Şimdi Ara

SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Babam zamanında sünnet hediyesi olarak almıştı fakat bana göre büyük bi bisiklet olduğu için büyümemi bekledik ve o süre zarfında yattı bisiklet. Bende bir türlü bisiklet ısınamadım büyüdüğümde bile tek tük kullandım. Öyle yatması içime sinmediği için satmaya karar verdim. Kontrollerimde viteslerde hafif dengesizlik farkettim sanırım ayar çekilmesi gerekiyor ve frenlerde aynı şekilde fren diskten anlayan bi bisikletçiye götürülüp sıktırılması ve yağlanması gerekiyor. Onun dışında hep yattığı için pek sorun yok. İzmir içi elden teslim edebilirim. Bisikletçiye genel bakım için yapıcağınız masrafıda göz önünde bulundurarak fiyatı 130 TL olarak belirledim yine konuşulabilir bu durum. Şimdiden hayırlı olsun.

TEKNİK ÖZELLİKLER :

26” MTB Amortisörlü HI-TEN Kadro
    Amortisörlü HI-TEN Downhill
    A-Look tipi alüminyum direksiyon boğazı
    21 Speed Index vites takımı
    Shimano TY-18 Ön attırıcı
    Shimano TY-30 Arka attırıcı
    Shimano RS-41 Grip Shifter
    KMC Z-50 Zincir
    Ön-Arka disk fren
    Çift kat (Double Wall) Alüminyum Jantlar
    26x2.35 Lastik
     SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet SATILIK Shimal-Mustang 21 Vites Fren Disk Bisiklet
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okka35 -- 19 Haziran 2013; 13:41:26 >

• okka35 kullanıcısına yanıt
    pm
  • cevap vermediniz
  • ucuza satıyonıstnbul olsaydı alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

ucuza satıyonıstnbul olsaydı alırdım

ucuza satıyorum çünkü bi bisikletçi görmesi gerekiyor bisikletin onu da göz önünde bulunduruyorum o yüzden :) Kargoyu halledebilirseniz gönderebilirim istanbula sıkıntı olmaz benim için
  • okka35 kardeş sen onun ön disk frenini bana kaça satarsın
    bana disk fren lazımda
  • ş.urfaya kargo ile yollar mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Bison kullanıcısına yanıt
    kargo ücretini karşılıyorsan yollarım hocam
  • ne kadar oldugunu bi öğrenir misin?
  • diks firenli bir bisiklet için fiyat cok iyi hatta ucuz diğebiliriz ufak bir bakımla banamısın demez bu

keske ist,de olsaydınız
  • Mr.Bison kullanıcısına yanıt
    olur arayıp sorarım
  • Dediğim gibi çok uzun zamandır kullanmıyorum bisiklet sürmeyi de pek sevmediğimden köşede kaldı gitti.. Elimden çıkarmak istedim hem bisikletçi falan görücek fren diskli bisikletlere saçma rakamlar verebilirler diye ucuz tuttum nasılsa bana hediye geldi ^^ Kargoyu karşılarsanız gönderebilirim ayrıca.
  • okka35 kullanıcısına yanıt
    PM İzmirden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.