Şimdi Ara

SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR3 SPECIAL EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Bir sureden beri ekran kartı arayışındaydım ve biranda cok iyi bir kampanya karşıma cıktı ve ciddi olarak bu kampanyadan faydalanmak istiyorum.Ama aklımı bir suru şey kurcalıyo.Ben tam anlamıyla bir oyun delisiyim bu ekran kartı gerksimlerimi karsılarmı yada ne derecede karsılar.Bide bu ekran kartının 3dmark puanlarımdan haberim yok aradım ama bulamadım.Sizden isteğim bu ekran kartıla ilgili neler düşünüyosanız yazmasız.Cunku cok kararsızım yardımlarınıza ihtiyaım var İşte Ekran Kartı

• valla arkadaşım benimde aklımı karıştırdın şimdi. palit 7600 gs sonic ddr3 256 mb a bakıyordum 110 $ civari.
  • Gerçektende akıl karıştıracak cinsten bir kampanya ama oyle değilmi forumdaki arkadaslarda bu ekran kartıyla ilgili bildiklerini puanlarını falan yazsalar aslında aklım karısmayacak ama Bir bilen varsa cevap yazsın arkadaslar
  • Forever Nvidia.Ati den Nvidia ya geçen bir kullanıcı olarak Nvidia nın daha az ısındığını daha yüksek hızaşırtma olduğunu vede oyunlarda daha yüksek fps ler verdiğini söyleyebilirim.Celeronla bilem 7600GS sonic im uçuyor.Birde dual core işlemciniz varsa bakmayın keyfine.Sapphirede ddr3 kullanıyor; ancak bu remlerin 1500mhz civarına çıkacağı kesin değil; ancak 7600GS Sonic en şanssız durumda bile 1500mhz i bulursunuz.Bence Sonic.
  • bence ati ve nvidia diye yaklaşma olaya testlere bak hangisi daha iyi performans veriyorsa onu al,ati driver yazmayı gerçekten beceremiyor ama kartları çok iyi,ben x1900xtx aldım alırken herkes ati alma dedi ama çok memnumum
  • İşte bende onu diyorum test sonuclarını bulamadın internette ama sanırım ben bulamadım biri bulsada bize soylese
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

bence ati ve nvidia diye yaklaşma olaya testlere bak hangisi daha iyi performans veriyorsa onu al,ati driver yazmayı gerçekten beceremiyor ama kartları çok iyi,ben x1900xtx aldım alırken herkes ati alma dedi ama çok memnumum

Hocam heralde x1900xtx güzel bir kart ama fiyatıda güzel.Nvidia ucuz ve performans yapıyor.Ati ise çok kaliteli yapacam derken hem çok ısınıyor hemde çok pahalı.Bu yüzden Nvidia diyorum.Ve son olarak aynı segmentteki kartlardan oyunlarda performsnı Nvidia nın daha yüksektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

bence ati ve nvidia diye yaklaşma olaya testlere bak hangisi daha iyi performans veriyorsa onu al,ati driver yazmayı gerçekten beceremiyor ama kartları çok iyi,ben x1900xtx aldım alırken herkes ati alma dedi ama çok memnumum

Hocam heralde x1900xtx güzel bir kart ama fiyatıda güzel.Nvidia ucuz ve performans yapıyor.Ati ise çok kaliteli yapacam derken hem çok ısınıyor hemde çok pahalı.Bu yüzden Nvidia diyorum.Ve son olarak aynı segmentteki kartlardan oyunlarda performsnı Nvidia nın daha yüksektir.

• su ekran kartını test sonuclarını bilen yokmu aranızda yaw cıldırcam burda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.