Bugün Tom amcanın sitesinde okudum yüreğim ağzıma geldi... SAPPHIRE'in yeni ürettiği ve 256 bitlik ürünle aynı isimde olan(SAPPHIRE RADEON 9800 Pro Atlantis) bazı kartlar aslında 128 bit'lik 9800 işlemciler içeriyorlarmış. Dedim yoksa daha bir hafta önce aldığım kart 128bit mi?! Hemen kontrole giriştim ve allahtan kafayı sıyırmama gerek kalmadı... Neyseki firma baskılar karşısında ürünün ismini SAPPHIRE RADEON 9800 Pro Atlantis 128 olarak değiştirme kararı almış. Ayrıca kartın bu özelliğini bilmeden alan kullanıcılar için de 25$'lık bir fark karşılığında 256 bit'lik sürümle değişim imkanı sağlayacaklarmış(Amerika ve Asya için...). Aman dikkat beyler... İyice sorun edin... Canınız çok sıkılır sonra...
Fiyattan da hemen belli olur o fark ya
Evet belli olur...Fx 5200ler gibi olmasında...
128 bit nie çıkar karta yazık[akum]
aYIP İŞTE ZORLA KARTI BALTALIYORLAR...
Galiba şu an tr piyasada olan kartlarin hepsi 256 bit.Yeni gelicekler 128 bit olcak.Bu arada bende 1 hafta once filan aldim nasi anliycaz 128 bit olup olmadini ?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by -23-</i> <br />Galiba şu an tr piyasada olan kartlarin hepsi 256 bit.Yeni gelicekler 128 bit olcak.Bu arada bende 1 hafta once filan aldim nasi anliycaz 128 bit olup olmadini ? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aida32den öğrenebilirsin
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by theprometheus</i> <br />Fiyattan da hemen belli olur o fark ya <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
zaten ben de o yüzden kıllandım. kart baktığım birçok sitede 255$ın üzerindeydi ama ben 230$a aldım.. yani tam olarak aradaki 25$lık miktar uyuşuyordu...
20-25$ çok fark değil. Sonucta kampanya falan yaparlar olur o fiyata. Ben kartların mesela 200-170$ gibi fiyat aralığında olmasından bahsediyorum. Adamlar bi de göz boyar 9800PRO obaaaa falan yazarlar bi de şok fiyat falan janjanlı ondan bahsediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme