Şimdi Ara

Sapphire HD3870 yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sapphire hd 3870 aldım fakat bilgisayar açılıyor ama açıldıktan sonra donuyor ve biosa girme ekranına gelmesine rağmen biosa bile giremiyorum yardım edin lütfen neden kaynaklanıyor olabilir

• yok mu yardım edicek
  • Güç kaynağı kaç wat ?
  • güçle alakalı değil sorun
  • çözdün sanırsam
  • neymiş sorun
  • arkadasım en az 450 watt psu kullanman lazım.sorun kesınlıkle bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardım HD7850
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanguru24

arkadasım en az 450 watt psu kullanman lazım.sorun kesınlıkle bu

%100 yani
  • Anakarta giden tüm elektriği kestikten sonra pili çıkarıp 1 dk bekleyip yerine tak. Sonra çalıştırmayı dene.

Edit: Pili çıkardıktan sonra iletken bir malzeme (tornavida ucu?) ile + ve - kutupları birleştir. Sonra pili tak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 12 Şubat 2008; 1:38:03 >
  • Sorun çözümleriniz için teşekkürler ama onlarla alakalı değil ayrıca bu ekran kartı gerçek değerde 350W bi psu ile de çalışır sorun tamamen Biosla alakalıymış bios güncellemesiyle çalıştı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koca_el

Sorun çözümleriniz için teşekkürler ama onlarla alakalı değil ayrıca bu ekran kartı gerçek değerde 350W bi psu ile de çalışır sorun tamamen Biosla alakalıymış bios güncellemesiyle çalıştı...

Anakartın bios'u mu ekran kartının mı ?
  • quote:

Sorun çözümleriniz için teşekkürler ama onlarla alakalı değil ayrıca bu ekran kartı gerçek değerde 350W bi psu ile de çalışır sorun tamamen Biosla alakalıymış bios güncellemesiyle çalıştı...

arkadasım yanlıs bılıyorsun.normalde 450 watt psu ile calısır.senın sorunu bende yasadım.350 wattan 450 watta cıkınca sorun duzeldi.simdide psu yu ben 620 watt yapacam daha stabılıze calısması icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koca_el

Kart 350W ile çalışır bende çalıştırdım.
    1 gün sonra PSU rahmetli oldu.
    Çalışır da sürünerek çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.