Şimdi Ara

sapphire r9 270x toxic kaç cm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum saçma olabilir arkadaşlar 300-400 arası ekran kartı düşünüyodum ama ban düşük geldiler bende internete arastırdım bu kart çok hoşuma gittihttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-toxic-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

ama bana biraz uzun geldi ve benim pc 33cm ye kadar destekliyor olan bilen varmı yada sizce kaç cm dir bu kart

sapphire r9 270x toxic kaç cm

beyler lütfen yanlış anlamayın gerçek soru

• Yanlış işlem yapmadıysam 31 cm filan ediyor

quote:

Length:12.13 inches

308 mm

Ayrıca bulabilirseniz ikinci el 400 TLye daha performanslı kartlar bulunabilir.

https://www.techpowerup.com/gpudb/b2465/sapphire-toxic-r9-270x-oc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 18 Ocak 2017; 15:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 460 alın bunu alacağınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    peki hocam bu kasaya olur mu  sapphire r9 270x toxic kaç cm sapphire r9 270x toxic kaç cm sapphire r9 270x toxic kaç cm

• hotkey03 H kullanıcısına yanıt
    Boyut olarak tam sonuna yetişir. Ama olur yine de. Yalnız güç oalrak maalesef olmaz. En az 500W psu ister. Kaldı ki 500W ile bile riske atmaya değmez. Single Rai 550W ve ya 600W Psu lâzım en az 270x için. Ama dediğim gibi bu karta vereceğiniz paraya gidin Rx 460 alın zaten. Rx 460'a bu psu yeter ama Signle Rail midir bu? Yani 12V kanalı tek midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotkey03

peki hocam bu kasaya olur mu  sapphire r9 270x toxic kaç cm sapphire r9 270x toxic kaç cm sapphire r9 270x toxic kaç cm

Sığar ama kasada ne kadar boşluk kalırsa o kadar iyi olur. Tavsiyem buna 580 vermek yerine rx460 alın 2GB olanları bu fiyattaydı sanırım.

Hem daha güncel bir kart hem de daha performanslı. Hatta biraz daha arttırıp ya da ikinci ele yönelip 4GB kartlardan almanız daha iyi olur. Ikinci ele güvenemem derseniz 2GBlik olanına bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatten sonra bu kart alınmaz.biraz daha ekleyin sıfır alacaksanız illa gtx 1050ti alın 4gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.