Şimdi Ara

Sapphire HD6850 Dual-X için hd6870 biosu veya flashı (artık nasıl adlandırılıyorsa ^^)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben artık ya yeni kart alacam ya bunun suyunu sıkacam noktasına geldiğim için cesaretliyim risk almayada hazırım :D

Elimde çift fanlı 1 gb 256 bit bir sapphire hd6850 var, ben bunu kendi çapımda ccc limiti olan 850 clock al dım 775 ten memory de 1000 den 1150 ye aldım (memory değeri sınır değil sadece clock sınır yoksa memory aarttırınca sapıtıyır) herneyse işte ben bunu 6850 den 6870 e yükseltmek istiyorum (biliyorum yükselmez shader da değişim olmaz bla bla bla sadece değerdi voltajdı filan ... :D Benimde zaten istediğim hemen hemen bu)

Gelelim sorunuma daha doğrusu sorularıma;

1 benimki çift fanlı dediğim gibi tek fanlı bi 6870 in biosu yada flashı yada her ne haltsa sorun çıkarırmı

2 bana uygun bir bios önerebilirmisiniz (eğer tek fan 6870 biosu sorun olursa çift fanlı önerirsiniz yada artık siz önerirsiniz işte bişeyler ya :D )

3 aslında bu maddeye pek gerek yok bi bios/flash beğenirsem internetten bulur nasılını kendimde yüklerim ama genede fikirlerinizi almakta fayda var

Şimdiden teşekkürler

Edit: Sorun 4 kendi çabamla biyere kadar geldim ama busefer atiwinflash yükleme yaparken çeyrekte kapanıyor ve sonuç hiç birşey bios atmıyor araştırdım deniyorki 2 bios varmış biri kilitli biri açık ama benim kartımda açacak yeri bulamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chestburster -- 2 Mayıs 2015; 23:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanaldemir

Merhaba arkadaşlar ben artık ya yeni kart alacam ya bunun suyunu sıkacam noktasına geldiğim için cesaretliyim risk almayada hazırım :D

Elimde çift fanlı 1 gb 256 bit bir sapphire hd6850 var, ben bunu kendi çapımda ccc limiti olan 850 clock al dım 775 ten memory de 1000 den 1150 ye aldım (memory değeri sınır değil sadece clock sınır yoksa memory aarttırınca sapıtıyır) herneyse işte ben bunu 6850 den 6870 e yükseltmek istiyorum (biliyorum yükselmez shader da değişim olmaz bla bla bla sadece değerdi voltajdı filan ... :D Benimde zaten istediğim hemen hemen bu)

Gelelim sorunuma daha doğrusu sorularıma;

1 benimki çift fanlı dediğim gibi tek fanlı bi 6870 in biosu yada flashı yada her ne haltsa sorun çıkarırmı

2 bana uygun bir bios önerebilirmisiniz (eğer tek fan 6870 biosu sorun olursa çift fanlı önerirsiniz yada artık siz önerirsiniz işte bişeyler ya :D )

3 aslında bu maddeye pek gerek yok bi bios/flash beğenirsem internetten bulur nasılını kendimde yüklerim ama genede fikirlerinizi almakta fayda var

Şimdiden teşekkürler

Edit: Sorun 4 kendi çabamla biyere kadar geldim ama busefer atiwinflash yükleme yaparken çeyrekte kapanıyor ve sonuç hiç birşey bios atmıyor araştırdım deniyorki 2 bios varmış biri kilitli biri açık ama benim kartımda açacak yeri bulamadım :S

Kartı hiç kurcalamadan satmaya karar verdiğim için, bu konuya ihtiyaç kalmadı, artık dx12 ye terfi etmenin zamanı geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.