Şimdi Ara

Sapphire HD7750 overclock yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fx6300 Black edition İşlemci
    Sapphire 7750 2Gb/128 O.C edition Ekran kartı
    Ripjaws 4x2 1600 mhz ram

Bu ara bazı oyunları oynamak istedim mesela Asassin Creed IV Black Flag gibi fakat low ayarlarda bile zorlanıyor.Ekran kartından olduğunu tahmin ediyorum sizce bu oyunun lowda bile istenilen derecede oynanmaması normal mi bu sistemde? Ekran kartına Overclock yapmak istiyorum

Amd overdrive da Gpu saati 300 bellek saati 400 görünüyor normal şartlarda max sınırları Gpu 900 Bellek saati 1000. Şu anki değerlerim çok mu düşük ? Risksiz derecede artırmak için ne kadar yükseltmeliyim. Bu konuda bilgim yok mazur görün yardım ederseniz sevinirim iyi günler

• Bazı oyunlarda görüş menzili, .ini dosyasından yapılan bir değişiklikle de kısılabiliyor.
  • O.c. isi ayni markanin urettigi ayni kartlarda bile farkli degerlerde olabiliyor. En iyisi deneyip gormek 10ar 20ser arttirarak oyunlara girip 10 dakika oynayin zorlayan bir oyunda. Sicaklik 80e kadar yolunuz var. Tabi oyundan atma ya da goruntu vermeyi kesmesi gibi durumlarda o.c. u geri cekersiniz biraz ve bulundugunuz ayarda kalirsiniz. Bu sekilde 1 saate kadar en dogru ayarlari bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

O.c. isi ayni markanin urettigi ayni kartlarda bile farkli degerlerde olabiliyor. En iyisi deneyip gormek 10ar 20ser arttirarak oyunlara girip 10 dakika oynayin zorlayan bir oyunda. Sicaklik 80e kadar yolunuz var. Tabi oyundan atma ya da goruntu vermeyi kesmesi gibi durumlarda o.c. u geri cekersiniz biraz ve bulundugunuz ayarda kalirsiniz. Bu sekilde 1 saate kadar en dogru ayarlari bulursunuz.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, kaçtan başlayım hocam arttırmaya yani 900 de 300 1000 de 400 çok düşük değerler degil mi bu potansiyele sahipse neden bu kadar düşük orjinelde?
    Bu arada ekstra sogutma için fanlar almıstım ekran kartı karsısına 1 adet atsam iş görür mü?
  • Gpu hizi kartin normal ayarlarda 800mhz, bellek hizi ise 1600 mhz gozukuyor. Sanirim gpu hizi 800den bellek hizi da 800den baslandiginda sorun olmaz gibi gozukuyor. 7750 2gb 128 bit saphire degerlere baktim gpu clock 800mhz memory clock ise 1600 gozukuyor. O.c. edition da daha fazla olmasi gerekir. Sasirdim dogrusu. Asus gpu tweak indirip gaming moda alin orda bakalim gpu ve memory clocklari kaca alacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    5600x oc yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.