Şimdi Ara

Sapphire HD 7850 Dalgalanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve aklıma en çok yatan kart Sapphire hd 7850 1 gb 256 bit karttı . Ancak sipariş vereceğim günün sabahı araştırma yaparken vga monitörlerde dalgalanma sorunu olduğunu gördüm ve vazgeçtim . Gerçekten böyle bir sıkıntı söz konusu mu bu kartlarda ? Yerini 7790 1 gb 128 bit kart ile doldurabilir miyim ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Ben de bu kartı almak istiyorum, bak şimdi kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Merhaba arkadaşlar , ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve aklıma en çok yatan kart Sapphire hd 7850 1 gb 256 bit karttı . Ancak sipariş vereceğim günün sabahı araştırma yaparken vga monitörlerde dalgalanma sorunu olduğunu gördüm ve vazgeçtim . Gerçekten böyle bir sıkıntı söz konusu mu bu kartlarda ? Yerini 7790 1 gb 128 bit kart ile doldurabilir miyim ?

Benimde monitörüm vga,dvı-vga dönüştürücü ile kullanıyorum aynı kartın powercolor marka olanını.Herhangi bir sorun yok kesinlikle,belkide monitörümdendir,görüntü kalitesi çok çok iyi.

Not : Monitör 17" LCD

• %70 inide yakın oluyor kardeşim senin tercihin
  • quote:

Merhaba arkadaşlar , ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve aklıma en çok yatan kart Sapphire hd 7850 1 gb 256 bit karttı . Ancak sipariş vereceğim günün sabahı araştırma yaparken vga monitörlerde dalgalanma sorunu olduğunu gördüm ve vazgeçtim . Gerçekten böyle bir sıkıntı söz konusu mu bu kartlarda ? Yerini 7790 1 gb 128 bit kart ile doldurabilir miyim ?

HD7850'de VGA'dan bağlandığında öyle bi sorun var. ve sorunsuz olması şans olur senin için.

SAPPHIRE HD7790 çok öneren oldu burada okuduğum kadarıyla.
  • %70 sorunsuz çalışıyor mu diyorsun kardeşim ? 21" ekran var gayet sağlam , değiştirmek istemiyorum çok memnunum . Ne yapacağımı şaşırdım..
  • Dalgalanma sorunu sadece oyunlarda ve genellikle oyunlardaki karanlık ortamlarda kendini belli ediyor yoksa bende almazdım tam bir f/p ürünü bence.Bu arada bende 2 GB OC versiyonu mevcut.
    Monitör de Samsung SyncMaster 2233 23' ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 2 Ağustos 2013; 13:32:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

Dalgalanma sorunu sadece oyunlarda ve genellikle oyunlardaki karanlık ortamlarda kendini belli ediyor yoksa bende almazdım tam bir f/p ürünü bence.Bu arada bende 2 GB OC versiyonu mevcut.

Hocam sıkıntı yapıyor mu ? Farklı kablo veya dönüştürücü deneyerek çözümleyebilir miyiz ?
  • quote:

quote:

Dalgalanma sorunu sadece oyunlarda ve genellikle oyunlardaki karanlık ortamlarda kendini belli ediyor yoksa bende almazdım tam bir f/p ürünü bence.Bu arada bende 2 GB OC versiyonu mevcut.

Hocam sıkıntı yapıyor mu ? Farklı kablo veya dönüştürücü deneyerek çözümleyebilir miyiz ?

Zaten yanında DVI>VGA dönüştürücü veriyorlar.Ayrıyeten bir sorun yaşamadım Crysis 3 'de hiç dalgalanma yaşamadım ya da bana denk gelmedi.

• quote:

quote:

Hocam 7850'nin dalgalanma yapıp yapmayacağı artık şans işi.Sıkıntı yaşayanlarda var,yaşamayanlarda var.Siyah ekranda belli oluyor demişsiniz fakat bende öyle bir sorun da yok.Aksine siyah,tam olarak parlak siyah.Ufacık bir çizgi bile yok.Bende çok tereddüt etmiştim alırken fakat öyle bir problem çıkmadı.Biraz şansa kalmış yada monitöre

• kedi bedri kullanıcısına yanıt
    Sistemim'e uyan en iyi 2 karttan birisi 7790 , diğeri ise 7850 işte , ancak monitör VGA olunca tereddütte kaldım ..
  • quote:

Sistemim'e uyan en iyi 2 karttan birisi 7790 , diğeri ise 7850 işte , ancak monitör VGA olunca tereddütte kaldım ..

vereceğim parayı riske atmak istemezdim ben olsam. 7790'ı bi göz önüne al derim.
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    İkisi de indirimde 7790 290 lira , 7850 350 lira , 7850'nin açık ara bir kalite farkı var .
  • quote:

Dalgalanma çok rahatsız edici mi ? Yoksa çok dikkat edince mi fark ediliyor ?

Hocam şimdi bir oyunu oynayıp keyif almak için alırsanız kartı sorun olmaz ama oynarken detaylar gözünüze batarsa rahatsız olursunuz fakat genelde çoğu insan rahatsız olmuyor olanlarda daha üst seviye karta yöneliyor.
  • Bluemotionn kullanıcısına yanıt
    En garanti şey bence vatan'a gidip alacağım yer ile konuşmak , eğer garanti verirlerse böyle bir sorun çıkartmaz diye , alırım sorun çıkartırsa geri verir 7790 alırım . En mantıklısı bu gibi..
    Peki bu sorunu açıkça görebileceğim , yorumlayabileceğim bir video var mı ? Bulamadım ben internette.
  • Hayırlısı olsun diyelim o zaman.

Eğer çok dikkatli izlersen burdakilerde gösterilmiş.Gerçekten dikkatli izle
    http://www.youtube.com/watch?v=4jIMTps-nR4
    http://www.youtube.com/watch?v=nDuuyuDSnEo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 2 Ağustos 2013; 13:57:21 >

İnce çizgiler geçiyor onlar galiba ? Yoksa kamera ile çekim yapıldığından mı onlar ?
  • Onlar işte hocam ince ince çizgiler alltan yukarı titreşirler çok karanlık sahnelerde belli olur ya da aşırı hızlı sahnelerde .
    Böyle oyunu oynarken çok belli oluyor mu , durup böyle bakarken değil , rahatsız edici değil ise alınabilir ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.