Şimdi Ara

Sapphire X1650 Pro Bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart : Gigabyte M56 Nforce 560 Bios ver: F4g Son güncelleme 2008
    Ekran Kartı : Sapphire X1650 Pro Ddr2 512Mb
    İşlemci : Amd 3800 X2 socket 940 HT 2000 mHz
    Ramler : Kingstone 512 Ddr2 667mHz pc 5300 128 bit + Twinmos 512 Ddr2 667mHz pc 5300 128 bit
    Hdd : Samsung Hd 161 Hj 7200 rpm sata2 altında soğutucu fan takılı...
    Kasa: asus ta series 350 ps 2.0 Atx 24

Anakart Bios Modları :
    İşlemci : Virtualization Mode, Cool in quet, HT modları açık sorunsuz....
    Ekran Kartı : PCI Ex Advanced Booster Turbo modda sorunsuz...
    Ramler : 128 Bit Dual Channel modda denetleyiciler aktif sorunsuz...
    Hdd : Yüksek hızlı data erişimi hpet system 64 bit modda, SMART Capability mode açık sorunsuz...

Arkadaşlar bu sistemden beklediğim performansı alamıyorum, 1 yıldır nasıl hızlandırırım diye uğraştım, hiçbirşey çözüm vermedi, overlock yapmak istemiyorum, anakarttaki güvenlik sistemi, sistem reboot olduğunda eski ayarları geri yüklüyor, eğer kalıcı overlock yaparsam, bios ekranın da Gigabyte Technologies, chipsetlerinize zarar verebilecek ayarlama algıladı, bios güvenli moda alındı uyarsı veriyor... ( Bu yazı bios ekranında çıkıyor ) Ve sizi cmos u sıfırlamaya yönlendiriyor, cmos u sıfırlamazsanız sistemi en güvenli dolayısıyla yavaş chipset moduyla boot ediyor....System daha da yavaşlıyor..... Son olarak ekran kartımın biosunu güncellemek aklıma geldi, ancak bununla ilgili ne bir kaynak bulabildim, ne bir program nede bir dosya paylaşımı... Yardımlarınızı bekliyorum ekran kartımın biosunu güncellemem lazım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Last_Mohican -- 28 Kasım 2008; 0:16:35 >

• X1950XTX ile değişti sorun çözüldü....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.