Şimdi Ara

sapphire vaporx HD 5750 vs XFX HD5770 Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XFX HD5770 üst model biliyorum . fakat nedense markayı bilmediğim için öncelikle altta yazdığım sorun!! nedeniyle ve Sapphire hd5750 vaporx un görüntüsü yüzünden aklımı karıştırıyor .Bu iki kart arasında seçim yapmam gerekiyor.Her ikiside
    1GB VaporX soğutucu malum mavi siyah --http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/

XFX ise bakır borulu üzerinde kırmızı fanlı bir model --http://www.anandtech.com/print/3596

Arada ödeme fiyat farkı vs yok.

*** Ancak xfx 5770 de sadece biosun mavi ekranı ve w7 açılırken gelen açık mavi kısımda monitöre aşağıdan yukarı bakınca görülebilen bir dalgalanma yapıyor.(Masaüstünde bazen bazı boş ve renkli alanlar olunca çok az var ama oyunlarda filimlerde hiç problem yok, araştırıp anladığım kadarıyla monitorün prizindeki topraklama ile ilgili bir sorun --aynı kasaya 5750 takılınca sorun yok ** psu saga2 500 W

• SAPPHIRE HD5770 Vapor-X süper bir kart crysis2 gibi oyunları rahat oynarsın ayrıcan sesiz bir sogutma sistemi var ancak hangi fiyat aralıgında bır urun ıstıyorsun söylersen daha ıyı yardımıc olabılırım gördügüm kadarıyla 300tl gibi bir fiyat cıkıyor anakart desteklıyorsa 300tl dx11 256 bıt ekran kartı bulabılırsın dostum ama secmını etkılemıs olmıyım vapor x dusunduysen cok guzel bır kar saglam yanı gtaIV crysisi gibi oyunları cok rahat oynarsın
  • Yok para ile alınmayacak bunlar .İki ürün var masanın üstünde biri Sapphire VaporX 57 50 , diğeri ise XFX 57 70 . XFX yani üst seviye olanda sanki boş ekranda ve bios ekranında dalgalanma var gibi (ama belli belirsiz ) driver olabilir topraklamadan olabilir tam araştıramadım bilemiyorum .
  • Gpu/ram saat hızı hangisinin fazla ise onu alın geçin derim. Fakriba çıkışlı Oc'li olan ürünün soğutması da ona göre iyi olur diye düşünürüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.