Şimdi Ara

Sapphire HD3870 + ZALMAN VF-900CU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sapphire HD3870 ekran kartıma Zalman VF-900CU fan almak istiyorum ama uyumluluk konusunda edişelerim var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=144
    Yukarıdaki linkte uyumlu olduğu ürünler arasında görünmüyor(link biraz eski kalmış).Ama verdiği ölçülerle bir kıyaslama yaparsanız bir sonuca ulaşırsınız.
  • ben hd3850 kartımla kullanıyorum sende kullanabilirsin aynı pcb olduğundan.fanı da kesinlikle tavsiye ederim.sürekli %100 de kullanıyorum tamamiyle sessiz.karta bios modla 1.4v vermeme rağmen yükte 60 dereceyi görmüyor.
  • Saolun beyler ben bi kaç yerde gördüm takıldığını ama emin olmak istiyorum boşu boşuna almıyım.
    birde şunu sorayım oc kapasitesi nedir. Bu fanla ne kadar yüklenebilirim ekran kartına ???
  • bu fan sıcaklık sorununu ortadan kaldırır ancak bios mod veya pencil mod yapmadığın sürece çok üst değerlere çıkamazsın.mesela ben 670@830 olan değerleri bios modla 780@1000 e çekebildim.tabi sıcaklık değerlerim hala çok makul seviyelerde tam anlamıyla bu fanın hakkını vermek için pencil mod şart.bence sende pencil mod olayını araştır yaparım diyorsan bu fandan al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninapersson

bu fan sıcaklık sorununu ortadan kaldırır ancak bios mod veya pencil mod yapmadığın sürece çok üst değerlere çıkamazsın.mesela ben 670@830 olan değerleri bios modla 780@1000 e çekebildim.tabi sıcaklık değerlerim hala çok makul seviyelerde tam anlamıyla bu fanın hakkını vermek için pencil mod şart.bence sende pencil mod olayını araştır yaparım diyorsan bu fandan al.

Peki oyunlardaki performans artışı ne kadar oluyor bahsettiğin işlemleri yaptıktan sonra. Kaç fps artıyor mesela
  • işlemci overclock u çok farkediyor ama ekran kartına yapacağın max overclockla en fazla 5 fps alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 7600gt agp
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağol dostum yardımlar için ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.