Şimdi Ara

Sapphire HD4550 DDR2 512MB 64Bit Ekran Kartı Temiz Nerdeyse Kullanılmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki mecburen Casper marka PC almak zorunda kalmıştım.. Ondan çıkan ekran kartı bu. Zamanında yeterli olmadığı için kullanmaya başladıktan neredeyse 2 ay kullandıktan sonra yeni ekran kartı aldım ve bunu kutuya anti statik poşetle koydum. Neredeyse 3 yıldır yatıyor kutunun içinde artık ekran kartımı güncelliyeceğim bunu elden çıkarmak istiyorum. Özelliklerini başlığa yazdım zaten, garantisi doğal olarak yok FİYAT: 30 TL

Sapphire HD4550 DDR2 512MB 64Bit Ekran Kartı Temiz Nerdeyse Kullanılmamış Sapphire HD4550 DDR2 512MB 64Bit Ekran Kartı Temiz Nerdeyse Kullanılmamış Sapphire HD4550 DDR2 512MB 64Bit Ekran Kartı Temiz Nerdeyse Kullanılmamış Sapphire HD4550 DDR2 512MB 64Bit Ekran Kartı Temiz Nerdeyse Kullanılmamış
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okka35 -- 18 Ekim 2013; 12:49:28 >

• fiyat müthiş. bir sorunu falan mı var? (şaka bir yana cidden bu fiyata vermen süper) ekran kartım olmasaydı hemen alırdım.
  • sağolasın hocam. iyi forumlar.. @bjkliardii
  • Arkadaşı tanıyorum, güvenilirdir. Hayırlı satışlar...
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

fiyat müthiş. bir sorunu falan mı var? (şaka bir yana cidden bu fiyata vermen süper) ekran kartım olmasaydı hemen alırdım.

Güzel iğneleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Kendisi arkadaşım esprik katmış işte biraz kendince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okka35
    FİYAT: 65 TL

son 75 olur mu ?
  • ralfuser R kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun dostum :)
  • dalga geçiyorum tabii ki dostum, şu grafiklere bi bakar mısın ? böyle bir ekran kartını kim niye alsın hem de o fiyata 4670 satılırken forumda... hadi diyelim model numarasından anlamayanlara satıcan o da mümkün değil en anlamayanlar bile zaten direk ddr3 müdür 1gb mıdır diye bakıcak. sence mümkün mü ?
    piyasa hakkında gerçekten bir bilgim yok. amacım insanları kandırmak değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın. bu işlerden anlayan bir arkadaşıma sormuştum o da 50 ye koy bakalım dedi bende paraya ihtiyacım olduğu için 65'e koydum geç olsada alırlar belki diye.
  • tamam dostum, sıkıntı yok. ben zaten çok sakinim. lakin şöyle bir durum var bu kart ölü kartlardan artık. bunun maksimum ederi 25 tl'dir. o da "maksimum" olarak. forumda 4670'lerin durumunu bir araştırın görürsünüz. 60-70 tl'ye "satılamıyorlar". 40-50 tl'ye düşünce ancak satıyorlar. şuanda bu ilanda 15 tl fiyat görsem bile kolay kolay almazdım bu kartı yani. ben de ucuz 4670 bakıyorum ancak çok uygun bir fiyata çekerseniz, belki ben yada bir başkası idarelik olarak alabilir. ancak bu karttan para ihtiyacınızı karşılamayı unutun, maalesef mümkün değil. 1gb yada ddr3 olsa yukarda da dediğim gibi belki model numarasından anlamayan alabilir ancak bu kartın satılmayacağına %100 eminim. yine de kolay gelsin.
    Haklı olduğun noktalar var dostum ama benim acelem yok satmak için. 15-20 TL içinde uğraşmak istemiyorum kargo ile açıkçası. Alete gayet güzel baktım temiz sorunsuz sıfırdan farkı yok sonuçta. Elbet alıcısı çıkar ben sabırlı insanımdır. Yorumun için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • quote:

Haklı olduğun noktalar var dostum ama benim acelem yok satmak için. 15-20 TL içinde uğraşmak istemiyorum kargo ile açıkçası. Alete gayet güzel baktım temiz sorunsuz sıfırdan farkı yok sonuçta. Elbet alıcısı çıkar ben sabırlı insanımdır. Yorumun için teşekkür ederim. İyi forumlar.

keşke sizin kadar iyimser olabilseydim.
  • quote:

Selam hemşerim ; bir ürün satarken ona buna sorma kendini alıcı yerine koy...! elindeki ürünün üsr modeli sıfır kutusunda 12 ay taksitle 60 tl ye satılırken sen sattıgın ürünü kaça alırdın ?

KAYNAK :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-r5450-md1gd3hlp-hd5450-gddr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64728

Not : 30 TL ye bile belki müşteri bulursun şahs, görüşüm kal sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: N@sH

quote:

Selam hemşerim ; bir ürün satarken ona buna sorma kendini alıcı yerine koy...! elindeki ürünün üsr modeli sıfır kutusunda 12 ay taksitle 60 tl ye satılırken sen sattıgın ürünü kaça alırdın ?

KAYNAK :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-r5450-md1gd3hlp-hd5450-gddr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64728

Not : 30 TL ye bile belki müşteri bulursun şahs, görüşüm kal sağlıcakla.

Valla öyle gözüküyor bunlar hep tecrübe işte neyse bakalım indirdim fiyatı teşekkür ederim :)

• ben rize'denim diye sözüm geçmiyor sanırım. altını çize çize max 25 eder diyoruz (o da çok düşük ihtimal) adam geliyor 30 diyor tak 30'a iniyor. herkes duysun ben laz değilim arkadaşlar :)
    Haha sen yanlış anlamışsın senin uyarın ilkti diğer uyarılarda gelince değiştiriverdim yanlış anlama nolur hepinizi tavsiyesine açığım bu konulardan anlamadığımı söyledim zaten :)) Ha 30 ha 25 zaten 5 lira fark var 25 e ver dese veririm yani sorun değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.