Şimdi Ara

SAPPHIRE R9 290 TRI-X Mİ? YOKSA R9 290X Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ben 2.el ekran kartı almayı düşünüyorum ama ikilemde kaldım acaba 290 mı 290X mi? aralarında çok fark var mı farkedilir şekilde ayrıca bendeki pc kasası aopen es55B serisi bu kasaya sığar mı birde bende işlemci AMD FX8350 var anakartta 990FXA ud3 O.C uyum sorunu olmaz sanırım dimi olmaz diye düşünüyorum fikir ve düşünceleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 28 Eylül 2015; 21:44:46 >

• Dostum x Li sürümleri bildiğime gore çekirdek ve saat hızı daha yüksek hız asirtilmis geliyor (yanlışım varsa düzeltin) ve r9 280x'in sayfasında (örnek olarak) r9 280 ile geliştirildi yazıyor buda galiba benim dediğime çıkıyor yanlışım varsa affola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReKi kullanıcısına yanıt
    290x si alın hocam
  • Psu kaç w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor X li sürümler Xsiz sürümlerin bir üst modelidir. Aynı Nvdia'daki Ti ibaresi gibi. Paranız yetiyorsa X'li versiyon daha performanslıdır ama kasaya sığma konusunu ve darboğaz konusu hakkında bir bilgim yok. Sizi yanlış yönlendirmeyeyim.
  • @selmand psu 750 yada 800 lük olması lazım
  • 290--- 2500 küsür
    290x--- 2800 küsür

gpu işlemcisi ile geliyor arada teorik olarak %10 civarı bir performans farkı söz konusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 950'mi GTX 760'mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxygenM3

Dostum x Li sürümleri bildiğime gore çekirdek ve saat hızı daha yüksek hız asirtilmis geliyor (yanlışım varsa düzeltin) ve r9 280x'in sayfasında (örnek olarak) r9 280 ile geliştirildi yazıyor buda galiba benim dediğime çıkıyor yanlışım varsa affola

yanlışın var 280x ile 280 ve 290x ile 290 arasında paralel işlem birimi farkı var bir üst mesajda yazmış arkadaş.senin dediğin 270x ile 270 arasında sadece oc farkı var ya da 260x ile 260 arasında 1gb ek fark var ama 280x 290x daha iyi çip'e sahip fark oc değil.
  • beyler peki benim kasaya sığar mı bu kart bana biraz uzun gibi geldi kullandığım kasa aopen es55b serisi
  • Önemli olan fiyatlar. R290x le r290 arasında ne kadar fark var?
  • Bütçene uygunsa 290x lightning bulabilirsen hiç düşünme al derim hem performansı diger 290x lerin çok üstünde 2k monitörlerlede rahatlıkla kullanabilirsin bir çok incelemede 2k da 60 fps altını gördügü oyun yok en yüksek ayarlarda tasarımı ve sogutmasını anlatmama gerek yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 29 Eylül 2015; 17:01:28 >
  • kasa ufak ve hdd cage bütünleşik eski tip kasa büyük ihtimal o kartların çoğunluğu sığmaz

470 x 420 x 200 mm

Ekran kartı boşluğunu ( anakart ilk slotu hizasını genelde) cetvelle ölçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Eylül 2015; 17:06:46 >
  • 290 al derim.fp de daha iyi.

• R9 290x
  • Arkadaşlar benim beyin error verdi iyice vapor-x r9 290x diye bir model kart var o nasıl vaporx mi yoksa r9 290x tri-x mi?
    Ben olsam o 2 kartı da almam çünkü ne hikmetse gtx 970 yanına dahil gelemiyorlar elindeki miktar ne kadar bilmiyorum ama gtx 970 almanda fayda görüyorum hala piyasadaki en güçlü f/p ürünü tabi eğer 2.elden r9 390 bulursan hiç kaçırma al ama yoksa bulamıyorsan bütçeni aşıyorsa direk gtx 970 almanı öneririm.Vram dicek şimdi herkes windows 10 ile vram olayı aşıldı gtx 970 windows 10 vrami 7gb çıktı.
    Vapor tri x modeli düz tri x den biraz daha iyidir. Fakat kasayı ölçtün mü bu kartlar uzun her kasaya girmez

vapor x tri x 305(L)X 114(W)X 47(H) Dimension /mm

https://www.youtube.com/watch?v=iN2sXD43xH0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2015; 0:29:30 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    çok fark yoksa trix almayı düşünüyorum sığmazsada artık kasayıda değiştireceğiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.