Sapphire Pulse RX570 4GB Sıcaklık değeri
-
-
Yokmu çözümü olan biri ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 580 var aynı versiyon ama 80 dereceler görmedim max. 70 civarı boşta 30-35 gayet normal.
-
Bende sapphire nitro rx 480 var, benzer güç tüketimi olan kartlar. 1306 mhz core clock ile 130W civarı tüketirken 83 derece falan görüyorum açıkçası, msi afterburner ile -100mV civarı bir undervolt yaptım, core clock'u 1266mhz ye düşürdüm, şu an 70'i geçmiyor sıcaklık, tüketim ise 100W civarı seyrediyor. sizinkisi 75W çekerken 83 derece görüyor, ayrıca core clock'da düşük bayağı, ısındığı için hızını kısmış. Büyük ihtimalle termal macun eskimiş ya da fabrikasyon şekilde kötü sürülmüş olabilir. Buna ek olarak kasanız hava alamıyor olabilir. Yan kapağı söküp o şekilde de test ederseniz içeride sıcak hava mı biriktiği için mi kart ısınıyor anlarsınız.
Macun değiştirmek isterseniz arctic mx4 öneririm. Uzun süredir kullanmaktayım, memnunum.
-
-
Kaç sene kullanıldı acaba da termal macun bitti ya da benzer bir sorun oluştu, muhtemelen 7/24 aşırı yük altında kaldı bu kart, geçmiş olsun kardeşim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X