sapphire x1650 xt almak istiyorum ama kutusunun üzerinde 450 wat güç kaynağına ihtiyaç war dio, e şimdi bide ii bi güç kaynağı 150 ytl civarında. (bende 300 wat war), bu durumda 450 ytl cepten çıkıyor. OYUN OYNAMAK İSTİYOOOOORUUUM. üstelik bu kadar masraftan sonra bide directx10 çıkıyor, 3 ay sonra bu kadar masraf boşada olabilir, Siz olsanız ne yapardınız ?
Fiyatları düşmüşken PS2 mi alırdınız Biraz daha bekleyip PS3 mü Yoksa güç kaynağı + ii bir ekran kartımı
Kafdam karıştı dorusu (:
Şu anda kullandığın güç kaynağı kaliteli bir şeyse 300W da yetebilir.
ben olsam 7600 gs sonic alıp oc yapıp bi kaç ay beklerdim, sonra da orta halli bi dx10 kart alırdım
şu anda kullandığım kasa asus ta230 300 wat
ama işte ewe gelipte çalışmayan bi ekran kartı ii olmaz,
ps2 çok kötü grafiklere sahip. Ps3 veya Xbox havada karada alabilirsin. Valla konsollar şu ara bana da Pc den cazip görünüyor açıkçası.
aopen 300 watt lık psu yu test ettim 7300 GT LERİ sli kullanmak için bile yetti. asus un 300 watt lık psu su x1650xt ye yeterlidir.
bende onu düşünüyorum, ne zaman yeni ve ii bi oyun çıksa beraberinde ii bi ekran kartı almak gerekiyor, acaba konsol almak dahamı mantıklı olur en azından 1 kere para werirsin 5 sene oynarsın die düşünüyorum ama tamda karar weremedin çünkü daha once fazla konsol oyunu oynamadım):
bende aşağıdaki sistemi asus ta5a1 350w kasada rahatça kullanıyorum.300w eğer herhangibir oc yoksa(işlemci vs) o ekran kartını kullanmana rahat yetecektir
Valla kardeş şöyle söyleyim yıllardır PC oynarım. Deli gibi severim. Ama geçenlerde ek olarak yanına bir PsP aldım. Küçük bir alet olsun diye yolda oynarım işte. Bir baktım elimden düşmemeye başladı evde bile onunla oynuyorum(Bu arada bilgisayarımdaki ekran kartı 7950gt). Sonra bir gün Gothic3 ü kurayım dedim. Çözünürlüğü ayarladıl 1024x768 ee bir sürü para vermişiz sağlam ekran kartı var ne de olsa ayarlarıda high yaptım. Bir baktım oda ne oyun çatır çatır takılıyor. Medium a düşürdüm takılmalat hafifledi ama benim moral uçtu.Daha 5-6 ay önce 350+KDV vermişiz. Sonra iyice PsP ye yumuldum. Artık oyun için bilgisayar alma diyor bir yanım.PsP bile bu kadar memnun ettiyse Ps3 nasıl mutlu eder kimbilir. O yüzden konsolda çok mantıklı geliyor artık.
birde şole bi durum orjinal bilgisayar oyunlarının en yenileri bile 60 ytl civarında iken PS2 orjinal oyunları 100 ytl civarında bu rakam ps3 için 150 ytl civarında olacaktır yani neredeyse ps2 nin 2 tane orjinal oyun fiyatına yeni bir donanım alınıp bilgisayara takılabilir ii ce kararsız kaldım ):
300 watt psu yetmez o karta.
oyun oynayacaksan dikenine katlanacaksın.
nividia 8800 de bile 450 wat güç kanağı yazılmış, ben şansımı deneyeceğim bu kartta olmazsa bide güç kaynağı alırız artık napalım ):
gerçek 350w psu yeterli olur
485w enermax ile çift x650xt kullandım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme