Bildirim
Sapphire HD 4850x2 mi yoksa Sapphire HD 5670 1GB DDR5 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4850X2 Yİ BIRAK TEK BAŞINA 4850 BİLE 5670 DEN DAHA ÜSTÜNDÜR -
http://www.techpowerup.com/reviews/Axle/Radeon_HD_5670/29.html
LİNKE BAKARSAN TEK 4850 NİN 5670 DEN % 30 CİVARINDA ÜSTÜN OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN -
4850x2 ye ellerini kullanmadan, üfleyerek 20 şınav çek desen, 5670'e iki elini kullanabilirsin desen, 4850x2 kazanır. Bi örnek daha, 4850x2 10 km koşar, 5670 500m de tıkanır. Çok abartılı oldu ama öyle bir soru sormuşsun ki yuh dedim -
benim elimde var 4850x2 fanlardan birinin soketi bozuldu nerde ve nasıl yaptıracağımı bilemiyorum..Birisi taksa teklif ettide ondan sordum... -
anlasam sormazdım ki :) -
quote:
Orijinalden alıntı: slowman76
anlasam sormazdım ki :)
+1 -
quote:
resim olsa fanlara çözüm bulabilirdik görmeden şunu diyeyim çalışmayan fanı bilgisayarın kasasından 7V ile besleyerek çalıştırırsanız hem çok sesli olmaz hemde sabit hızla döner dönmemesinden çok daha faydalı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet__01
quote:
resim olsa fanlara çözüm bulabilirdik görmeden şunu diyeyim çalışmayan fanı bilgisayarın kasasından 7V ile besleyerek çalıştırırsanız hem çok sesli olmaz hemde sabit hızla döner dönmemesinden çok daha faydalı olur.
Yükledim resmi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet__01
quote:
resim olsa fanlara çözüm bulabilirdik görmeden şunu diyeyim çalışmayan fanı bilgisayarın kasasından 7V ile besleyerek çalıştırırsanız hem çok sesli olmaz hemde sabit hızla döner dönmemesinden çok daha faydalı olur.
Yükledim resmi
resimden gördüğüm kadarı ile fanların sabit hızla dönüyor yani bir fanda 2 kablo var ve birisi siyah diğeri kırmızı değilmi bu durumda şöyle yapabilirsin dönüştürücü alırsın PSU'dan çıkan 12v kabloyu bu dönüştürücüye takarsın sarı-siyah takarsan 12volt verir kırmızı-siyah takarsan 5volt verir.
eğer bulamazsan iki tane kabloyu alıp fanın siyah kablosuyla 12v soketin herhangi bir siyanını birleştirip fanın kırmızı olanınıda önce 12v soketin sarıya bağlarsın eğer hızı fazla gelirse sarıdan söküp kırmızıya bağlarsın.
eğer iki hız tam ayarında değilse 12v fazla hızlı 5v çok yavaşsa fanın kırmızısını bilgisayar soketinin sarısına fanın siyahınıda bilgisayarın soketinin kırmızısına bağlarsan 7v verir ikisinin ortası bir hız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 12 Kasım 2011; 14:08:32 >
-
alttaki çizimim belki fikir
-
fanlar birbirinden bağımsız hızlarda çalışıyor...Herbir işlemcinin sıcaklığına bağlı olarak...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X