Şimdi Ara

SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 & ASUS EAH4870 /HTDI/512 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 177USD > ASUS EAH4870 /HTDI/512 PCI-E 199USD bu iki model arasinda kaldim yardimlarinizi bekliyorum asarida 2 ekran kartinin resimleri

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SAPPHIRE HD 4870 1GB GDDR5 MODELI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUS EAH4870/HTDI/512 PCI-E Modeli

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yukaridaki kartalarini kac Derecelerde calistigini bilmiyorum bildigim kadariyla ASUS MODELI BIRAZ DAHA IYI SOGUTMASI VARMIS DIGERINE BAKTIM AMA BILGI BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezabg -- 9 Ağustos 2009; 21:52:24 >

• tabiki sapphire..
    hem 1gb bellekli..hem iyi marka hem de daha ucuz..
    bu durumda asus u düşünmek bile anlamsız..
  • asus genelde ekran kartlarını pahallı satar,sapphire al sen
  • sagolun bilgileriniz icin ama ekran kartinin kac derece isisi bilmiyorum bu ekran karti yeni oyunlari en yuksek seviyede oynatir mi ?
  • safirin hem soğutması daha iyi hemde ucuz
  • SAGOL ARKADASIM CVP ICIN KAC DERECE BOSTA VE YUKTE . VE HANGI OYUNLARI OYNIYABILIRIM BU KARTLA VE NE DUZEYDE ?
  • his'ede bi bak derim
    gta 4:http://forum.donanimhaber.com/m_33629874/mpage_1/key_//tm.htm#33629874
  • bilgisayarci dedi senin 400wat ile calisirsa calisir calismazsa 400wat marka guc kaynagi al dedi sizce 400wat bu SAPHHIRE HD 4870 1GB GDDR5 E YETER MI SITEDE ISE MINIMUM 500WAT YAZIYOR . Hangi olunlari calistirabilirim bu ekran kartiyla yardim edicek arkdas yok mu ?
  • 0 psu alıcaksan 500w al tabi ,1 yıl sonra oldu da ekran kartı alıcaksın tekrar psu almaya gerek yok
  • BU EKRAN KARTI BENI 5 SENE IDARE EDER MI ACEP BU KADAR PARA VERDIM YARIN GELIYOR SIPARISIM EDERSE COK MAKBULE GECER . BU KART KAC SENE IDARE EDER BENI ?
  • İdare ile ne kastettiğine bağlı ama 5 sene içinde en düşük ayarlarda bile bu kartla oynayamayacağın oyunlar mutlaka çıkacaktır. Ortalama kullanıcı için 1 sene yüksek+ 1 sene orta + 1 sene düşük ayarlarda 3 senelik ömür biçebilirsin, tabii pek çok etkene göre bu süre uzayıp kısalabilir (genellikle kısalır).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.