Şimdi Ara

sapphire rx 6700xt 12gb 8490tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kart yığılması ikinci elde o kadar çok ki, bir de burnundan kıl aldırmıyor kimse, fiyatlara sıfırı ile yarışıyor, millet kafayı yemiş. Bizim insanımız ticaret konusunda ukala, çıkarcı, çakal esnaf gibi davranıyor resmen. Ürün satarken altın satıyorlar sanki, alırken bakır alıyorlar gibi davranıyorlar.

• fiyat bu piyasa için normal diyebiliriz evet fırsat var ortada ama ihtiyaç yoksa beklenmeli acele edilmemi,çünkü piyasada kart yığılması var hem ikinci elde hemde sıfırda,yılbaşı gelmeden alın tabi :)

bu arada wattman hataları,siyah ekran,oyundan atmalara hazır olun :D

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Bendede fighter rx 6600 var bi ayda bikere wattman hatası aldım, amd software önerilen kısmından yükleyince tekrar hata almadım. Sorun yazılımsal olduğu için çokta büyütülecek bi sorun olduğunu düşünmüyorum.

• Papaz35 kullanıcısına yanıt

hocam bendede rog 6750xt var,wattmanı ayrı,oyundan atması ayrı,coilwhineı ayrı.. yani daha fazla sayarım her şeyi yaşadım şu kartta,bundan önce 2070super vardı 1 kere bile şu şekil bir hatayla veya coilwhine ile karşılaşmadım,asus diyorki eğer aşırı değilse coilwhine yollamayın değişmiyoruz,cs-rocket-apexe girince arı vızıldamasını çekiyoruz kartın,uzun lafın kısası bana para verseler amd ekran kartı al deseler almam kesinlikle,ama işlemcisini alırım,işlemciden yana 1 kere bile sorun yaşamadım ama ekran kartı olayını yapamıyorlar.

Coil whine ile amd'nin alakasını pek çözemedim ama

Kart yığılması ikinci elde o kadar çok ki, bir de burnundan kıl aldırmıyor kimse, fiyatlara sıfırı ile yarışıyor, millet kafayı yemiş. Bizim insanımız ticaret konusunda ukala, çıkarcı, çakal esnaf gibi davranıyor resmen. Ürün satarken altın satıyorlar sanki, alırken bakır alıyorlar gibi davranıyorlar.

• creative33 C kullanıcısına yanıt

alakası yok zaten,ben yazılım hatalarının yanında minicikte coilwhineımız mevcut diyorum :D birde ilgilenmiyorlar üstüne, nvidia kartlara daha az çıkarken coilwhine,amd kartlarda coilwhine sorunu daha fazla oluyo şikayetvara bakabilirsiniz eğer kanıt isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • damn2u kullanıcısına yanıt

hocam ödemeleri gelince öyle bi dökülüyorlarki,gözümle gördüm ve denk geldim adam 500 tl indirmezken ay sonu bana geri yazıyor 1k indirimli veriyor öyle 3-4 ürün aldım,benim taktiğim budur oltayı atarım onlar tıpış tıpış ay sonuna doğru yazarlar geri :)

• hahahahahahha :D ben size cevap yazarken yine çöktü siyah ekran 15-20 saniye kaldı öyle,birde oyun bile açık değil yükte değilken. @creative33

• Forumda birkaç kişi var adam yıllardır forumda ama donanım bilgisini gram geliştiremiyor...

Dünyada milyonlarca AMD ekran kartı kullanan var ama bunlara göre herkes sorun yaşıyor, microsoft öylesine WHQL lisansı veriyor, bizde kullandık özellikle 6000 serisinde sorun yaşamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Kasım 2022; 18:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Peki bundan sanane? Sen geliştirmişsin de ne oluyor? Ukalalıktan başka işin yok. İnsanlara yardımcı olmak gibi bir olayın da yok. Varsa yoksa işin konulara muhalefet olup eleştirmek ve hava basmak.

• damn2u kullanıcısına yanıt

boş beleş egolu insanlarla muhattap olup moralinizi düşürmeye gerek yok hocam görmezden gelin,kendi konuşur kendi dinler sonra geçer gider.

Aynı paraya aynı performans iki kart olsa bende tabiki nvidia alırım. Ama rx6600 seviyesinde nvidia ekran kartı fiyat olarak en az 1500 lira oynuyor bu yüzden buna yönelmiştim. Sağlam bi yazılım güncellemesiyle wattman hatasının kalacağını sanmıyorum ama bobinlerdeki kalitesizliğe bişey diyemiycem o biraz markayla alakalı.

• Papaz35 kullanıcısına yanıt

hocam o konuda sizle aynı düşüncedeyiz,zaten ben bu 6750xtyi alırken ekstra 1000tl verdim rog strix aldım,hem 3 fanlı olsun hemde bileşenler kaliteli olsun diye aldık ama işte olay ortada,yazılım konusunda malesef amd nedense beceremiyor rx400 serisinede baksanız 5000 serisinede,6000 serisi kartlarada baksanız hepsinde wattman,siyah ekran vb sorunları hep görüyoruz,göreceğiz.. bende 3070ti alacaktım bu hem eşdeğer hem daha ucuz diye amdyi seçtim ama şuan pişmanım,kart yüke girince oyundan atıyor,boştayken masaüstündeyken siyah ekran olup 15-20 saniye öyle kalıyor,mesela msi afterburner ile uyumsuz adrenalin programı,kendim çözüm ürettim mesela,afterburneri kapatınca günde 5 kere oyunu kapatıyorsa normalde 1-2ye düşürüyor,yani kullanıcı olarak böyle uğraşmamam gerekiyor,bir araba(arabanın yerine herşeyi koyabilirsiniz) alınca nasıl herşey sistemli sorunsuz çalışıyorsa bundada öyle olmalı.

Tarayıcının donanım hızlandırma seçeneği açıksa oluyor hocam amd düzeltemedi bir süredir.

• Kampec kullanıcısına yanıt

hocam ilk aldığımda bi kaçı açıktı,ben kendim kapattım,kartın üstündeki bios tuşu ocye ayarlıydı onu normale çevirdim,ilk aldığıma göre daha az oluyor,ama oluyor yani ve baya canımı sıkıyor mesela rocket league oynarken maçın ortasında rankedda pat diye kapatıyor rank düşüyorum,csdeyken 1.5-2 ay oldu alalı kartı,totalde 10-15 kere aynı çöküp kapatmıştır oyunu ama rockete göre daha az yapıyor,mesela apex oynuyorum oda cs gibi 10-15 kere çökmüştür.

• Uzun zamandır bu fiyatta herhangi bir sıcak fırsat değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.