Şimdi Ara

Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar pişman olmak istemiyorum.zamanında amd 0 Sapphire R9 290 TRI-X OC modelini almıştım ve sıcaklıktan kart sürekli reset atmıştı.şimdi yarın ya bu kartı alacağım yada nvidia alacağım.seçim arifesindeyim kısaca . pulse serisinin 2 fanlı olanını almayı planlıyorum , mini itx modeli değil.psu olarak corsair vs450 var teckpowerup sitesinde güç tüketimi oyunda 180 watt olarak gözüküyor 1060 120 watt iken, sıkıntı yaşar mıyım ?. yardımcı olursanız çok sevirinim

linki :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trablon -- 22 Aralık 2018; 4:20:29 >

• trablon t kullanıcısına yanıt
    T trablon demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: trablon

arkadaşlar çok arada kaldım işi garantiye alayım uzun süre kullanacağım diye vatandan kampanyalı 1560 tl ye 1060 amp edition aldım 6 gb lık olanından.r 570 pulse 900 tl idi.inş pişmam oldum , teşekkürler herkese.
    Yanlış anlama da çok büyük hata yapmışsın. 900 liraya RX570 varken 600 TL fazla verip 1060 alınmaz arada ki performans farkı %5-10 arası ve bu fark DX12 oyunlarda tamamen kapanıyor. Yerinde olsam iade eder RX570 alırım.
    trablon t kullanıcısına yanıt
    T trablon demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

dostlarım , hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için. 580 hakkındaki yorumu görünce ,açıkcası cesaret edemedim 570'e psu alma durumunda düz hesap tek kart alım zotac 1060 amp ye yaklaşan bir harcamam olacak üzerine 1060 dan çok daha düşük bir performans ile pc kullanacaktım. zotac amp 1060 almıştım.kart geldi testler yaptım ve kısacası kart canavar. bilgisayarım 660 ti den sonra çağ atladı resmen. cpu i5 8400.
    tek pişmanlığım 1070 almamak şu an yalnız 1070'e psu mun yetmiyeceğine eminim .kasam da dark n10 . 5 tane fanı olan bir kasa ve bence 1070 alsa idim bunlara yetmezdi .1070 i de anca ocak başında maaşı alınca + çıkacak yıl başı indiriminden alırdım.şu an cebimde param da kaldı. zotac amp 1060 modeli 1560 tl ye güzel diye düşünüyorum , bu tarihte bir de bu fiyata yakın 1600 küsüre hepsiburada da itx bir asus phoenix vardı ve o karttan daha iyidir bu kart, çift fan görece daha geniş kart .oc de yaptım ve stabil olarak sıcaklık artmadan %7 fazla performans ile oyunları oynuyorum.

vs450 için 1060 iyidir diyorum tabi diğer parçalarımın watt tüketimini göze alarak.

hepinize teşekkürler iyi forumlar.
    Sapphire RX580 4GB Pulse: 1242 TL

High power 600w 85+ bronze: 329 TL

www.hepsiburada.com
    High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-hpg-600br-h12s-p-BD200088

Totalde 1571 TL ye geliyor üstelik aradan powerı da çıkarmış olurdun.
  • Reset yemenin nedeni psu da olablir.
  • Rx 570 ile gtx1060 arasında fiyat farkı çok fazla 2 kata varan fiyat farkları var.

R9 290 = 275watt

R9 290x = 290 watt

Senin psunun markası güzel ama modelini önermiyorlar + 450watt büyük ihtimalle psudan dolayı reset atıyordu.
  • arkadaşlar çok arada kaldım işi garantiye alayım uzun süre kullanacağım diye vatandan kampanyalı 1560 tl ye 1060 amp edition aldım 6 gb lık olanından.r 570 pulse 900 tl idi.inş pişmam oldum , teşekkürler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trablon -- 22 Aralık 2018; 4:21:46 >
  • VS450 ve RX580 ile oyun oynayamadım. Devamlı reset atıyordu. Cooler Master 600 watt psu alınca bütün sorunlar düzeldi. VS450 böyle yüksek tüketimli kartlar için yeterli değil.
  • quote:

arkadaşlar çok arada kaldım işi garantiye alayım uzun süre kullanacağım diye vatandan kampanyalı 1560 tl ye 1060 amp edition aldım 6 gb lık olanından.r 570 pulse 900 tl idi.inş pişmam oldum , teşekkürler herkese.
    Yanlış anlama da çok büyük hata yapmışsın. 900 liraya RX570 varken 600 TL fazla verip 1060 alınmaz arada ki performans farkı %5-10 arası ve bu fark DX12 oyunlarda tamamen kapanıyor. Yerinde olsam iade eder RX570 alırım.
  • +1 o paraya 580 8 GB bile alınabilirdi ki geleceği daha parlak 140W ile çalışıyor bende zamanı ile zotac amp 1060 i satıp 580 8 GB almıştım mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Unstoppable

+1 o paraya 580 8 GB bile alınabilirdi ki geleceği daha parlak 140W ile çalışıyor bende zamanı ile zotac amp 1060 i satıp 580 8 GB almıştım mutluyum
    140W dan kastın RX580 8GB ise yanılıyorsun dostum fabrika çıkışı 225W tdp değerine sahip ve özelleştirilmiş OC lu modeller 250W a kadar tüketebiliyor.
  • MSI dan Wat toplaması yapmıştım ekran kartına o kadar düşmüştü galiba tam hatirlayamadım öngördüm düzeltme için teşekkürler
  • dostlarım , hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için. 580 hakkındaki yorumu görünce ,açıkcası cesaret edemedim 570'e psu alma durumunda düz hesap tek kart alım zotac 1060 amp ye yaklaşan bir harcamam olacak üzerine 1060 dan çok daha düşük bir performans ile pc kullanacaktım. zotac amp 1060 almıştım.kart geldi testler yaptım ve kısacası kart canavar. bilgisayarım 660 ti den sonra çağ atladı resmen. cpu i5 8400.
    tek pişmanlığım 1070 almamak şu an yalnız 1070'e psu mun yetmiyeceğine eminim .kasam da dark n10 . 5 tane fanı olan bir kasa ve bence 1070 alsa idim bunlara yetmezdi .1070 i de anca ocak başında maaşı alınca + çıkacak yıl başı indiriminden alırdım.şu an cebimde param da kaldı. zotac amp 1060 modeli 1560 tl ye güzel diye düşünüyorum , bu tarihte bir de bu fiyata yakın 1600 küsüre hepsiburada da itx bir asus phoenix vardı ve o karttan daha iyidir bu kart, çift fan görece daha geniş kart .oc de yaptım ve stabil olarak sıcaklık artmadan %7 fazla performans ile oyunları oynuyorum.

vs450 için 1060 iyidir diyorum tabi diğer parçalarımın watt tüketimini göze alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trablon -- 22 Aralık 2018; 4:18:54 >

• O paraya psu ve rx 570 580 alınırdı
  • quote:

dostlarım , hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için. 580 hakkındaki yorumu görünce ,açıkcası cesaret edemedim 570'e psu alma durumunda düz hesap tek kart alım zotac 1060 amp ye yaklaşan bir harcamam olacak üzerine 1060 dan çok daha düşük bir performans ile pc kullanacaktım. zotac amp 1060 almıştım.kart geldi testler yaptım ve kısacası kart canavar. bilgisayarım 660 ti den sonra çağ atladı resmen. cpu i5 8400.

www.hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-hpg-600br-h12s-p-BD200088

• Yalnız, o hız aşırtmayı sağlamak için olan performans, yüksek tüketimli önbelleklere güç sağlamaktan ileri geliyor. Düşük hızda kullanacaksanız, hiç o kadar hızlı güç yakmaz. Özellikle AMD kullanıcılarının bu konuda bir şansı var, çünkü kartlar belirgin ayrılıyor: Vega serisinde yüksek bantgenişliği var. Bu sayede yüksek kalitedeki eserlerde kararlı bir akıcılık sunuyor. Polaris serisindeyse yüksek çekirdek hızı var, bellek sarfı çok olmayan Dota gibi trışkadan eserlerde - Nvidia'lardan daha iyi olmasa da - yüksek görüntü hızı sunuyor.
    590 çıktığında yapılan incelemelere bakarsanız kazanılan saat hızına nazaran, bu hızdaki güç sarfına yönelik iyileştirmeler dikkati çekiyor. İlk seri Rx480'lerle voltmod yapılarak 1450MHz yapılabilirken, şimdiki serininse olağan bir şekilde 1650MHz yapabilmesi zardan çok güç tüketimindeki iyileşme sayesinde. Yoksa 480 de 3+3 fazdan (pci-express girişi zorlanmasın diye) 212 watt sınırıyla geliyordu. Bu sınırlar çerçevesinde 4+2 yaptılar vesaire, esas olarak çipin sarfını düşürmeleri gerekti; çünkü orta sınıf karta su soğutucu koyacakları yok. Dolayısıyla, sizin yapacağınız da çok farklı olmayacaktır.
    Hız aşırtsanız da, aşırtmasanız da faz saymaktansa tasarrufa bakmanızın önceliği olacağından, pekala 3 faz yeterli gelir. Vrm'leri 60 değil, 70 °C'de çalışır en fazla. Kayda değer bir fark oluşturmaz.
    Hız keserek performanstan kaybetmiyorsunuz Nvidia'a karşısında, çünkü belleklerin önemi dikkate gelsin: Polaris ve Nvidia genelinde konuşursak, bu kartların sıkıştırmalı bellek özelliği saf bellek gücünden önde geliyor.
    Radeonlar genel olarak çok fazla işleme gücüne sahip olduğundan dolayı yeni moda filtreler de çıktıkça performanstan ötürü yetişebilecekler. Bir 'RTX hezimeti' yaşanmayacak.

• beyler kusura bakmayın da,belki bir ton laf yiyeceğim ama konuşacağım artık.tamam 900 tl iyi bir fırsattı ama psu yetmediğinden kullanmadım.fakat bana çöp psu ile git takıl derseniz orada dur derim.evet ben o psuya binlerce tl harcadığım sistemi emanet etmem.tier listesinde adını bile bulamadım, kaldı ki corsair sistemimi patlatsa gider corsaire hesap sorarım.high power mı beni adamdan sayacak ? osen edersin senin bileceğin iş.
    bu oyun için ryzen teklif eden adamlar gibisiniz.bu tarz kafadaki adamlar yüzünden zamanında fx 6100 aldım da ne oldu ? dünyanın en çöp işlemcilerindendi.hatta fx serisi öyle.

şimdi tecrübelerimi paylaşayım,ister katılın ister yerin dibine sokmaya çalışın fark etmez.

stabilite ve yüksek performans arayan intel işlemci ve nvdia kart kullanır.intel i5 8400 +16 gb çift kanal kingston c15 2400 mhz ram ve nvdia sistem topladım ve bu parçaları ayrı ayrı netten sipariş verdim.taktım ve çalıştılar 0 sorun.ne driver ne başka bir şey.forumlarda düşük fps konularını da
    bol bol görüyoruz ama işin komik tarafı bu amd ye yönlendiren kişilerin önemli bir bölümü nvdia ve intel kullanıyor.tamam amd batmasın da , biz de batmayalım verdiğimizin karşılığını alalım.
    teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trablon -- 24 Aralık 2018; 1:56:42 >

• trablon T kullanıcısına yanıt
    He canım, he.
  • Corsairi fazla abartıyorsunuz sanki kasko şieketi adamlar.
  • Gören de sanki Sea Sonic üstü Super Flower sanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

www.hepsiburada.com

Alıntıları Göster
    Yıllardır High Power kullanıyorum bir kere bile sorun çıkarmadı.

• Arkadaşlar başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. N11 de intelsan diye firmadan PCI-e POWER KABLOSU 6 pin to 8 pin DÖNÜŞTÜRÜCÜ aldım. Ekran kartım Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G oc power suppy high power 500 wat. 6 pin çıkışı var bende bu dönüştürücüyü aldım taktım bilgisayarın kapaklarını iyki kapatmamışım. Çalıştırdığım anda kablo alev aldı ekran kartını zor kurtardım. Bunu yazma amacım aman dikkatli olun yangın çıkarta bilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.