyorum sonra kendiliğinden tekrar eski haline dönüyor :s biostan onboardı dahi kapattım yine de bi sorun var bende..
  • güncel driverları kurup format attıysan sorun çıkmaması lazım bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir tabi ki hardiskin tamamına format atıyorsan virüs sorunundan değildir inşallah sorun virüstür :) yoksa seni baya bir uğraştırır
  • şunu ekliyim ben forumdan hd 3850 almıştım 6 saat oynadım bozuldu moralini bozmak gibi olmasın ama bozulmadan öncede yer yer donma yapıyordu bilgisayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

güncel driverları kurup format attıysan sorun çıkmaması lazım bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir tabi ki hardiskin tamamına format atıyorsan virüs sorunundan değildir inşallah sorun virüstür :) yoksa seni baya bir uğraştırır

harddiskin tamamına format atmak hatta harddiski degiştirmek yetmedi anakart pc komple degiştirmek bile viruse care olmuyor bazen. porttan gelen virusler var internette baglandıgınız gibi yepyeni bi dünya ile karşılaşıyorsunuz bunun çözümü firewall. konunun biraz dışına cıktık galiba ama sorun virus ise denemeni tavsiye ederim
  • "Masaüstü kasıyordan" kastınız nedir? Problemin ne olduğunu bile anlamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 9 Eylül 2009; 4:29:50 >
  • hani format atarsın da ekran kartı yüklemeden önce ekran parça parça değişir ya işte onun biraz daha iyi şekliyle çalışıyor.. Sanırım benim bi arkadaşım ekran kartını aldıktan sonra biosta oynamalar yaptı bana uçak gibi olacak dedi ama o uçak planör bile olmadı hatta verim nvidia ekran kartım vardı 128 lik ondan bile beter duruma geldi.. Peki ben bios güncellemesi yapıp fabrika ayarlarına çevirirsem bi nebze kurtulmuş olurmuyum? En azından yaz ayına kadar beni bu dertten kurtarsa yeni pc almayı düşünüyorum. Zaten yeni pc konusunda tavsiyelerinizi aldıktan sonra almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beylerbeyli021

hani format atarsın da ekran kartı yüklemeden önce ekran parça parça değişir ya işte onun biraz daha iyi şekliyle çalışıyor.. Sanırım benim bi arkadaşım ekran kartını aldıktan sonra biosta oynamalar yaptı bana uçak gibi olacak dedi ama o uçak planör bile olmadı hatta verim nvidia ekran kartım vardı 128 lik ondan bile beter duruma geldi.. Peki ben bios güncellemesi yapıp fabrika ayarlarına çevirirsem bi nebze kurtulmuş olurmuyum? En azından yaz ayına kadar beni bu dertten kurtarsa yeni pc almayı düşünüyorum. Zaten yeni pc konusunda tavsiyelerinizi aldıktan sonra almayı düşünüyorum..

sorun eşi benzeri bulunmayacak bir türden "kurtulmuş olur muyum?" arkadaşım eger denersen kurtulmuş olur musun olmaz mısın hem sen hem de biz anlarız.

ekran kartında bi sorun olabilir mümkünse başka bi pc'de denemelisin. kolay gelsin..

• agp ekran kartları için bilgisayar performansını vga da uçak gibi yapacak bi bios ayarı bilmiyorum ben. orda bi hata olmasın. gerçi ekranı bozabilecek bir bios ayarıda bilmiyorum ama sen yinede bi default yap biosunu dene bakalım
  • BIOS'dan işlemcinin hız değerleriyle filan oynanmış olabilir. BIOS sıfırlamak sorununu çözen inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.